Августинчета 2005

• 78 143
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честита нова радост на мама Тоничка ! Да са живи и здрави ! Simple Smile

# 301
Toni4ka, Честито!Да ти е жива и здрава и втората дъщеричка! Да е красива, умна и щастлива! Много късмет на цялото семейство! Hug

# 302
Ей как сте ме "надушили" - Благодаря ви Hug

# 303
Честито пораснало семейство Тоничка!
Да сте още по-щастливи, да е Здрава и палава (умерено) малката Габриелка!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е аз с малкозакъснение, ама така е като влизам от дъжд на вятър, но пък е толкова хубаво да попадам на такива новини  Hug

# 304
Sunnily* благодаря  bouquet

Как сте другите две бъдещи майки Grinning

Голям купон било с две деца Crazy наистина по-голямо щастие няма!

# 305
  • Sofia
Тоничка, разправяй как е. Помага ли каката? Simple Smile
Ради си е заплюла да сменя памперси, ама да видим...  hahaha

Нинче, сега виждам, че и вие ще ставате още повече!! Честито, супер гот! Simple Smile

# 306
  • Чикаго / София
Тоничка, така е - забавно е с две деца.  Simple Smile

Нинче, ха честито и на теб. Лека и безпроблемна бременност ти желая. Браво на теб! Hug

# 307
Как сте другите две бъдещи майки Grinning
Благодаря,добре!Все още 2 в 1,но в очакване Wink

# 308
Шунка, аз май по-рядко чета тук и съм пропуснала ooooh!
Ами какво да разправям, в началото беше доста ревнива Вилката, но полека лека нещата се наредиха.
Сега вече се обичат много, Вили я съблича Crazy, полива я в банята. Габи също много я обича, най-много нея следи с поглед и все й приказва нещо - много са сладки двете.
Вили сутрин още става и сяда до нея да й говори, малката й гука и така Grinning
Абе хубаво е, много хубаво даже Heart Eyes

Вчера взела обаче една четчица за сенки и й слага уж наушким Wink, успя да й бръкне в оченцето - слава Богу всичко е наред.
Друг път взела едно шише играчка и я храни пак уж наушким, докато й кажа да не й го мушка в устата, нашата кака вече беше успяла и после ми казва: "мамо трябваше преди това да ми кажете" Laughing
Друга случка - вечер чета от някоя книжка на Вили и Габи си лежи до нас, аз чета, тя гука, аз чета, тя гука и така през цялото време .. хаха, абе картинка сме Grinning

Петя да пишеш или щъркела ти да ни уведоми като се роди бебето.
Вие какво очаквате всъщност? Шунка и вие?

# 309
Нинче браво на вас Hug И аз май искам три деца Laughing

# 310
  • Sofia
Еха, супер весело е при вас Simple Smile

Момче е нашето бебе.

# 311
  • Smolyan
Здравейте момичета, помните ли ме  Hug
Не съм влизала от месеци  Embarassed, преди ви четях ...
Честито на Тоничка   bouquet, новината ме зарадва искрено, да расте здрава, умна и с много късмет. Скоро си мислех за вас и знаеш ли защо  Simple Smile извадих летни дрешки на Таско за малкия и видях блузката, която подарихте като идвахте в Смолян, сега ще я носи и Жорко  Simple Smile
Още толкова бременни мами има тук  Simple Smile Шунка, леко раждане и много прекрасни моменти с новото човече.

# 312
  • София
Благодаря Ви момичета за хубавите пожелания  Hug

На всички бъдещи мамчета и аз желая от сърце безпроблемна бременност и живи и здрави бебчета на финала Simple Smile
Нашето трето все още не го знаем какво ще е Simple Smile

# 313
Zuzi честит ви Георги! Ама той голям бе, ти защо не си се похвалила?? Да ви е жив и здрав Hug

# 314
Ехоо, аз съм Тес с нов ник  Simple Smile

Честито на Тоничка  Heart Eyes и стискам палци на всички очакващи бебчета Peace Зузи, ти вярно голям втори младеж имаш вече, браво.

Нинче, с три деца е голям купон  Simple Smile Аз поне мога да кажа, че със сигурност третото го гледам най-лесно Wink

Между другото, като си пишех тук в Августинки 2005, родих Септемврийче, а сега пиша в Септемврийки 2010, но се сдобих с бебче през Август. Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт