Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 892
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Дали и аз така ще мисля след години  newsm78
И моя мъж е водолей, но е много добър човек.Има недостатъци, но без тях нама да е сладко. Peace

# 151
Ели,голямата ми любов беше Водолей.От 7 години живея с Водолей.
Ми моето лично мнение е - да не са ми в къщата.
Възрастта,опита,живота им ако щеш бяха различни.Но дефектите им/или пък отличителните им белези  Wink/ бяха съвсем еднакви.Вари го,печи го - все Водолей!
За уточнение - 2те ми най-добри приятелки са Водолейки  Peace /това съм го писала вече/
С това отношение към нас как очакваш да видиш нещо различно?  hahaha 

П.С. Ние поне и варени, и печени сме си все същите. А вас ако ви сварим или опечем почвате да се прайте на умрели риби (от 25 години живея с една такава).  hahaha hahaha hahaha

# 152
  • В голямото море...Живот
Какво точно ми е отношението Сталион  newsm78
Смятам,че АЗ с Водолеи мъже не мога да живея.Не ни се дори припокриват идеите,ритъма на живот,приоритетите ни.....
Не са лоши хора,но за който ги разбира.Може би за други Водолеи  Thinking
Пример - ние сме в процес на раздяла.Още обаче живеем заедно.Ми снощи си правеше перверзни свалки по скайп пред мен.Като приключи,ме попита дали ме е наранил  Rolling Eyes
Не,не беше.Изуми ме обаче наглостта,която прояви след всички възвишени приказки за приятелство,вярност,съпричастност само час преди това.

# 153
ДОРОМ защо всички тези качества ги отдаваш на зодията.Не може ли един овен или везни или която и да е друга зодия да направи нещо подобно.

# 154
Не ми се е случвало с други зодии.

# 155
Защото аз съм Везни.И определено съм по-склонна на такава отмъстителност от мъжо.Но хората са много различни, без значение от зодията.

# 156
Какво точно ми е отношението Сталион  newsm78
Смятам,че АЗ с Водолеи мъже не мога да живея.Не ни се дори припокриват идеите,ритъма на живот,приоритетите ни.....
Не са лоши хора,но за който ги разбира.Може би за други Водолеи  Thinking
Пример - ние сме в процес на раздяла.Още обаче живеем заедно.Ми снощи си правеше перверзни свалки по скайп пред мен.Като приключи,ме попита дали ме е наранил  Rolling Eyes
Не,не беше.Изуми ме обаче наглостта,която прояви след всички възвишени приказки за приятелство,вярност,съпричастност само час преди това.
Когато ни дадат повод можем да сме много гадни и отмъстителни с демонстрация на непукизъм и наглост, просто за да прикрием отчаянието си. Ако го питаш ще отрече, разбира се. Споделяме такива лични неща само ако си ни най-най-най-добрият приятел от всичките и сме сигурни, че ще срещнем търсеното разбиране.
Както казва бест френдът Водолей - "да познаваш водолейското мислене е цяла психология и жената, която не я овладее ще има дълго да ближе рани от водолейско отмъщение". Последното е много вярно, 'щото това е една от многото общи черти в тази зодия - злопаметни сме (поне мъжете) и такива неща не забравяме. Все някога (ако ще и след 20 години) ни се удава случай и си отмъщаваме за нараняването. Не говоря за физическо отмъщение тип побой и разруха, а за отмъщение с действия и/или думи. Ние най-добре знаем колко боли от думите.

# 157
Лично аз прощавам на тази, която смятам, че си го е заслужила. А такава имаше само една до сега.

Това, че човекът, който е казал нещо определено не си е преценил думите и не е изяснил какво иска да каже си е изцяло негов/неин проблем. Все пак сме хора и не разбираме от намеци.

# 158
  • Пловдив
Не съм чела назад темата, признавам  Embarassed
От 14г. живея с мъж Водолей, женени сме от 12,5г.  Crazy Мнооого добър (щом ме търпи  Mr. Green), изключително спокоен, грижовен, обичащ, послушен  Mr. Green Мързеливичък доста (ако мога да го свърша легнал, защо да се мъча седнал), поспалив, винаги като го помоля нещо, първата му работа е да откаже, но после винаги го прави де  Sunglasses. С голямо чувство за хумор, макар понякога странен хумор  Crazy Много обича да си предлага услугите, случва се да му звъннат закъсали с кола приятели във важна вечер - скача и отива, не го спирам никога...
Трудни и изпълнени със скандали бяха първата 1-2 години, аз съм огън и ревност и беше чудо около нас...сега пораснах и съм доста по-спокойна и добра (и скромна  Whistling) Той не ми дава повод за ревност, не че тогава когато ревнувах ми даваше, ама...  Blush Той не ме ревнува, понякога само се шегува, че ревнува, но знам, че не го прави.
За протокола - аз съм Дева  bowuu
Пресен пример от преди малко - изпратих го да вземе от хомеопатичката едни неща за дъщеря ни, той директно ми каза да забравя... Е, донесе ги току-що...изобщо не го помолих повторно  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 21:23 от *Бубето*

# 159
Бубето  Shocked
Обяснението ми обаче е,че според описаните ситуации аз нямам нищо общо с теб  newsm78
Не ревнувам.И май там ми е била грешката.
Всъщност вече няма значение.

# 160
Не знам, как е с другите мъже, но моят водолей е невероятен човек - силен характер. Добър с добрите, лош с лошите. За мен водолейте (от които познавам) са родени лидери. Напълно отговарят на девиза Аз знам, аз мога. Лошите ми черти просто са им простени. Hug

# 161
За мен водолейте (от които познавам) са родени лидери. Напълно отговарят на девиза Аз знам, аз могаHug

Това няма нищо общо с лидерството. Да водиш успешно става, когато слушаш другите, за да ги чуеш и да знаеш как да ги водиш, а не когато си самоуверен надувко.

Аз харесвам водолеите заради това, че ме оставят да съм свободна по душа, но ги мързи да положат минимално усилие, за да се съобразят с другиго, освен със себе си.

# 162
Аз харесвам водолеите заради това, че ме оставят да съм свободна по душа, но ги мързи да положат минимално усилие, за да се съобразят с другиго, освен със себе си.
Едва ли е до мързел. По тоя въпрос не мога да кажа със сигурност, но поне при мен и моите приятели водолеи не е въпрос на мързел, а на изгода. Ако трябва да се съобразяваме с някого по какъвто и да е въпрос и ако няма някаква полза (облага) за нас от това - просто забрави.  Rolling Eyes 

# 163
Едва ли е до мързел. По тоя въпрос не мога да кажа със сигурност, но поне при мен и моите приятели водолеи не е въпрос на мързел, а на изгода. Ако трябва да се съобразяваме с някого по какъвто и да е въпрос и ако няма някаква полза (облага) за нас от това - просто забрави.  Rolling Eyes 

Ето това много често отблъсква хората

# 164
Любовта е да даваш, а не да взимаш.

Общи условия

Активация на акаунт