Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 016
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София,
Ето малко   Laughing  снимки от САндански, че все се каня и все забравям да ВИ пусна http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360952&pid=11418230

# 271
  • София
сори за тъпия въпрос но за какво е тази клеева тинктура- ко можи сбито инфо  Grinning Hug
дунд супер слънчеви снимки и весели Hug

# 272
  • На края на вселената!
Eли, клеевата тинктура е спиртен разтвор на прополис. Според Михайлов е силен имуностимулатор. Може да се приема вътрешно през устата, но само разтворено. Прилага се също за хрема - разтваря се в пропорция с физиологичен разтвор/Стеримар.

# 273
Дани,мерси за пожеланието!Мина добре тържеството.Ама като неискаше да тръгва от тук Надина и като се запъна като магаре.Обещах й новата Палечка и се поуспокои.Там се държа на ниво и всичко си изпълни като хората.Аз бързах да си тръгнем заради карантината,но никой друг притеснен нямаше.Аз честно се притеснявам и до вторник няма да я водя.
Гледах снимките,страхотно настроение!На Вероничка явно много й харесва на почивката!
За клеевата тунктура само добро съм чувала,но още не съм я почнала.Септември ще се стегна и ще ги пробвам мойте.
Много неща са научили децата в градината,много учителки имат букетите ми нестигнаха.Сега ще пусна малко снимки от Пловдив,балета и тържеството.Никола се забавлява много,по едно време се изгуби и лелките ми го доведоха.Мислих,че баба му и дядо му го гледат,ама тц. И те бяха уж да ми помогнат,но горките те самите имат нужда от помощт вечe.
Ето малко снимки,ако има кой да гледа че много пусто напоследък.  Sad
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368651

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 20:36 от Ianamama

# 274
  • Варна
Дани, страхотни снимки  Hug И едно такова слънчево и топло. Тук все още си е студено Rolling Eyes
Момичета, бясна съм  #Cussing outВярно ли е, че вече и витамин С е с рецепта. Преслав от сутринта е с висока Т, явно е лепнал някакъв вирус.Няма нищо друго обезпокояващо. Търча до аптеката и оттам ми казват , че не може. Направо почервенях. Сега за един витамин. С трябва да стягам децата, колата и да ходя за рецепта. Що за щуротия е това. А той горкия краката му като кашкавал, цял ден от едното легло на другото.Добре, че поне Нурофен и Панадол имам. Сигурно и те са с рецепта  Rolling Eyes

# 275
Бооти,в неделя си купих всичко това без рецепта.Няма логика да са с рецепта,абсурдно.Дано не е така.Казват,че веднъж да ти напишат рецепта можело много пъти с нея да купуваш,незнам.Пробва ли в друга аптека?

# 276
  • USA
Привет и от мен! Днес е един облачен и мързелив ден. При нас температурите за един ден паднаха от близо 40 на 20 градуса. Имам работа за целия китайски народ и мотивация никаква. Благодаря ви за съветите за разхлабване - опитах ти почти всичките и дадоха резултат.  Mr. Green
Аз се опитвам да съм на диета и по този повод непрекъснато ми се яде.

Дани, много хубаво е в Сандански, аз никога не съм била. Гледам, че имате и достойна компания.

Буути, верно ли са го направили с рецепта?  Shocked Това си е чисто изнудване. Давай портокали или сок някакъв с вит. Ц в  него.

Браво на Надина, че добре се е представила на тържеството.

Айка, много се моля това да е краят на мъките на Косара и на семейството ви.  Praynig

# 277
  • Варна
Ами в кварталната аптека така ми казаха по други нямах време да ходя , че му беше много зле, а пък ги мъкна с мен. Утре ще звъня на личната и ако са с рецепта сядам да си правя списък. Голяма тъпотия ми се струва това. Иначе цял ден го блъскам със сокове и ябълки.Дано и Нелия да не го прихване. тя го вижда , че е болен и цял ден отгоре му да го гушка и целува. Съпричастна милата.
Яна много са пораснали децата и все повече си приличат.Големи сладури  Heart Eyes не подстригвай косата на Никола. Много е чаровен така.В нашата детска градина има една майка , която като мен е с второ дете, но нейното е момче. С такава дълга коса и хубава е, че по едно време ми вика, че няма време да го заведе да му подстрижат бретона и му слагаше фиба.Като са малки всичко им отива. Heart Eyes

# 278
  • USA
Яна, много са ти хубави децата.  Heart Eyes Надина-балерина е много сладка с туту. И двамата ми се виждат много пораснали.

# 279
  • Бургас
Всичко което е в ампула е с рецепта. Глупост но факт  ooooh!

Янче надина ти е одрала кожата  Heart Eyes Много са сладки и двамата  Heart Eyes

# 280
Добър вечер!
Аз съм давала клеева тинктура също само през устата. И аз пия от нея като тръгвам да се разболявам, много е добра.
Мама му, само Пума продаваме. Имаме малко Лотто, но повечето е футболно. Летни модели има малко, чакаме още.
Дано го махнат това с рецептите, защото е абсурдно. Много се радвам за Косара Praynig

# 281
добро утро Simple Smile

Янче, много са сладки малките, и аз съм на мнение че косата на Никола е страхотна и е много чаровен така Heart Eyes
Дани, много зареждащи снимки, радвам се че така хубаво сте си прекарали  Hug
Мерси за отговорите за клеевата тинктура.Това че се разтваря в физ.разтвор за да се капе в нослето го бях изпуснала  Grinning
Тук в квартала все още дават някои лекарства без рецепта, но мисля че скоро ще се промени това.И аз смятам че е изключително необмислено.Не може непрекъснато да се тича при лекар за нещо подобно  Peace Бути, скорошно оздравяване на Преси  Hug

# 282
добро утро!
Дунди,Яна много хубави снимки.
Бързо оздравяване на Преси.
Ками,Евичка е голяма сладурана на снимката в подписа ти.
Цвета от сутринта е започнала да пада непрекъснато не ми се мисли какво ще е навън.
лек ден!

# 283
  • София
Мерси за отговорите за кл. тинктура Simple Smile
Яна много са сладки и двамата Heart Eyes Hug
бути, вит С е без рецепта: цък
лекарствата без рецепта тук

# 284
Добро утро!
така се зардвах на слънцето днес...сигурно 6те скиторим някъде с една приятелка,я до Борисовата,я до НДК.Марти е малко сополив от 2 дена,но да 4укам на дърво за сега е само със сополи.
Бързо оздравяване и на Преси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт