Отговори
# 285
  • София
Благодаря ви за комплиментите за кухничката ми! Hug
Моята Мими както знаете  е в детска английска забавачка към читалището и съм много,много доволна.Но приемат над три годинки.Препоръчвам ,децата са малко,болни деца не се приемат,госпожите са много и постоянно учат и занимават децата.

# 286
Валенце,каква е цената?По цял ден ли е там?Изобщо,дай малко повече инфо Thinking

# 287
  • София
Мими ходи до обяд.Не се храни там.Плащам по 80лв на месец.От 9 до 13ч.Цената е 80лв ако плащан за тримесечие.При отсъствие на детето не се връщат пари.Може и по цял ден,децата си имат кухня,в която се хранят и спално помещение за спане.Храната се осигурява от родителите.Не зная каква е цената.Децата са малко,не знам точно,но не повече от 15 примерно и са отделени в отделни групи.Събират ги заедно за игра,отделят ги за обучение.Учат английски по много приятен начин.Аз не съм привърженик на ранното чуждоезиково обучение ,но бях приятно изненадана от това,че Мими за месец и нещо научи не просто думички,а фрази.и не просто ги наизустява,знае кое кога да ползва.Госпожите са изключително внимателни и интелигентни жени.Единственния недостатък е,че през зимата не ги извеждат,защото просто нямат двор.Лятото са по малко деца и госпожата ще ги води на разходки редовно.
ако имаш още въпроси-насреща съм.
Показателно е,че аз отдеглих документите на Мими за масова градина,просто няма нещо в забавачката,което да ме притесни.има контакт между родители и госпожи,ако нещо ме притснява в поведението на детето го обсъждаме и получавам ценни съвети.Това в масовата градина като ходеше Мими го нямаше.

# 288
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ох Валенце, звучи страхотно! От още една мама чух чудесни отзвуци. Единственият недостатък е че нямат ясла Sad А е точно срещу нас  Sad

ПС. Кухничката ти е много кокетна, благородно ти завидях за сушилнята!

# 289
  • София
ПС. Кухничката ти е много кокетна, благородно ти завидях за сушилнята!
Тя е сбъдната моя мечта Wink.Суши перфектно,а дрехите излизат изгладени направо.
АА,сега прочетох.ако забавачката ни е срещу вас,значи живеете до нас. CrazyАз съм в блока на забавачката. PeaceСрамота ще е да не се видим. Hug

# 290
  • гр.София, далече, далече на Запад
 Laughing Ние сме в блока зад Т-маркета  Hug Ще ми бъде много приятно да се видим.

Мила Рада, да ти е жив и здрав малкият рожденика!
Да расте умен, палав, гордост на мама и тати...и на леля де Mr. Green

И нещо скромно за мама и леля  Laughing

Момичета снощи гледах финала на "Бягство от затвора"

Сбогом Майкъл!

Хайде за последно Скофийлдски адреналин  Mr. Green

Хубав и спокоен слънчев ден!

# 291
Bifana, честит ти рожденик днес! Да расте здрав и щастлив! Винаги да ти поднася поводи да се гордееш с него!

# 292
  • София
Раде, да ти е жив и здрав малкия юнак   bouquet
Да ви радва и да се гордеете с него  bouquet

# 293
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА БИФАНА! Нека малкият юнак е много здрав, весел и винаги да радва мама, леля и останалите роднини!
Весел празник и на мама!   bouquet

# 294
ЧРД на Георги!!!Много здраве,щастие и щастливо детство!!!

а това е за мама!!!

# 295
  • София
Сега гледах градините-яслите и все още имаме висок шанс за прием  Praynig Дано не се промени много до вдруги ден
На друга мама й изписва в проценти какъв е шанса , на нас само на първото пише висок и нищо повече  newsm78

# 296
Рада, честит празник! Да ти е жив и здрав!

# 297
Честит празник на Георги! Да расте здрав, силен, умен и смел мъж!

Рада, специално за теб! 

# 298
  • София
Честит празник ,Рада!
Много здраве и щастие на рожденника![/
size]

# 299
Дани,питай докато е рано,но май ще ти махнат 3т. за сестра ти не важи.Така мисля

Общи условия

Активация на акаунт