Слънце, прегръдка, усмивка, само това ЮЛЧЕТО иска!

• 11 001
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Ева е с вирус, ужа всичко е заради носоглътката ,ама навръщане от лекаря се изака , има разстройство.Сега й дадох картофи да хапне и покрих всякакви храни вкъщи, че хич не обича д ай се отказва някоя лакомия LaughingДано се оправи по бързо ,че егати и празниците ще бъдат иначе  ooooh!
Иве, бързо оздравяване   bouquet

# 61
  • София
ками ти до вита ли беше, пак сме се разминали значи.
аз ходих до вита да взема на коки резултатите към 12.30-13 ч., правихме му ПКК с утайка. слава Богу няма бактерия и личната каза че няма да пие АБ. но има Т която сваляме /вдигаме и така. редувам панадол и свещички ефералган (масларски каза да не давам нурофен и затова не слушам личната по въпроса с нурофена) и така, да видим как ще, дано се оправи. иначе си е добре, малко поотпуснат и гушлив, и не яде, но не е нещо сериозно на вид Praynig

за постоянния адрес подкрепям казаното от рокси Peace

честит имен ден на именяците!   bouquet

добре че ви има да се разсейвам момичета, защото иначе вкъщи не ме свърта.... Sad

# 62
elpet Hug Hug Hug Hug
Плъзнаха пак вирусите  Tired
Да оздравяват болните
Много тегав  ден ми днес и в офиса само се ядат колегите  Rolling Eyes
Гадно

# 63
  • София
Ели защо да не даваш нурофен?
Ками с какво ви лекуват?
Хвърлих един угретен във фурната Laughing

# 64
  • София
... и ние бяхме в събота в зоо-то, там при сцената стояхме почти час.Не сме се познали  Rolling Eyes
Следващият път, Ками! А като се знае майките какви сме шматки ... аз само Тони следя с поглед.
Стискам палци Евичка да е ок по-бързо!

Хриси, имах предвид разликата между постоянен и настоящ адрес (чл.5, т.3 от ЗГР). Т.е. в личната карта е вписан постоянния, а настоящия може да е различен. Не съм наясно, но тези дни ще разбера и ще пиша, защото ние живеем в Лагера, а моят постоянен адрес е в Младост.

Ели, а какво му даваш на детенце за т-рата? И моята педиатърка е предписвала Нурофен (+ вит. Ц 2 мл)

# 65
Честито и от мен на именниците!   bouquet
Аз пък днес захващам трийсетака и по тоя повод черпя с кой каквото си хареса

И да ви питам, има ли още някой като мен, да не е научил бебешока на гърне. Аз не му давам много зор, но и когато съм го пробвала, отказва с писъци. Как процедирате вие?

# 66
честито на празнуващите  Hug
Това с постоянният адрес е станало много сложно. За софийските ни наематели си вадя нотариално заверено пълномощтно да отида и да представя док за собственост и да декларирам че нямам нищо против те да се водят на този адрес /имота е на баща ми/. За временно жителство искат договор за наем /добре че ги декларираме, иначе не знам дали щеше да мине/

# 67
Честито на именниците днес!  bouquet
 sandcastle ,честит рожден ден!  bouquet
бързо оздравяване на болничките!
 Hug

# 68
Ели, към 13.10 бяхме там , не сме засекли по тарсето.Радвам се за добрият резултат на Коки.Дано бързо се оправи  PraynigА на теб  Hug
Аганка  Hug
Иве, с нищо н елекувам .Давам вит.Ц , изписа имуностимулатор, това досега не го бяхме пила- Ехинол се казва.И ако вдигне Т над 38 д адавам Панадол,ако е по ниска, да е леко облечена и с един леген с водичка да си играе, ръчичките да са вътре.Ще прави ПКК и урина ,ако има Т днес и утре.Възпалението на носоглътката е съпроводено с отит или бронхит.Секрет аотива или в ушите или слиза в гърдичките  Praynig.Моял се да ни се размине.Тя е весела , играе, храни се.Сега ще е на диета ,че се изака един път рядко.Иначе спахме и двете от 15.00 досега  LaughingНяма Т .засега  Praynig.Дано и през ноща да няма и да не се налага кръвна картина

# 69
Ками стискам палци да се размине  Praynig
Малчо чак сега заспа обедния си сън...

# 70
  • sf
ох, на мен ми се реве- у дома продълважа да е лудница, всичко е по кашони, покрито е ссъс сив прах навсякъде , времето е ужасно, Виктор само рови и пипа дето не трябва, а имаме и бележки за носене  ooooh! 
туй от мен за днес  Rolling Eyes

# 71
Честит имен ден на Мартинчетата и от мен  Hug
sandcastle ЧРД, да си жива и здрава и много щастлива    bouquet
Хехе, и ние в събота бяхме в зоо-то, ама по-раничко  Grinning
Ели, и аз не разбрах  -защо Масларски е против нурофена ?  Rolling Eyes
Ками, дано се размине Евичка  Hug
Мариян вече се чудя какво да му давам да яде. Не яде ако му готвя, готовите пюрета ги отказва... само кюфтета обича, ама не може всеки ден   ooooh!

# 72
Добър вечер
Честити празница на всичка празнуващи.  bouquet
Днес бях на фризьор и имам нова прическа а сега мъжът ми ме боядиса и чака да ми минат минутите и съвсем ще бъда подновена. Blush
Бягам че Сашо ми е на коляното и вършее всичко по бюрото на батко си. Crazy

# 73
  • USA
Честит имен ден на Марти и Марти! Да им е живо името!   bouquet

Честит рожден ден на Сандкасъл! Много здраве и късмет ти желая!  Hug

Каква е активната съставка на ефералгана? И на мен ми е интересно това за нурофена. Бързо да оздравяват близнаците, Коки и Евичка!

Мими, пробвай нещо с кайма да сготвиш, може да успееш да пробуташ и нещо друго прокрай каймата. Много е чаровен Мимко и той много е пораснал и добре изглежда - не е слаб. Прилича ми малко на приятелчето на Кристиан, на него също, защото като го видя вика "Гено" (въпросното дете).

Иве, къде ги лепите тези вируси?

# 74
  • На края на вселената!
Да се похваля, че у нас положението е трагично. Или поне при мен и Лина. Аз съм с 39Т, болки в гърло, уши и глава, вие ми се свят. Лина е с пробито тъпанче от вчера и изтича секрет, което е очаквано от хомеопата и казва че е добре това. А иначе тъпанчето ще зарастне. Отивам пак към леглото че ме тресе.

Общи условия

Активация на акаунт