Най-накрая се прибрахме, едва-едва изтраях в болницата. Слава богу, човекът е сравнително тих и спокоен - само яде и спи или се кокори.
А кака му се върти около него и иска с всичко да помага.

като не му се яде премята без проблем бабите - ту че е бил на зъболекар, или му е гадно или...батко му все е виновен за всичко - Яво най-невинно ми пърха с мигли и чак реве ако нещо се усъмня, пълен артист......На мен ми казва, че бил Хитрия Яво, защото като съм питала дали се е измил ми казвал "да" и аз съм му вярвала, а то не било вярно
голям калпазанин се очертава пък а видим кой кого
накрая.

Да са ти здрави нервите само, хихи

Дея тръгна и тя в същата градина с голямо желание и ентусиазъм, но при нея голям фактор е и Билянка, защото тя иска всичко да прави като нея. Отделно ние много й говорим и така ... Вечерта като отидохме да си ги взимаме им бяха даже разрешили по изключение да си играят заедно, защото нали иначе са разделени по групи на двора. Надявам се и за в бъдеще всичко да е ОК 

защо така от рано се решихте да я изучите момата. Иначе ревността е нормална, няма как - досега си била само нейна и ти и всичко и всички, а сега малкото натрапниче отнема толкова много от вниманието на околните. Аз компенсирах с подаръци, които обявявахме че са от бебето, така малко корумпирано баткото някак се попримири с мисълта че вече нещата ще са делено на 2
нали все гледаме в паничката на бати
Ама ще почака младежа, пълво да постигне заслугите на братко си пък после с претенциите (че калпазанина му се иска iPhone 5
)