За АПРИЛката е вече време бебенце в ръце да вземе

• 17 856
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всички мами, които вече гушкат своите рожби. Да са ви живи и здрави и да ви слушат много.  bouquet
Леко раждане на очакващите голямото събитие тези дни.   

# 181
Честито на всички мами, които вече гушкат своите рожби. Да са ви живи и здрави и да ви слушат много.  bouquet
Леко раждане на очакващите голямото събитие тези дни.  
  bouquet  bouquet  bouquet от мен

# 182
Здравейте момичета, влизам в ролята на добрата вестителка - днес в 12.30 се роди малкия Камен на Desi_D, с перфектните мерки 3300кг и 50см.     bouquet    bouquet      bouquet
Мама е добре, звучеше страхотно по телефона, а малкия Камен от сега проявява овнешки характер - мама каза, че много плачел  Heart Eyes  Hug малката душичка. Да им е жив и здрав, да ги радва и много да си играят с батко Стефан  Heart Eyes

Честито и от мен на новородилите мамчета, аз отивам при малката, май ще се хапва пак.
Целувки на всички!!!

# 183
 newsm44 smile3525 Честито на мама Desi_D и да ѝ е жив и здрав малкия Камен и много да ги радва!!!! И скоро да се приберат в къщи.

# 184
  • Варна
Честито на мама Desi_D и да им е жив и здрав малкия Камен и много да ги радва!!!! Скорошно възстановяване на мама!
Честито и на всички мами, които вече гушкат своите дечица!

# 185
Здравейте и от мен в този прекрасен слънчев ден Simple Smile

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА. НЕКА ДЕЧИЦАТА ИМ РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПАЛАВИ Hug

Аз съм си още 2 в 1 Mr. Green Тази сутрин пак бях на преглед-всичко ни е наред, тоновете на бебка са о.к., аз минах финалните консултации с кардиолог и анестезиолог и вече съм напълно готова за бебка, ама тя май никак не бърза. Направих една дълга разходка, поглезих се - накупих си доста козметика и гримове и днес мисля да се отдам на разкрасяване-ами така де, то покрай очакването на бебка се оказа, че доста дълго нищо не съм си купувала и не съм се глезила. Утре даже мисля да отида да се подстрижа малко, че после едва ли ще ми остава време:) С други думи решила съм да използвам последните си "свободни" дни само за себе си, пък живот и здраве може и бебка да се появи тези дни.
Принцеса Рая, не се отчайвай и не позволявай на такива мисли да те завладяват. Колкото и да не ти се вярва сега, ще видиш, че всичко ще се нареди Hug Пък току виж по Великден сме станали мами, нали термините ни са на една дата Hug

# 186
Честити рожбички на Пеппиа, Люси, Шошката и Деси Д!!!

За накрайници споделям пак. С тях съм непрекъснато, дори и през ноща (но с тези, които са с дупки, разбира се). Не мога да спя още по корем, че циците ми пречат Blush така че и с накрайниците няма проблем. Сутиен купих по-голям номер за кърмачки на полска марка "Канпол" (в "Вис виталис"), много е удобен. Докато кърмя не го свалям. Една гърда се опустъшава от "гладен вълк", а от другата пълни накрайник. На всяко кърмене давам по две гърди, и всеки път мажа то с "Авент", то с "Гармастан". Зърната вече заздравяха, и кърмене стана удоволствие. Peace
 Вълнува ми ,че никак не можем да се научим да оригваме. С каката нямаше никакъв проблем, тя го правише така, сякаш изпила биричка! Държа мъничката в какви ли не пози за тази важна работа, но стигаме или до хълцукане или до връщане на изядено (макар и не много).

Момичета, препоръчвам ви един руски сайт за астрология на имена. Доста се позабавлявах! http://www.nameinfo.ru/

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 16:43 от Мамочка

# 187
Да е жив и здрав момъка на Деси_Д много да я радва и слушка занапред  Hug

Аз пък сега се прибирам от една изтущителна обиколка на центъра на Бургас  Crazy и на всичкотоотгоре бях с нови обувки и няма да ви казвам на какво ми приличат краката  ooooh!
Иначе продължавам да съм си 2 в 1 само че тука от 2 дена болките които получавах само когато се залежа и после стана сега вече са постоянни  Tired имам ги дори и като вървя
Принцеса Рая , Sharlot милички вие сте май с 2 - 3 дни преди моя термин  Hug и аз като вас вече нямам търпение само седя и се ослушвам за някакви признаци ама НИЩООО  Confused Дано Господ ни зарадва на този голям празник с по едно сладко Великденско яйце  Heart Eyes Пожелавам ви го от сърце  Hug

# 188
Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави бебчетата!

На мен напоследък не ми остава много време за сядане пред компютъра по разбираеми причини Wink, попрочетох малко, но едва ли ще успея да наваксам скоро.

Ние все още нямаме колики е поплакваме от време на време но то си е в реда на нещата. Взела съм чайче на Блевит за колики и давам от него за всеки случай, и на баткото давах от него и бях доволна.

Леко раждане на всички който им предстои.

# 189
Здравейте, мами!
На 19 март в 8.35 се роди нашият син Димитър - 2780 и 49 см. Имахме малко проблеми, които да се надяваме са зад гърба ни. Първо аз постоях в болница, после и бебчо, но от днес сме си вече у дома.
Честито на всички мами, които вече гушкат рожбите си! Да са ви живи, здрави и послушни!  bouquet
А на очакващите - леко раждане! Hug

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 19:25 от Salvi

# 190
keli_f   да 2 дни преди теб сме Simple Smile, но то не знае. И аз правя постоянни доста дълги разходки, добре, че и времето е чудесно. Аз нямам никакви признаци за раждане, но вече си мисля, че по-добре болките и контранциите да ме "връхлетят" изведнъж, а не да ме измъчват с дни Mr. Green-търся си успокоение.

Успех ти желая, много би било готино да родим на Великден Hug

Salvi дано вече всичко е наред с теб и бебчо Praynig

# 191
Честито на новите мами zelenoto oko, Дея, Поем, Didi Bojinova, Mai4e_na_zai4e, ssiilvvi, madlena, brawneye, petjoff, peppia, Шошката, Desi_D, Salvi да са им живи и здрави бебченцата, а на тях бързо възстановяване!

Честит рожден ден на kate-rina на патерица
yana_kuncheva и аз съм чувала за рицинвото малсло, но то попринцип е разхлабително и най-вероятно просто засилвайки перисталтиката на червата може да повлияе и на матката. Но ме съмнява да има кой знае какъв ефек върху раждането, освен ако то вече не е почнало  Thinking Най-много да се поодрискаш  Laughing
Mара Подробната , радвам се да те видя  Hug Нашето тати и то като вашето - преди 21 да не съм раждала  Crossing Arms То освен заради работата, при нас и заради зодията  Twisted Evil Междудругото понеделник е 20 април, а тогава е роден Хитлер  Wink, че и пак в годината на бика  Whistling
рони добре дошла   bouquet

Гледам от моята дата само аз и пухчо останахме  Whistling Вчера ходих на консултация, провихме запис на тоновете и гледахме плацентата и кръвотока на видеозона с Доплер. Всичко е наред, да чукам на дърво. Водите са прилично намалели и плацентата е поостаряла, но доки каза че всичко е нормално за седмицата. Цервикса си е на същото положение, както от предният път - мека, с 1 см разкритие, само дето бебето е още по-надолу слезнало и вече е стартова позиция Crazy

# 192
Честито на всички, които вече гушкат своите бебчета!
Погледнах първата страничка, много сладки бебчета са се родили, докато ни няма. Party
Мерси, че ще ни сложили и нас на 1 стр.
Ето малко снимчици и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363530&pid=11531012

# 193
Момичета, влизам само да ви кажа, че не съм родила все още, но нямам интернет и не мога да пиша!
На гости сме в момента и се докопах до компа, за да ви благодаря за милите думи и подкрепата!Изчетох ви съвсем набързо и моля да  ме извините, но нямам много време, че ме чакат за вечеря!
Благодаря ви от сърце, момичета, много сте мили, много ми олекна и определено се чувствам много по-добре!!!Благодаря ви, милички!!! Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Катерина!Бъди жива и здрава и много, много щастлива мама!!!  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquetЧестито на всички новообебени мами!Да са ви живи и здрави рожбите!!!Да сте много щастливи и засмяни!!!Най-хубави неща ви желая от все сърце!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес бях на преглед, всичко е наред в общи линии!За малко да ме вкарат във Вита, за да раждам секцио, понеже имах високо кръвно 140/100, но по-късно се нормализира и днес цял ден си го меря с 2 различни апарата 120/80!Ще давам отчет всяка вечер за кръвното на докторката, т.к. по празниците е извън София/но ако се наложи ще дойде за раждането, била наблизо!/
И така днес ми беше малко стресиран деня, но слава Богу тоновете са ок,кръвното падна!Имам контракции доста силни и тъкмо милсех, че вече ще раждам, ама не- грам разкритие нямам!А пък на всичкото отгоре може да се наложи така или иначе секцио, т.к. бебинка е голяма и може да не се справя, но аз все пак се надявам да не се стигне до секцио!
Още веднъж честито на всички, които имат повод!  bouquet
И отново много ви благодаря момичета!
Много целувки и прегръдки на всички бъдещи и настоящи априлски майчета! Hug Hug Hug
Повтарям, че четох много набързо и се извинявам ако нещо съм пропуснала!/а то сигурно е така, но утре ще дочитам, ако вече имам нет/

# 194
Влизам набързо, за да попитам - днес малко след изцеждане, кърмата стана на парцали.Хвърлих я. На какво може да се дължи?

Общи условия

Активация на акаунт