Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 862
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Това може би е перлата в короната с номерата на водолея.

# 196
Аз лично последната седмица се отвратих от моя Водолей  Confused
С риск да прозвуча нахално тъкмо по водолейски - такъв си си го взела, такъв ще го търпиш.  Mr. Green Stuck Out Tongue

# 197
Аз почти 4 години бях с Водолей и бях колкото възхитена,толкова и наранявана от този мъж.Много красив,добър,отзивчив,интересен и много добър любовник.Аз съм Везни и като типична такава съм красива жена,от което той много се гордееше и мисля,че това как изглежда партньорката му е важно за тези мъже.Толкова трудно разкриват чувсвата си и хич ги няма в романтиката,но това е единствения на когото не съм изневерявала,а той на мен може би,но никога не си е признавал.Мисля,че когато обичат могат да са перфектни,то не бяха бонбони във формата на сърца,големи букети с рози,комплименти и този поглед/незнам дали е от зодията/,но ме разтапя.Много се сърдят за малки неща и наистина ревнуват,но не се разбира,мен цял свят ме знаеше колко го ревнувам,а той когато ми каза,че адски ме ревнува си мислех,че се подиграва,но ако се вгледаш внимателно в поведението му и е разкрит.Ако бях писала преди седмица щеше да е ода на радостта от присъствието му,но от момента в който ме заряза след вричания в голяма любов,го смятам за егоистично,егоцентрично,лъжливо животно.''Възхитена'' съм от факта,че за ден спират да обичат силно,поне моя Водолей ми заяви това Cry

# 198
Харесвам ги много  newsm10 ! Малко са особени, отвеяни и трудни, но привлекателни за мен. Аз съм Стрелец и съм имала и имам отношения с тях, понякога ми идва да им избия зъбите  Joy , но за малко.
Дъщеря ми е Водолей и още от сега се проявяват характерни за тях черти и поведение  ooooh!
Те са предпочитаната от мен зодия заедно с близнаци.

# 199
''Възхитена'' съм от факта,че за ден спират да обичат силно,поне моя Водолей ми заяви това Cry
Направила си нещо, което не е трябвало да правиш. Има неща, които не обичаме и не прощаваме. Сега не мога да ги изброя всичките, но се сещам за едно: най-добрият ми приятел, с когото се познаваме от близо 8 години насам (от първото ни влизане в "Матрицата"  Laughing  ), е Водолей. Ходеше с една мацка като манекенка и бяха заедно малко над 2 години и 6 месеца (де да имах и аз такава връзка). Описвам случката така, както той ми я разказа. Отишли на някакъв рожден на нейна приятелка и там мацката решила да го накара да ревнува, ама сбъркала адреса. През цялата вечер докато били там манекенката флиртувала с бившия на рожденичката. И познай какво станало - бест френдът ми станал и си тръгнал без да каже нищо, а по-късно я зарязал. Аз лично мога да го разбера, защото за мен, а вероятно и за повечето Водолеи, това е непростимо. Аз също бих я зарязал на секундата. После като се видели й казал, че не я обича вече, но че още я обича си личи по това, че всеки път като се видим намира повод да говори за нея и никога не казва нещо лошо за нея. Откакто я заряза вече трябва да са станали 18-19 месеца.

Не казвам, че и ти си направила точно това, но за да ти каже, че изведнъж е престанал да те обича, съм... да кажем 70% сигурен, че си направила нещо от списъка с непростими за Водолея неща.

# 200
  • В голямото море...Живот
Сталион,обясни ми тогава защо пък Водолеите не приемат такива неща в обратния вариант  Thinking

# 201
''Възхитена'' съм от факта,че за ден спират да обичат силно,поне моя Водолей ми заяви това Cry
Направила си нещо, което не е трябвало да правиш. Има неща, които не обичаме и не прощаваме. Сега не мога да ги изброя всичките, но се сещам за едно: най-добрият ми приятел, с когото се познаваме от близо 8 години насам (от първото ни влизане в "Матрицата"  Laughing  ), е Водолей. Ходеше с една мацка като манекенка и бяха заедно малко над 2 години и 6 месеца (де да имах и аз такава връзка). Описвам случката така, както той ми я разказа. Отишли на някакъв рожден на нейна приятелка и там мацката решила да го накара да ревнува, ама сбъркала адреса. През цялата вечер докато били там манекенката флиртувала с бившия на рожденичката. И познай какво станало - бест френдът ми станал и си тръгнал без да каже нищо, а по-късно я зарязал. Аз лично мога да го разбера, защото за мен, а вероятно и за повечето Водолеи, това е непростимо. Аз също бих я зарязал на секундата. После като се видели й казал, че не я обича вече, но че още я обича си личи по това, че всеки път като се видим намира повод да говори за нея и никога не казва нещо лошо за нея. Откакто я заряза вече трябва да са станали 18-19 месеца.

Не казвам, че и ти си направила точно това, но за да ти каже, че изведнъж е престанал да те обича, съм... да кажем 70% сигурен, че си направила нещо от списъка с непростими за Водолея неща.
Аз този път нямам вина за случилото се,освен това,че много го притисках да вземе решение,което съзнавах,че е най-трудното в живота му,но не мога да го споделя.Ние сме се разделяли 3 пъти до сега за 4г. като най-дългата е 2 месеца,а причината беше непростима,но той ми прости. Последния път беше преди година и пак с това,че не ме обича вече,а след като се сдобрихме ми призна,че ме е лъгал за да се откажа от него,пак заради причината,но аз съм много борбен човек и не се отказвам от това което обичам и желая истински,докато Вие Водолеите не се борите,а се жертвате,което не ми харесва Cry

# 202
Мдам... водолейският ни мързел почти винаги има тежката дума. Като например - ако сме решили, че няма смисъл да се занимаваме с нещо, тогава за какво да се напъваме да се борим за него?

# 203
  • Sofia
Съпругът ми е Водолей. С него сме заедно 14-та година вече. Много го обичам, ценя и уважавам!
За мъжете-водолеи смятам, че са много интересни и оригинални личности, с тях няма скука, пращят от идеи и хрумвания!
Е, повечето са доста разсеяни, свръхнезависими, отнесени от вихъра, но пък за мен това носи чар...
Радвам се, че намерих тази тема и че мъж със зодия Водолей пише в нея!
Мога още да добавям по въпроса  Peace

# 204
За мъжете-водолеи смятам, че са много интересни и оригинални личности, с тях няма скука, пращят от идеи и хрумвания!
Е, повечето са доста разсеяни, свръхнезависими, отнесени от вихъра, но пък за мен това носи чар...
Жалко, че само ти си с това мнение...  Rolling Eyes 

# 205
Жалко, че само ти си с това мнение...  Rolling Eyes 
Не е само тя бе , Сталионе  Naughty Ти си забравил какво съм ти писала и аз - готини са Водолеите , седем години съм омъжена за един такъв ...

# 206
Жалко, че само ти си с това мнение...  Rolling Eyes  
Не е само тя бе , Сталионе  Naughty Ти си забравил какво съм ти писала и аз - готини са Водолеите , седем години съм омъжена за един такъв ...

Аз от 18... И не го сменям за нищо на света... Peace

# 207
  • До морето :)
Ох, моят мъж е Водолей  ooooh! Толкова е свободолюбив. Чак някой път прекалява. Опитвам се да му давам свободата от която има нужда, но и аз имам нужда от него. Прекалено много държи на приятелите си. Аз съм Овен и имам нужда да бъда на първо място, мразя да ме пренебрегват, а той постоянни го прави.  #Cussing out И като му го кажа, не му прави впечатление, за него е в реда на нещата всичко. Била съм прекалено ревнива и съм го ревнувала от мъже и работата му. Ами и заради слон да ме пренебрегне, и от слон ще го ревнувам. Предполагам как звучи от страни, но...  Laughing Знам, че ме обича и то много, но просто имам чувството, че сме от различни планети. Все трябва да му казвам какво искам. Не може да ме разбере от раз.  Laughing Живее си в неговия свят. Все е няколко години напред или назад, но почти никога не е ТУК.  Laughing И като изпадне в онези негови състояния - "няма да говоря с никой и толкоз" и ме побърква  #2gunfire  Понякога много лъже. Не знам само моя ли е такъв, ама някой път така си ги измисля.  Outta Joint Фантазира си ги неговите и толкоз. Или за да ми спести нещо от 9 реки вода ще извади, но няма да ми каже истината.
Нямам абсолчтно никаква мярка за време. Като каже 5 мин, това означава 2 часа. Интересното е, че наистина е имал предвид 5 мин, просто не знае колко са дълги  #Crazy - това бяха отрицателните черти.
Иначе има страхотно чувство на хумор. Душата на компанията е. Романтичен е (когато поиска и когато се сети  Laughing ) Поне не е някоя лепка, от която не можеш да се отлепиш (като Телеца  Laughing (личен опит) ) Отговорен е. Има доста добри черти. Страхотен приятел е, винаги ще ти помогне, дори да не те познава. Разсеян е, ама аз съм по-зле от него в това отношение  Joy
А за изневярата - по-вероятно е аз да изневеря, отколкото той. Имам чувството, че даже го мързи да си помисли за друга жена  Laughing

И въпреки всичко много си го обичам.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И за мен си е идеален

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 17:39 от nelka_bg

# 208
  • Sofia
Ох, моят мъж е Водолей  ooooh! Толкова е свободолюбив. Чак някой път прекалява. Опитвам се да му давам свободата от която има нужда, но и аз имам нужда от него. Прекалено много държи на приятелите си. Аз съм Овен и имам нужда да бъда на първо място, мразя да ме пренебрегват, а той постоянни го прави.  #Cussing out И като му го кажа, не му прави впечатление, за него е в реда на нещата всичко. Била съм прекалено ревнива и съм го ревнувала от мъже и работата му. Ами и заради слон да ме пренебрегне, и от слон ще го ревнувам. Предполагам как звучи от страни, но...  Laughing Знам, че ме обича и то много, но просто имам чувството, че сме от различни планети. Все трябва да му казвам какво искам. Не може да ме разбере от раз.  Laughing Живее си в неговия свят. Все е няколко години напред или назад, но почти никога не е ТУК.  Laughing И като изпадне в онези негови състояния - "няма да говоря с никой и толкоз" и ме побърква  #2gunfire  Понякога много лъже. Не знам само моя ли е такъв, ама някой път така си ги измисля.  Outta Joint Фантазира си ги неговите и толкоз. Или за да ми спести нещо от 9 реки вода ще извади, но няма да ми каже истината.
Нямам абсолчтно никаква мярка за време. Като каже 5 мин, това означава 2 часа. Интересното е, че наистина е имал предвид 5 мин, просто не знае колко са дълги  #Crazy - това бяха отрицателните черти.
Иначе има страхотно чувство на хумор. Душата на компанията е. Романтичен е (когато поиска и когато се сети  Laughing ) Поне не е някоя лепка, от която не можеш да се отлепиш (като Телеца  Laughing (личен опит) ) Отговорен е. Има доста добри черти. Страхотен приятел е, винаги ще ти помогне, дори да не те познава. Разсеян е, ама аз съм по-зле от него в това отношение  Joy
А за изневярата - по-вероятно е аз да изневеря, отколкото той. Имам чувството, че даже го мързи да си помисли за друга жена  Laughing

И въпреки всичко много си го обичам.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И за мен си е идеален
Назад в темата съм си казала мнението за мъжете водолеи, но съдейки само по моя мъж, други не познавам...А това горе все едно аз съм го писала, толкова общи черти с моя водолей Laughing, само дето при нас романтиката напълно лиспва Simple Smile

# 209
  • До морето :)
При нас я имаше в началото  Laughing Напоследък - м, не, хич я няма.  Laughing Но онзи ден много приятно ме изненада: Имахме среща, дреди да идем при Доки на преглед. Чакаше ме на едно кафе и ми беше купил цвете.  Heart Eyes (само да отбележа, че срещу кафето има 3 цветарски магазина и сигурно зараси това се е сетил  Joy )

Общи условия

Активация на акаунт