За АПРИЛката е вече време бебенце в ръце да вземе

• 17 846
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Ха, изчезнали са ни детелинките от първата страничка?!! Shocked
Май е проблем на сайта, откъдето са линковете, ще изчакам до утре - дано да се оправят. Peace

И, който слага снимки - Дена ги започна с размери 150/200 и аз така продължавам да ги слагам, нека всички да са еднакви. Peace

peppia, честита ти дъщеричка! Жива и здрава да е, само радост да ви носи!!!

Кате, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана винаги!

# 166
  • Бургас
Io-Io, это ги: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=131&products_id=1270
Аз ползвам само тези ,където има дупки, защото ходя с тях постоянно. Другите са без дупки, но можеш да ходиш с тях максимум 40 минути. Подхождат в този случай, когато кърмиш с една гърда , а от другата тече.  Peace

Тъкмо и аз щях да питам отново за тези накрайници   bouquet
Изтича много кърма докато кърмя от другата гърда и направо... не мога да се справя  Crazy А и за иначе си слагам от подплънките, но те залепват гадничко като засъхне кърмата и не е многo приятно...
Удобно ли е да се носят непрекъснато? Все пак е нещо твърдо дето ти стои на гърдите нон-стоп?

Честит Рожден Ден на kate-rina!!!  Много щастие ти желая с малкия бебок  Hug Praynig

peppia, честита ти малка принцеска  Hug Много късмет и здраве на мъничето  Hug

chockolina , детелинките са се върнали  Grinning Hug Ако няма някой друг възможност може и аз да се пробвам за снимките, въпреки че и идея нямам как се слагат и ще имам нужда от обяснения  Embarassed

Aila,   bouquet

Късмет на всички мамички очакващи своите бебоци Simple Smile  Hug

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 08:27 от ben78

# 167
Поименно да поздравя новодошлите бебочества, появата на които съм изтървала, както и радостта на техните мами.   bouquet
Емил на desi054224, Тодор на Tanya_B, Мари на Rdimitrova, Йоан на lina10, Николай на dena_klv, Елина на Олчето, Виолета на suny78, Калин на Nanny, Боряна на Abrikotin, Теодор на darling1981, Бетина на Didi Bojinova, Михаил на djreni, Виктория на very_nice, момченцето на Еnigma, Никола на the_empress, Васил на asja, Тея-Констанс  на Дея, Аврора на ssiilvv, Габриела на dream-wish, Самуил на poem, Андреа на zelenoto oko, Александър на petjoff, Александър на Mai4e_na_zai4e, Мила на madlena, момиченцето на brawneye и Габриела на peppia! Heart Eyes

На всички, които са имали лични празници в последните дни поздравления!   bouquet Катерина, Честит рожден ден!   bouquet

Забелязвам, че съм изтървала пряк контакт с много от вас, докато съм била на олинклузива в хотел "Шейново".  Grinning Само Олчето видях заради привличащия погледи батко Вели.  Heart Eyes
Шоки, аз виждам детелинките.  Hug

Ние все още не можем да наситим сетивата си с малката и снимките й са изключително малко засега. Ще качвам по-нататък.
За един ден си имахме помощник, но го пуснахме да си ходи и от снощи се учим на скорост за къпане и обличане. Изключително неефективни, но пък ентусиасти го раздаваме. Цокащото още от болницата има много странен режим. И ние сме на същото дередже като Олчето. Там дребата спеше точно по време на хранене. После се явяваше прегладняла и резултатът от стръвното нахвърляне на гърдата е връщане. Продължава и у нас този начин. Дано скоро да го преодолеем лошия режим, че не ме радва никак. После следва едно дълго ползване на гърдата за залъгалка.

# 168
     Честити бебчета на Mai4e na zai4e,madlena,brawneye,peppiapetjoff!
Да са живи и здрави,лакоми и поспаливи,а на майчетата-бързо възстановяване!

Кate-rina,честит рожден ден!Бъди жива и здрава,и много обичана жена и мама!

Nadeto_K,ще се радвам да ме ''тормозиш'' Hug Heart Eyes .Дано по-скоро настъпи момента  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!

рони,добре се завърнали вкъщи  Hug

Мария,честита месечинка на малката Даниелка Heart Eyes  bouquet
Как бързо лети времето,кога мина цял месец... Party

Princessa raia, Hug Hug Hug

Аilabouquet,много полезни неща научавам от теб,благодарности за което!Аз докато се наканя да питам нещо и виждам че другите момичета вече са го направили,и само чета наготово Laughing.

Олче,не можах да позная че ще родим и двете на 8-ми,но близо съм била все пак  Party.Да ти е жива и здрава малката Елина  Heart Eyes

Моята буболечка е много лакома,ама много,като започвам да я храня направо ме ''хваща ток'' Crazy,толкова силно засуква.Това е първата минутка,после вече е приятно  Grinning.
А вчера за първи път я изнесох навън(на балкона по-точно) за 15-20 минутки,следващите дни ако са по-топлички мислим да побръмчим и навън с 1stroller,с таткото и баткото.
Сашко много и се радва,постоянно я милва по крачетата и косицата(по  личицето и ръчичките не пипа Sunglasses),и само повтаря:''Мойто бебе,мойто бебе'' Mr. Green.Снощи ми помогна да я къпем,аз я държах,той я плиска с водичка,и беше много щастлив newsm44,бебка видимо-също smile3521.Докато и сменям памперса и бута босите пръстчета,малката го рита,а той се залива от смях  Joy.Няма такова щастие просто Heart Eyes,тревогите за разпределянето на вниманието м/у децата,ревността и разни други останаха някъде назад далече-далече...Много съм щастлива и горда с моите рожбички Heart Eyes

# 169
и аз искам да честитя на Рони и на Ася

Страхотни сте момичета!!!! Да са ви живи и здрави малките слънца Hug

# 170
Добро утро момичета!
Честито на всички мами сдобили се с малки рожбички! няма да изброявам по именно защото ще пропусна някои,че все още съм  Crazy
Имамама аме не можахме да се засечем в родилно,защото аз родих в 11 часа вечерта,но пък като ме качиха горе в стаята мислех,че може да се запознаем защото видях ,че си родила ама не стана!Вас кога ви изписаха?Ние още в събота се прибрахме в къщи!
Момичета моя бебчо още има жълтеница,има и колики а личната каза да не давам никакво лекарство защото трябва първо да мине жълтеницата ooooh! Някои беше споменал за някакви торбички пълни с костилки ли беше newsm78 които се затоплят,ако някои има моля да сподели ефект има ли?!

# 171
Честито на madlena,brawneye,peppia,и petjoff да са ви живи и здрави рожбите и много да ви радват, а вие бързо да се възстановявате

Честит рожден ден на Катерина, да си жива и здрава и много обичана  bouquet
принцеске Hug всичко ще се нареди
Аз утре влизам в болницата да ми предизвикат раждането, стискайте ми палци всичко да мине наред, че взе да ме хваща страх и то не от самото раждане ами от това предизвикване smile3518

Целувки и прегръдки на всички бебешоци и леко раждане на мамите 2 в 1  Hug

# 172
ЗДРАВЕЙТЕ, МАЙЧЕТА!

ВКЛЮЧВАМ СЕ САМО ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ГОРДА МАМА НА АННА-МАРИЯ. ТЯ СЕ РОДИ НА 09.04 - 2800 г. И 50 см.

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА  bouquet  bouquet Hug Hug

ДА СА ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ РОЖБИЧКИТЕ ВИ newsm30 newsm30 newsm30 newsm32 newsm3

сега ще трябва да ви изчета, че много сте пописали

# 173
  • Някъде там...
Днес в 6,22 сутринта на бял свят се появи дългоочакваната рожба на Шошката. Малкият юнак е казва Мартин и тежи 3200 грама.
Да е жив и здрав и много радост да носи!

И моите дребосъчки много повръщат. Коя от преяждане, коя се задавя и повръща. В чудо съм се видяла вече. Нощем редовно взимам някоя от двете да спи при мен в леглото под наблюдение. И все си разнасяме по някоя в ръцете, не можем да им се нарадваме още.  Blush
Ох, ако тези колектори за кърма вършат работа, веднага си взимам. Постоянно съм подгизнала от течаща кърма. Вече всичко в къщи съм изпоклепала - капе от мен както си ходя. В леглото спя на една от непромокаемите бебешки подложки чак.  ooooh! Лошото е, че няма сутиен, който да ми става, всичко ми е малко. А няма как да ида до някой магазин за сутиен в момента.

Надето К, леко раждане!

Честито на Мадлена, Люси, Пепиа, Петьоф! Да са ви живи и здрави рожбите!

# 174
честити бебчета на Шошката, ljusi и peppia да са им живи и здрави и много да слушкат и радват мама и тати

надето К дано всичко мине добре  Praynig леко раждане ти пожелавам  Hug

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 16:47 от keli_f

# 175
Много благодаря на всички за прекрасните пожелания! Всички бебчета да са живи и здрави и да си ни радват!!!

brilliantine , родих нормално, със система окситоцин, приеха ме в 9, в 12.08 бяхме вече готови.  1 ден преносване, но тъй като беше голямо бебе и шийката казаха че е готова ме взеха, иначе най много 7 дни чакали. Дали е по-болезнено.. не мисля, синът ми беше без система.. и пак болеше така. Не съм искала епидурална. За самите напъни - акушерката беше много добра, само слушаш, както бяха писали другите мами, някъде на 6-7 напън излезе девойката. Пуснаха Happy birthday  Simple Smile Един младеж от неонатонолозите чакаше на изхода и я пое да й прави разни процедури, съобщиха ми теста по Апгар 8 на 1та мин, 9 на 5-тата.

За шиенето, имаше но съвсем леко, тъй като ръчичката на излизане беше закачила нещо, но много по-малко ме боли от миналия път. Не усещам шевовете. За разлика от това контракциите при кърмене са по-силни втория път, уви.

Пак да кажа колко съм възхитена от Токуда и моята д-р Кирякова. Била съм в 4 болници по други поводи, вкл и частна.. е няма нищо общо. Определено си струва.

Има и wifi интернет,  ние сме още в болницата, ако имате лаптоп, ще се разнообразявате, че деня от 6 до 24ч. е дълъг Simple Smile)) За нормално държат 3 нощувки тук, за секцио 5.

Целувки на всички мамчета и нетърпеливи чакащи такива!

# 176
Наде,не се тревожи,всичко ще мине като песен fingerscrossed
Стискам палци,и очквам радостните новини  Hug Heart Eyes

Честити рожбички на Шошката и Люси  bouquet!
Нека Мартин и Анна-Мария им носят много радост!

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 11:33 от *dessi*

# 177
Честито на новите бебчетаняма да изброявам да не пропусна някой да са живи , здрави и много щастливи!
Аз да се похваля снощи спахме много добре събуждаше се само за храненията като по часовник.Даже едното беше с 4 часова пауза,но имахме и рано сутринта едно извънредно.Днес е спокоен и си спи ,незнам дали се дължи на капките или на това ,че кърмата ми се изчисти от лимона който ядох в болницата ,заради кофти настинка.Реших да не пия АБ и наблегнах на мед и лимон ,но може и това да е довело до това неспокойно състояние първата вечер и вчера през деня.Аila възможно ли е до такава степен да повлияе на бебето приема на лимон или са си били колики?Предварително ти благодаря  bouquet
Чоки не се притеснявай за размерите на бебчо,най-важно е да тръгне правилно,при мен това беше проблема.Стискам палци всичко да мине по вода.
Късмет на всички мами 2 в 1 и много  Hug на родените бебчета.

# 178
  • София
Честити бебоци на Люси и Шошката! Весели и безгрижни да растат малките мишоци!   babyuu passifier

*dessi*, почти позна, мила! Laughing Признавам те! Mr. Green
Много се радвам, че Саши е щастлив, и ние се стараем Вели да не е пренебрегнат, че е доста на по - бебешки акъл от вашия бати, засега не усещам нещо различно в поведението му към нас, както и в нашето към него, татито е отпуска тези полагащи му се 2 седм и се старае да помага. Сега са на разходка по мъжки. Sunglasses

Като казах Вели, рони видя що за чудо е... Въобще не можах да и се обадя, умирам от яд, за което... Sad Като ми дойдеше на свиждане се съдираше от рев Магарето. По - прокобно място от Шейново за него няма. Mr. Green И в червата го мрази имам чувството. hahaha А и той се е родил там...  newsm78 Явно на подсъзнателно ниво се противи човечето. Като го водеха нашите ни разбираше цялата болница... Embarassed Инат опасен. Пък рогато и то... Теле! Crazy

С буболечката сме си все така като скачени съдове... Използва ме за залъгалка и приспивалка. Наистина в Шейново ми я носеха спяща и нахранена и още оттам не тръгна добре стимулацията на гърдите... Ще се борим обаче (щото и майка и е рогата Коза Mr. Green)... Да видим кой ще развее бяло знаме накрая. Thinking
Брат и сучеше доста по - качествено, включително и нощно време, когато е най - важно да се поддържа лактацията, това дребното кърти, аз я ръчкам да ме пооблекчи, че ставам на камък. Rolling Eyes Убедих се, че няма дете с дете еднакви.

Огромно благодаря на Aila, за отделеното време и безценните съвети!   Heart Eyes Hug  bouquet

Накрая искам да кажа колко МНООООООООООООГО се радвам на всички майчета от Тъжния форум, че вече държат Щастието в ръцете си. Възхищавам ви се, момичета! И много силно ви прегръщам! Hug Hug Hug

На Надето и останалите, запътили се на среща със своите рожби, късмет и смелост! Това е най - прекрасното нещо за една жена, не го очаквайте със страх! Peace

Бягам, че ревливка ръмжи сърдито сама в кошчето... Crazy

# 179
  • София/Люлин
Благодаря на всички, които ми честитиха. Hug
Момичета не знам как да кача снимки newsm78..някой ще ми помогне ли.

Общи условия

Активация на акаунт