Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 008
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мими, как така е с пробито тъпанче детенце?! ooooh!
Велина, заповядай малко инфо: ефералган, пак ефералган, нурофен

# 76
  • USA
Аганка, мерси много! Значи ефералгана си е парацетамол, каквото е и панадола. През 4 часа ли се редуват? Явно смисълът на редуването е, че едното е орално, а другото ректално? Опитвам се да си обясня...
Томасе, ужасно ми звучи? Не е ли опасно така да се пука тъпанчето? Дано бързо да оздравеете и двечките.  Hug

# 77
Абе май има нещо различно в Ефералгана, защото докато бях бременна, гинеколожката ми каза да пия точно Ефералган, а не Парацетамол. Не помня в кой месец бях newsm78

Честит рожден ден, Сандкасъл   bouquet Прекрасно десетилетие ти желая, мъдрост, щастие и любов!

# 78
  • USA
Рокси, аз говоря за активната съставка. Парацетамол си е, ацетаминофен. Става за пиене при бременни.
Мисълта ми е, че не може да се дава по-често от 4 часа парацетамола, в каквато и форма да е.

# 79
А, в този смисъл- да. Други две се редуваха, ама не мога да се сетя кои Embarassed Дано не ми се налага .

П.С. Парацетамол и Ибупрофен.

# 80
Здравейте, не мога да смогна да ви чета, че ме затрупаха с работа. Аз също не съм научила Дени на гърне, баба му каза, че не може да го научи. Купих му 8 слипчета и ще се пробвам да го оставя като се стопли времето.

# 81
Здравейте и от мен  wavey
Мими бързо да се възстановиш Hug
 Сандкасъл    bouquet  bouquet  bouquet честито и от мен много щастие и красиви моменти  Hug
Връщам се да работя  Wink

# 82
здравейте
Ева спа нормално ,не е вдигала Т .Носа й продължава да тече , бистър секрет,опасявам се от слизане на същият надолу и да започне кашлица  Rolling EyesИначе сега я обличам да я изведе баба й малко навън защото се показа слънчице
Ева също не се е научила още да пишка и ака само в гърнето.Но като цяли ,когато я сложа винаги върши нещо , не се противи.Чакам да се стопли малко времето и ще я пискам без памперс вкъщи и така мисля че ще се научи бързо  Peace
Мими , отит ли е направила Лина???

# 83
  • София
Оф, Кати, недей да сееш на дъното ряпа, моля те. Хората имат реален казус, а ти флъдваш с хипотетични разсъждения. Какво значение има банковия обирджия къде се е регистрирал адреесно ooooh!

Това пише в Закона за адресната регистрация:
Чл. 93. (В сила от 1.01.2000 г.) (1) Постоянен адрес е адресът в населеното място, което лицето избира да бъде вписано в регистрите на населението.
(2) Постоянният адрес е винаги на територията на Република България.

(3) Всяко лице може да има само един постоянен адрес.

(4) Български граждани, живеещи предимно в чужбина, които не са вписани в регистрите на населението и не могат да посочат постоянен адрес в Република България, се вписват служебно в регистрите на населението на район "Средец" на град София.

(5) (Нова - ДВ, бр. 96 от 2004 г.) Всеки собственик или ползвател на жилище може да възрази пред кмета на общината срещу ползването на неговия адрес от трети лица.

Т.е. всеки си избира кой да му е постоянния адрес, като собственика на имота може евентуално да възрази. Но не е нужно съгласието му. Поне аз така го разбирам.
Ето го целия закон- http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134673409  - и в чл. 95 пише пак за постоянния адрес.

Аз го прочетох и преди...
Но не виждам как мога да възразя срещу събитие, за което не съм била информирана и за което по никой начин не бих могла да науча.
Представи си, че крадец, който възнамерява да ограби жилището ти, предварително се регистрира на твоя адрес. Няколко дена по- късно влиза с взлом, разбива вратата и почва да изнася всичко.Полицията идва на мига (о, чудо), а крадецът преспокойно си вади личната карта и казва "ама как, аз тук си живея! Забравих си ключа и изобщо какво си правя в жилището и какво руша си е моя работа".
Пък ти после, ако можеш, доказвай, че гоблените ги е шила твоята прабаба и че не си му ги подарила от добри чувства.
А и не виждам защо да не се регистрирам на адреса на трезора на БНБ и после да подам жалба срещу охраната или полицията, че ми пречат да се прибера у дома.
И изобщо, този текст, ако няма някакво адекватно тълкувание (а е вероятно да има) малко ми намирисва на нарушаване на неприкосновеността на собствеността... и в такъв смисъл, много е възможно да има тълкование, което да се спазва, изисквайки разрешение от собственика.

sandcastle, и Давид категорично отказва да върши каквото и да било на седалката или в гърне. Иначе си седи, забавлява си, приказва си там, играе си, обяснява, че е "голям" и като му омръзне... просто си тръгва.

# 84
  • София
ДД
Мими  Hug дано се оправите с хомеопатията.
Е незнам вече,тая жена неможе да ги забаламоса,като се разреват и тича с едни книжки по тях да им чете,откачам ли какво е но аз си върша всичко.Явно ни трябва лелка от детската градина да въдворява ред.По принцип съм чевръста и много ме дразни нещо ако не се свърши с замах.Подрежда им играчките все едно нямаме деца,то хубаво ама те в това време се сбиват.Много ми е кипнало.Извинете

# 85
  • София
Добро утро Simple Smile
Днес се успах, но пък и будилникът си говореше нещо кротко в креватчето, та откарах до 10 часа.
sandcastle, ЧРД! Да си жива и здрава!

Томасе, как е положението днес при теб и Лина?
И аз искам по-скоро да се отървем от памперсите, но още не е готов Тони. Сутрин със ставането го слагам на гърнето и свършва #1 и #2, но след това си казва при свършен факт (уф - че му мирише и е много доволен и усмихнат, докато го оправям). За #1 се хваща отпред за памперса, но не винаги сме си в къщи, за да ми е подръка гърне. Купила съм слипчета доста и чакам малко да се позатопли времето, за да тренираме Laughing

Иве, представям си те с двама като Тони и май в този случай, и лелката няма да помогне...аз затова се надявам да приемат Тони в държавна градина. Повечето отзиви са, че там успяват да ги учат на дисциплина, да не са егоисти...

# 86
  • Асеновград
Иве ,  Laughing , знам , че не е смешно , ама диваненца сладки са твоите двамата.Май мина достатъчно време , трябваше да са и свикнали вече.Теб всъщност това те дразни , нали , притесняваш се , че ще трябва и нея да сменяш и да търсиш наново жена.Надявам се да намерите решение скоро.

Sandcastle , честит рожден ден   bouquet !

Томасе и Лина , как сте ден ?
Евичка да оздравява бързо.
Тедо влачи една кашлица от седмица сигурно , нито се подобрява , нито се влошава.

Ние сме без татко няколко дена.Снощи Тедо ми помогна да оправим леглото , той помага на татко си всяка вечер , след това набара една снимка в рамка и докато нареждаше мама и тати , сочейки ни , я потроши.Добре , че беше пластмасова.Напоследък се опитва все повече неща да ми казва , дори и да не може да изговори всичко , сочи , показва , отваря шкафове.Имаме напредък в общуването , макар и не точно в говоренето , но те ще дойдат едно след друго нещата предполагам.
За гърнето не знам , аз лично мисля лятото като съм в отпуска да махна памперса от раз,баба му прави някакви опити да го слага на гърне от време на време , ама бая време прекарва там , това на мен не ми харесва , уж разказвам и обяснявам , ама ...Тедо не ми казва като си свърши работата в гащите , което ме навежда на мисълта , че не е готов , не му е много ясно какво трябва да направим , иначе стълбите до четвъртия етаж ги качва сам.

Снощи правих козунак , за пръв път в живота си.Като за пръв път не беше лош , ама трябваше по-добре да стане.В събота мисля да пробвам пак.

# 87
  • sf
Иве, направо ги пускай на ясла и ще влязат в релси.
А за да не те дразни жената, не й стой на главата  Mr. Green

# 88
  • София
хм не точно че е против масларски за нурофена, но ми каза че е по-добре да не слагам такива свещички и изписа ефералган свещички.
 тогава коки беше с ангина и е възможно да го е казал в случай че нурофена дава някаква реакция в комбинация с другите неща които пиеше.
но аз съм го запомнила така и поради тази причина не му давам, в крайна сметка ефекта е един и същ- редуването на свещичките с панадола дава същия резултат. Peace

днес коки яде супичка, вчера мисля че изобщо не яде, или ако е хапнал нещо то са 2-3 лъж. плодово мляко Confused снощи вдигна 39,8Т и сваляхме с кърпи с оцет, слагахме свещичка и така овладяхме. надявам се да не вдига повече, никак не искам отново да давам АБ а и педи каза че може да му се "размине" Praynig

чували ли сте за изопринозин? педи беше изписала като имуностимулатор но в аптеката нямаше? чудя се какво да му давам за да го позасилим малко. чувах съвети за рибомунил. трябва да е нещо на прахче и по възможност без вкус. ако е хапче към настоящия момент няма шанс да го приеме Rolling Eyes

ивенце  Hug

сандкасъл ЧРД и от мен!!!  bouquet

# 89
  • София
Вики аз не и стоя на главата и,жената е добра аз я харесвам.Моите им трябва твърда ръка,можете да ме навикате ама само крясък и наказание помага.
Хич няма да я сменям,да търся нова.Ясла държавна или частна до обед и така.
Ели този имуностимолатор е хубав и сме писали за него много е горчив и за това е труден за даване а и е скъп ние имаме схема за пиене 3 месеца.Не съм го давала обаче.

Общи условия

Активация на акаунт