Отговори
# 15
Мерси момичета, май накрая ще ходят с такси.

# 16
  • София
bettyg, аз съм от 5-ти, учила съм първо в 97 СОУ (до 7ми клас), и после в 56 СОУ! Лека ти бременност и скоро да гушкаш още едно ангелче!
мерси, Деска, вече май съм доста по-добре!

# 17
Роси,къде живееш в 5-и?И аз съм учила в 97-мо до 8-ми клас.Познаваме се,със сигурност.Кой ти беше класен?Радвам се,че вече си по-добре.Heart Eyes

П.С-познавам те PartyПо едно време движехме заедно,в компанията на Марто от 6-ти.Чак сега се сетих.Обаче вие после  заминахте за чужбина,май-май или нещо такова newsm78От тогава не сме се виждали..........

# 18
  • София
Малката Стела е голяма сладурана Heart Eyes
Роси, гледах снимките от изписването , със сигурност майчинството разкрасява Peace изглеждаш ми много променена  bouquet

# 19
  • София
Добър вечер bowuu
Изпуснах че има нова тема,ама като толкова съм работна Flutter

# 20
Роси,къде живееш в 5-и?И аз съм учила в 97-мо до 8-ми клас.Познаваме се,със сигурност.Кой ти беше класен?Радвам се,че вече си по-добре.Heart Eyes

П.С-познавам те PartyПо едно време движехме заедно,в компанията на Марто от 6-ти.Чак сега се сетих.Обаче вие после  заминахте за чужбина,май-май или нещо такова newsm78От тогава не сме се виждали..........

А мен никой ли не ме познава? Бях такава калпазанка  Mr. Green....и в 97-мо учих....за две години смених пет училища, четири от които в Люлин...абе обичам си го този квартал,та исках да го опозная Mr. Green Embarassed.... Утре, това дето го написах сега ще отричам аз да съм го сътворила  Rolling Eyes

# 21
  • София
И аз учех в 97-мо, но завърших много преди вие да тръгнете на училище  Laughing.

# 22
  • София
Благодаря на всички за отговорите. Принципно ползваме кола, но аз не карам, а тати работи, та питането беше за дните без него.... А на всички спирки на метрото ли има асансьори  newsm78 Ако е така, много добре са скрити  #Crazy

Иначе, Роси, и аз мисля, че си се разхубавила покрай Стела и напук на проблемите

Цитат
Уважаеми клиенти,

Във връзка с провеждане на тестове за налягане на 15.4.2009г. ще бъде нарушено водоподаването в ж.к. Люлин 4, бл. 413 от 10:00 до 14:00 часа.

“Софийска вода” се извинява  за причинените временни неудобства.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 10:31 от зелено човече

# 23
За тези които не са разбрали:

Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

Във връзка с провеждане на тестове за налягане на 15.4.2009г. ще бъде нарушено водоподаването в ж.к. Люлин 4, бл. 413 от 10:00 до 14:00 часа.

“Софийска вода” се извинява  за причинените временни неудобства.

# 24
  • София
Асансьори на метрото има само на спирка Люлин и спирка Вардар  Confused

# 25
  • София
Асансьори на метрото има само на спирка Люлин и спирка Вардар  Confused

Има и на Опълченска и на Сердика. Peace
А на Вардар къде е, че не се сещам?   newsm78

# 26
  • София
Вардар е след тунела, от страната на кино Арена , има асансьор от метрото долу до изхода от там вече има нещо като рампи въртиш се в кръг по тях и излизаш отгоре newsm78 май те обърках ама няма как да го обясня иначе. Всъщност се въртиш защото така се заобикалят стълбите фактически  Peace
Не съм виждала на Опълченска и Сердика newsm78 може би са от другата страна newsm78

# 27
  • София
На Сердика е чак на ул. княз Борис /един вид се връщаш назад, от страната на Пиротска/, близо до една голяма църква, май католическа.
А на Опълченска е по диагонал на жълтата сграда - центъра за източни езици /в посока Сердика/.
Уф, дано го обясних  Embarassed
Честно казано, колкото пъти ми се е налагало да ползвам асансьорите, освен този на Люлин другите рядко са работили  Confused

# 28
  • София
Споко, аз точно там си мислех че са , защото там пешеходци рядко слизат Joy
За люлинския асансьор отгоре не работи чак след касата #Cussing out ама едни стълби надолу се прежалвам Wink

Да ви питам, може ли малчо като няма годинка и не е кръстен още да мине под масата в петък в църквата newsm78  bouquet
Питам, защото ми казаха , че на некръстено дете не се палела свещ newsm78 и аз вече почнах да се чудя за всичко #Crazy ooooh!

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 14:10 от dgudge

# 29
здравейте,
нашия също не е кръстен,но попа на цветница каза,че няма провлем да се пали за здраве.
Роси,явно съм те засичала някъде.Аз съм учила в 96-то , а сега и работя там.Имам приятелка,която има магазин на колелото на трамвая и често съм ходила там.Няма значение,както и да е.Да ти е жива и здрава госпожицата,не се знае може пък да се харесат с нашия малчо след време.

Общи условия

Активация на акаунт