Отговори
# 60
  • София
Момичета,

Весело искарване на Великденските празници!!!  Hug

# 61
Мира,кой набор си и кота си учила в 96.Аз съм завършила 91г. и съм набор 73/наистина минаха много години/ ,а сега и работя там.
Ха, ние сме почти съученички. Аз съм набор 74. Но в 96-то карах само основното, после бях в друга гимназия. Значи съм учила там май до 1989г. някъде.
dgudge, снимката е супер.   bouquet
Добре дошла на Добра. За съжаление нямам никакви впечатления от тази ясла, за да споделя. Май имаше в подфорум Нашите деца специална тема за Детски ясли и градини в Люлин и имаше там някакви отзиви, ако имаш време, потърси. Бях чела от майката, че й направило впечатление, че било чистично, всичко ново, но около 500 лв. била таксата.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 16:46 от Mira_p

# 62
  • София
Аз да се похваля,днес ходихме до църквата с децата от групата-пеша!!!!Две учителки и аз bowuu,беше много хубаво,имаше огромна опашка,но ни пуснаха да влезем,минахме под масата и си взехме здравец.За съжаление,с моите не успях да отида,но,нищо, в неделя щ се пробваме Wink

# 63
Ели, направо ти завиждам! Сега казаха по новините, че от цяла Европа май само в България Разпети петък е работен ден!

# 64

вчера боядисах 33 яйца-16 здрави и 17 счупени  ooooh! Blush
сложете оцет като ги варите,въпреки,че яйцата са си потрошени още от магазина  Confused

Hug Hug Hug
утре вечер ще ходим ли на църква?Джудже? Grinning

# 65
  • София
ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ МОМИЧЕТА!

# 66
  • София
Деси, какви си ги сваршила  Joy Joy Joy
Аз сварих 18 и 1 се пукна само, ама ги варих по рецепта  Wink Сложих яйцата, с вода два пръста над тях . Сложих лъжица оцет във водата и когато водата завря ги махнах, сложих капака, махнах ги от котлона  и ги оставих така за 20 мин  Peace
Ще видим и колко ще са здрави  Rolling Eyes
Деска, ние ще ходим ама на Свети Георги, като всяка година  Peace без предишната, че ми бяха казали , като си бременна да не ходиш на църква и аз...... Tired Но ако не слушаш суеверията и ви се разхожда към Свети Георги хайде с нас Party
Мислех да правя козунак за изненада на всички ама мъж ми вече е купил  Crossing Arms

# 67
  • София
Здравейте момичета. Като гледам вече сте готови за Великден. Аз също сварих яйцата, като повече от половината се пукнаха. Ама какво да правиш с тези фалшиви кокошки, които едно свястно яйце не могат да снесат  newsm78 .
Днес ще обикалям пазара в търсене на пресен джоджен и дивисил, че вчера нямаше.
Сега, да взема да ви сипа  по кафенце, с пожелание за весел и слънчев ден.

# 68
Рада, не знам за яйцата, ама кафето си го докарала. Леле аз ли съм най- мързелива, ни яйца , ни козунаци, отивам на готово при баба.

# 69
Дани,ще ти кажа по-късно дали ще дойда.Кога ще тръгнете?Малкия мисля за сефте(вечер) да го оставя на баща му Grinning

не са моите  Blush

# 70
Добро утро,мами!!!

Влизам да ви пожелая:Весело изкарване на празника.Нека бъдем по-добри,по-здрави и още по-засмяни Heart Eyes

Роска,радвам се ,че пак се засичаме.Не се обадих,защото знам колко са хубави първите разходки,по възможност само 3-мата.Не можеш да се нагледаш на чудото в количката.Не я мисли толкова-топло ли и е или студено-ако не и е комфортно,със сигурност няма да си мълчи HugХайде,тези дни ще се засечем пак-ние сме или в училището или на алеята Heart Eyes

За яйцата-ще ги боядисвам като заспи сянката ми,че иначе едва ли ще оцелеят.Козунаците втасват 2-ри път,а Дроб сърмата е само запланувана.Майка свари агнешкото и до там с нея Blush

Ние ще ходим довечера на нашата си Люлинска църква,че Ивон не спи много,много спокойно нощем и да сме по-близо ако се сети да мрънка за мен посреднощ Rolling Eyes

Ето и малко снимки от Западният парк,онзи ден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11651232
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11651236
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=11651234

# 71
Добро утро. Аз боядисах яйцата и при варенето нито едно не се счупи, слагам 1 чаена лъжица сол в тенджерето при варенето.
Вчера с децата минахме под масата в черквата, но днес няма да мога, няма как децата спат и няма на кой да ги оставим. Като пораснат децата ще ходим заедно за жив огън, сега няма как.
Приятен ден на всички и приятно изкарване на празника.

# 72
  • София
Добро утро!Варих си яйцата по същата рецепта като на Дани,от 30,имам две пукнати bowuu,намазах децата с първото червено.После мих прозорци и прах пердета Sunglasses.На църква май няма да ходим Rolling Eyes

# 73
Ние с малкия ще ходим на село, аз там ще ходя на черква!

# 74
  • София
Ние за църквата още незнам час  newsm78 след 22.00ч предполагам ще е със сигурност.
Наш малчо ще е при моята мама, с племенничката ми , ама той ще спи по това време така че няма проблем, с него пооооооо натам ще ходим заедно  Wink
Раде, хайде по често се мяркай, че аз почнах и физиономията да ти забравям , кога беше онази среща..... Rolling Eyes
Хайде се стягайте  Naughty и след празниците една среща навън на слънчице с бебета-деца кой каквото намери  Crazy
Вени, ама я се стегни, то и ние ще ходим на гости , аз затова само 17 яйчица боядисах  Wink ама каква бройка докарах  Joy
Ели , вие сега кога ще почивате, че май нещо имаше почивни дни , понеделник ли беше вторник ли  newsm78 А тази рецепта за яйцата се води за яйца -биячи  Laughing да видим дали ще има нещо такова Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт