Scrapbooking & Cardmaking- 7

• 28 382
  • 442
  •   1
Отговори
# 345
Despina, беше пуснала този сайт, но да кажа само, че ако се регистрирате има безплатно за сваляне модели хартия. Е, не са нищо кой знае какво, но има и хубави модели. Ако ви изисква УК код, макар че не би трябвало, пишете ми на лични да ви дам моят.  Hug

Спамя здраво вече, но очаквам да ме разберете.  Mr. Green Мисля си, че няма такава друга краста като това. И торти съм правила и фигурки, но май нищо не ме е запленявало толкова колкото скрапи - крапито. Дайте да си организираме конкурс на някаква тема! Не че очаквам да спечеля, но поне ще ми е забавно, а и ще науча повече от вашият опит.  Hug Картички, кутийки или скрап страница на някаква тема.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 14:22 от nana_cool

# 346
http://ra4eto-ra4etogeorgieva.blogspot.com/
новите ми странички

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:50 от ra4eto

# 347
  • Варна
nana_cool, преди време имаше предизвикателства, но после тези които се включваха се оказаха много малко и нещо не се разбрахме за формата и начина на провеждане и се отказахме. А тези пънчове колко ти излязоха. Много харесвам най-голямата маргаритка, но като сметна пънча плюс пощенските и се отказвам от купуването му.
Исайкова, картичките ти са просто чудесни. Какви картони и хартии използваш?
asyalein, много интересна и необичайна картичка. Със сигурност получателят и ще бъде очарован.

# 348
Despina, пънча беше комплект трите за 12 паунда. Имаме едно малко магазинче за такива неща и като гледам в нета, цените им са кажи-речи като на едро или от амазон. Харесах си един пънч от сайта на Докрафтс, но от тях на дребно може да се купи само това което е на разпродажба, другото е със заявка до най-близкият ти магазин, който зареждат и ние нямаме в областта.  Tired

И да се запиша с една триъгълна картичка, която видях днес и много ми хареса и реших да я направя. Добре, че детето беше в градината повечето време, че ме остави на спокойствие да се занимавам. 1. 2. 3. 4. 5.

# 349
  • София
Tръшна ме един зверски вирус,за това се записвам с нещо скромно...

http://isaikova.blogspot.com/

nana_cool  ,много са хубави кутийките,супер свежи...И на мен щеше да ми е жал да си ги дам Wink
Много ми харесаха трите пънча,в комплект се получават страхотни цветенца...

Деспина,мерси.За картоните...открих много хубав склад,имат голям избор от картони...релефни,гланцирани,с лек брокат или сатенирани...най-различни...използвам също и акварелни обикновени.Хартиите си ги бях взела от Etsy ,60 бройки най-различни по десен....

Рачето,много красива страничка...

Хареса ми и картичката на asyalein,много нестандартна...Моя принтер не зная дали би се справил с такава задача,но скоро мисля да пробвам как би изкарал някой надпис или картинка...

# 350
Направих един мини албум.Вижте в блога

# 351
Мацки, аз се губя, защото довършвам кутийките. Останаха ми 5 кутийки и 2 чинийки и свършвам с пирографирането и мятам картичките. Като ги почна сега след понеделник ще пускам! Peace

# 352
Здравейте, тук се работи доста активно напоследък- и все красиви неща. Grinning Следях ви често, но много работа се беше събрала в офиса- и не намирах време да се включа. Тази седмица започна спокойно и използвам момента да покажа една-две картички.

http://picasaweb.google.bg/biliana.markova/dQjyTK02#

asyalein- много оригинална картичка, на мен би ми харесала такава за подарък.
Исайкова, много хубава картичка:)
С нетърпение чакам да видя картичките на Tandoori.

# 353
  • София
Аз да преместя темата пак на първа страница.
http://isaikova.blogspot.com/

И аз чакам с нетърпение да видя на Tandoori майсторийките.Simple Smile
bilba,много са сладки.

Я да използвам да ви питам,тези от вас ,които правите квадратни картички-какъв размер са приблизително?

# 354
 Исайкова, страхотна е направо!  Heart Eyes Като ви гледам вашите неща и не знам дали въобще някога ще се науча да правя такива красоти.  Rolling Eyes

От мен една невърендинг, която току що завъзших. Направих я за майка ми, за това сложих и снимки на детето, че нямат запълване толкова страни.  Crazy 1. 2. 3. 4. 5. 6.

А от едно списание видях как да се правят мини пликове за декориране. Стават много сладурски с размер 4 на 5 см. Ако искате ще снимам обясненията.   bouquet

# 355
  • София
Аз искам!:)Много е сладко.И как мечтая за такива цветя-пънчовее Sad
Виж как се преобразява всичко..Simple Smile

nana_cool ,това невърендинг какво се води,нещо като тип албумче ли... Blush

# 356
Исайкова, картичката е по тази идея - вторият клип. Някой беше пуснал линка в първите страници на темата. Не успях да снимам страницата, понеже е лъскаво списание и много осветяваше, за това направих една лична фотосесия.  Mr. Green Режеш парче 10 на 15 см и сгъваш на дължина, после прегъваш през средата нещо такова да стане. Прегъваш така двата края на вътре и заглаждаш ръбовете. И воала. После си слагаш отпред някакво стоперче за да не ти се отваря.
А колкото до пънча, пиши ми на лични ако искаш да ти нащракам стотина бройки от трите размера, не ми е проблем да пратя с писмо.  Peace

Раче, албумчето е направо... Heart Eyes красота и цветовете си ги подбрала разкошно.  Hug

И сигурно ставам досадна вече  Blush, но трябва да ви покажа това. Вероятно сте го виждали вече, а може и да сте пробвали, но на мен много ми хареса и определено ще опитам. От тук.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 15:54 от nana_cool

# 357
Момичета, сигурно съм пропуснала да кажа, но по случай 2-годишния рожден ден на моя сайт давам скрапбуук награда, ако някой иска от вас, елате да се запишете:
http://www.anniesartbook.com/2009/08/annies-art-book-has-birthday-coming-its.html

# 358
  • Варна
Tandoori, благодаря за поканата за наградата.
Аз обаче чакам картичките ти. Wink Hug
bilba, много симпатични и весели картички.
Исайкова, чудесна е. Ставаш все по-добра. Квадратните картички ги правя както ми падне. Имам и 14/14см и 12/12 и 10/10. Като цяло зависи какво ще слагам на тях.
nana_cool, въобще не си досадна. Продължавай да показваш нови идеи. Темата има нужда от ентусиазъм като твоя, защото нещо беше съвсем умряла до скоро.
Не съм виждала такова нещо с ветрило. Да се похвалиш като го направиш. А поста ти ми напомни, че имах едно ЛС, дето не съм отговорила. Embarassed

# 359
хайде ,пак няма никой bye sohappy

Общи условия

Активация на акаунт