За АПРИЛката е вече време бебенце в ръце да вземе

• 17 862
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Да са честити мацките Анна Мария на ljusi и Габриела на peppia и синчетата Мартин на Шошката,Камен на Desi D и Димитър на Salvi   bouquet
Да са живи и здрави и да ви носят много радост и наслада

Sharlot, Принцеске и аз съм  с вашия термин Hug Днес бях на преглед и при мен няма изгледи скоро да раждам. Тоновете били отлични,няма контракции и ще чакаме. Аз също правя дълги разходки,тъй като досега  нямах Интернет,а и времето беше разкошно. Над 26 гр и едно слънцееее... И отделно не съм се спряла. Гнезденето яко ме е хванало. Само вървя и бърша и нареждам.Трябваше май да се цаня в някоя фирма за чистене. Барем бях направила нЕкой лев bowuu
Ама аз и не бързам да раждам де.[

b] Кате[/b],и аз тайничко се надявам да стане телец нашето диване. Нали вкъщи сме все козирози. Пък те нали си пасват уж най добре с телци и деви ,та да имаме предпоставка за добро съжителство. То не че  е гаранция,ама все пак. Та дали ще е на Великден или телец,все ще съм доволна Praynig (zа Великден май вече се доредихме bowuu

Nanny,ама много ти е сладко синчето ,пу,пу Heart Eyes Ех тези зетьове,ама много готини,конкуренцията ще е жестока Mr. Green

# 196
b] Кате[/b],и аз тайничко се надявам да стане телец нашето диване. Нали вкъщи сме все козирози. Пък те нали си пасват уж най добре с телци и деви ,та да имаме предпоставка за добро съжителство. То не че  е гаранция,ама все пак. Та дали ще е на Великден или телец,все ще съм доволна Praynig (zа Великден май вече се доредихме bowuu
Laughing и ние и двамата с мъжо сме козли  Laughing Crazy

# 197
Във вторник буквално се окотих в Света София за има-няма седем часа с помощта на страхотен екип!

От днес съм вкъщи с малкото момченце Ангел.

Историята ще следва, ето тийзър:

Аз (с изтекли води): Ще раждам
Бодигард: Сигурна ли сте?
Аз: Искате да проверите ли? Да не сте лекар?

# 198
Mamacita Bandida, честито ти Ангел! Да е жив и здрав!!!

Мара Подробната, аз съм козирог, а дъщеря ми телец. Какво да кажа.. Като опрем рога една в друга Crazy Mr. Green Аз стоя на своето до последно и тя също! Ще видим сега как ще се справя с също рогат овен...

# 199
Мамасита - честито!!! Честито и на всички останали мамета....
Аз също съм телец и цялото ми семейство е земно - майка дева и баща и брат козирог - да ви кажа не е лесно....
аз съм си измислила, че ми се иска бебо да е овен и че е по-добре за мъж да е овен, но това е  в сферата на бременното ми безумие, всъщност какъвто си ще да е само да е жив и здрав
все още съм 2 в 1 и няма изгледи да раждам и се чувствам като бавно развиваща - днес за пръв път ми правиха запис на тоновете, още нямам признаците, през които вече всички сте минали, имам чувството че звуча скучно, защото мога само да повторя неща за които сме писали хиляди пъти, а пък всички обебили се имат толкова интересни емоции, макар че ви е трудно  Hug Hug Hug

# 200
  • Варна
Честити бебчета на ljusi, Шошката, Desi_D, Salvi и Mamacita Bandida!!! Нека бъдат здрави, щастливи и послушни дечица!!!

Брей, много рогати се събрахме в тая тема! И аз съм Козирог, Мони е овен, дребното също ще е рогато - или Овен, или Телец. Добре, че мъжът ми е Близнаци, та да ни изтърпява рогатите сблъсъци. Heart Eyes

Днес имам доста болезнени контракции, но не са регулярни. Затова пък болките са като менструални и имам чувството, че се усещам как правя разкритие Crazy. Може и да си внушавам, кой знае?! newsm78 Имам чувството, че ще се обебя тия дни. Party

princessa raia
, всичко ще се оправи!  Heart Eyes  Hug

# 201
Анна Мария на ljusi, Габриела на peppia, Мартин на Шошката, Камен на Desi D, Димитър на Salvi и Ангел Бандида Simple Smile, добре сте дошли, мъници!   
Честит рожден ден на Дея-Мария!  Heart Eyes Поздравления за мама Дея!   bouquet
Шоки, ще обменяме зодиакален опит с теб.  Mr. Green Иначе при комбинация от рогати на едно място (две кози и едно теле) от опит знам, че на едната коза рогата й заминават.  Mr. Green
После ще пиша още, че е време за скърцане с помпа. Дребната лакомия не я знам колко изцоква с мръсна газ (след което и връща още докато и пада залъгалката-цица от устата), но остава и още половин доза - ще си правим капучино с татко й.  Simple Smile

# 202
  • София
  Честити нови бебенца  Simple Smile
  И аз съм Козирог  Simple Smile

# 203
Здравейте и от нас с Васко!
Изписаха ни вчера по обяд, но все още ни е толкова трудно да влезем в релси, най-вече заради кърменето... Решила съм твърдо да го кърмя, но все още нямаме добър режим, а и Васето лесно се уморява от сученето, затова го дохранвам с Хип 1. Постоянно го наблюдавам и проверявам, дали е добре, в резултат на което почти не съм спала и аз не знам откога.
Иначе раждането мина много добре. Родих с планирано секцио в АГ "Селена" при д-р Минев. Анестезиологът д-р Кичуков много ми помогна да преодолея страха от това, че съм будна /спинална с епидуранла упойка/. Зорът ми беше, докато изкарат бебето. Едно, защото като легнах на масата и упойката подейства, имах усещането, че не мога да дишам, а и защото исках да видя, че бебчо е добре и здравичък. Като изплака и го видях, се успокоих напълно и дори не поисках да ме приспиват.
Бебо не само е здравичък и голям, а и много красив /поне в нашите очи/ и много му се радваме всички. Добричък ми е, не плаче, стига памперсът да е чист и коремчето пълно. Други претенции човекът няма.  Laughing
Възстановяването върви добре, операцията не ме боли, само е леко оттекла, но ми казаха да правя студени компреси и ще спадне.
Благодаря на всички за хубавите пожелания!

# 204
  • София
  Честити нови бебенца  Simple Smile
  И аз съм Козирог  Simple Smile

И аз... Flutter
Весело му е на таткото (рак) с три рогати (Коза, Теле и най - прясното попълнение - Овне...)  Crazy

Ще си припяваме - "Живеем си кротко Twisted Evil, разумно и просто, не вярвате ли вие, елате ни на гости..." hahaha

Mamacita, познах, че ще имаш мъж bowuu, въпреки тайнствеността Naughty, която "лъхаше" на талази от теб Laughing през миналите 9 месеца... Wink

рони, как беше капучиното? Mr. Green

Моите любими мъже са на разходка, а ние с бебана се гледкаме вкъщи - основно се държим, ДОИМ Mr. Green, доим, споменах ли? Rolling Eyes
Въпросче: Кога изведохте (ще изведете) наборите на първа разходка...?
Вели го огря на 10 дни, но все пак беше май месец... Rolling Eyes

# 205
  • Някъде там...
И аз съм козле.  Mr. Green

Честито на всички, които гушнаха рожбите си! Късмет и спокойствие за тези, които все още са в очакване!  Hug

Олче, ние вече два пъти излизахме - онзи ден и вчера. Педката каза, че след 20 ден можем спокойно да ги извеждаме. Все още са много кратки разходките, но все пак е нещо. Уча се да шофирам количката, даже малко офроуд пробвах вчера.  Mr. Green
Ася, добре дошла! Режимът ще се установи с времето. Аз да се похваля, че вече и двете си искат на по 3 часа, рядко на по-малки или по-големи паузи. Тази нощ само Яна направи 4 часа и половина пауза.
Цедиш ли се? По-добре цеди и давай изцедена кърма отколкото АМ. А и така ще стимулираш кърмата. Ако каналите вече са добре отпушени на бебчо ще му е по-лесно да суче без да се уморява. Може би ако му предлагаш по-честичко гърда без да дохранваш ще се научи мързеланчото.  Heart Eyes Буди го докато суче - побутвай го по раменцето, на моята сънливка Яна й помага това упражнение. В началото и тя така постоянно ми заспиваше на гърдата, но с времето се промениха нещата и сега папка добре.
Чоки, скоро ще е.  Crazy Късмет!
Rdimitrova, според мен е нормално. Образува се каймак. Разтръскай шишенцето и ще се оправи.

Аз вече ходя като зомби, едва докарвам по 2-3 часа сън нощем общо, спя на пресекулки от по 30тина минути, максимум час. Опитвам се да наваксам денем, но повече от час, час и нещо не ме оставят да поспя. Започнаха ни и коликите, редовно слагам някоя от бандитките да спи при мен в леглото да й топля коремчето. Правя им чайчето на Хип, но го плюят упорито. Такива изненадани и отвратени физиономии правят докато им го давам, че се смея с глас. Яна се излъгва да глътне малко, но Йоана го държи в устата и в момента, в който извадя биберона, прави едно плюв и всичко излиза навън.
Чета, че някои от вас дават капки за коликите. Педиатърът ли ви ги предписа или давате на своя глава?

Дени, виждам те!  Hug Как сте с твоята дребосъчка?

# 206
Асе, добре сте си дошли у дома.  Hug

Аз имам въпрос за дамската хигиена на младите дами. Освен измиването каква козметика ползвате и въобще дали ползвате нещо?
Олче, таткото кърти с любима дама номер едно и ако още малко продължат в същия дух явно направо в застройка на манджата ще яде той.  Laughing А аз май здраво успях да объркам една жена в болницата коя е всъщност. Като виден физиономист я нарочих за теб и всеки път се чудех защо ме гледа толкова служебно учтиво. Вече съм сигурна, че тя не беше ти.  hahaha   

# 207
  • Някъде там...
Рони, мия дупето с измиващия гел на Мустела 2в1. Сутрин пък набързо измивам на чешмата със сапунче със смрадлика на Лавена. Това за акитата. Иначе дамската хигиена я правя с клечка за уши, натопена в преварена вода или отвара от лайка. С нея зачиствам беличкото, което се е насъбрало между големите и малките срамни устни.

# 208
Mamacita Bandida - добре дошла. Ще имаш повод да се разпишеш в темата "Смешно ли е раждането"  Laughing
 asja - добре дошла и на теб и малкият Васе, постинга ти така ме разнежи  Heart Eyes
рони- щом остава и за капучино - добре е работата  Mr. Green
Мамочка начинът е един - дипломация и хитрост  Wink
Олче, ама то у вас е весело  Laughing....    Жабче, само козичка би постигнала това, което и ти   Wink Лелеее, колко "рогата" тема  Crazy
chockolina - дори и да си въобразяваш, че получаваш разкритие, пак няма да е напразно - нали знаеш за силата на мисълтта  Wink А дано кака Мони познае за Великден  Peace
Моят бебелан вече толкова ниско си е наврял сладката главичка, че като я мръдне умирам от болка  #Crazy Чак краката ми изтръпват понякога.  Най ми е трудно, когато трябва да си сменям позицията - от право в седнало положение или обратното. А ходенето до 00, независимо от повода си е истинско приключение.
Ама стига съм мрънкала с тия моите бременни проблеми, вие вече обсъждате бебешорските работи, толкова е хубавооо  Heart Eyes

# 209
  • София
Чета, че някои от вас дават капки за коликите. Педиатърът ли ви ги предписа или давате на своя глава?

Жабче, щом ни изписаха поръчах Инфакол и и давам по една доза следобяд. Четох, че трябва да се дава системно, за да има ефект. А и баткото така наречен такива колики го тресяха, че не презастраховка, ами незнам какво съм подела... Crazy
Засега като че ли няма, само за цица бучи, а и и харесва лЮкарството на маймуната малка.

Дано да свикнете бързо, че си представям колко ти е трудно. Утеха: в повечето статии из библиотеките тук пише, че трудният период е максимум 2 седмици, после мъниците си установяват режим и мама и тати живват. А дано! Praynig

рони,  Mr. Green Heart Eyes Hug

Реших, ДНЕС ще е сефтето на  1stroller!
Ще се движим в близост до закътани пейки, подходящи за  breastfeeding

Общи условия

Активация на акаунт