Scrapbooking & Cardmaking- 7

• 28 381
  • 442
  •   1
Отговори
# 360
  • София
nana_cool ,супер си,благодаря Simple Smile Hug
Деспина,сънувах те тази нощ. LaughingМного интересно,хехе Simple Smile

Момичета,моля за помощ и идеи Simple Smile
Трябва ми нещо за 15 годишнина на момче.
Никога не съм правила момчешка картичка,много труден избор и оскъдни материали Sad
Нужна ми е за довечера Sad Praynig

Раче,докато съм писала,си ме изпреварила. Wink

# 361
  • Варна
Исайкова, поласкана съм, че ме сънуваш.
А какво харесва това момиче? Още съм далеко от 15-годишните момчета и нямам представа.

# 362
  • София
Не зная,непознат ми е напълно. Rolling Eyes
Ровя се в нета ,но нещо постно от към идеи...

# 363
Исайкова, не можеш ли да питаш родителите дали няма някой любим филм, герой или нещо такова? Нещо свързано с електронни игри, компютри? newsm78 Примерно нагъната картичка във формата на лаптоп? newsm78

# 364
  • София
Не.
И родителите не познавам. Sad

# 365
# 366
Исайкова и аз опитах да търся, но нищо конкретно не намерих, нито идея кой знае каква ми дойде. На 15 момчетата, освен ако не са много ученолюбиви  Laughing, се интересуват доста от компютърни игри. Ако имаш принтер избери мотиви от популярни такива и ги събери в колаж. Друго нещо което видях и ми хареса за тази възраст като идея, намери в нета графити надпис или картинка. Разпечатай и направи краищата на картона горени.  Rolling Eyes Абе, общо всето глупави идеи давам, ама, момче на 15, трудна работа.  Party

И аз искам помощ от някой относно това ветрило. Вчера се мъчих, пробвах, не мога да го направя да изглежда добре и това е. Използвам мека хартия, уж за да се подгъва по-лесно, но пак не изглежда добре. тук и тук. Отзад пък нямам и идея как да го скрия това грозното което се получава, без да става като балон.

# 367
  • София
Деспина,мн ти благодаря.Този форум е страхотен. Party
nana_cool ,забравих  да ти благодаря за предложението за пънчовете.  bouquetМного си добричка,но не смея да се възползвам,защото не искам да си ги хабиш заради мен...

Абе ще измисля все нещо,после ще показвам.
Ето една малка картичка...

http://isaikova.blogspot.com/

Поне раздвижихме темата .... Whistling Laughing

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 16:28 от Исайкова

# 368
Хехе, освен една лепенка да си сложа на пръста, че имам пришка от натискане, друго не ми коства да ти нащракам. И без друго не съм се хванала в нищо по-сериозно.  Grinning

# 369
Здравейте момичета.  Simple Smile
 Аз работя и всеки ден правя по нещо, но не ми остава време да сниам и да качвам по сайтовете  Confused
  http://adi555773.multiply.com/photos/album/49#17  Ето това са последните няколко картички които съм направила.
  Отворих си ателие което се намира на Аспарух 6 (близо е до Петте кюшета) , ако някой има врме може да намине  да помага  Wink
  Не ми остава никакво време  да ви чета и пиша- съжалявам за което ...
  Целувки и до скоро  Hug

# 370
nana_cool , на едната снимка с ветрилата от тези, които си показала като модел, не са особено подредени гънките и, честно казано, на мен повече ми харесва. Мисълта ми е, че много добре си се справила. А това отзад може да го прикриеш като залепиш предната част върху друг картон. Дано ме разбра. Цялото с ветрилото може да е един детайл, който се прикрепя към основната картичка.
Ади, поздравления за новото начинание.

# 371
chiges, то е една снимка отпред и отзад.  Wink Всъщност опитах да лепя картон отзад, но много издува, грозна глетка общо взето. Дори си купих и плат, имах такава идея в главата си да направя ветрилото от плат, но сега чак не ми се иска да го нарежа и да го объркам, че са едни такива хубави басмички.  Flutter

adi_5, поздравления за ателието.   bouquet А, за твоите картички отдавна съм без думи. Който го може го може, такива като мен само цъкат с език и въздишат тежко.  Blush

Аз да си кажа, че нещо съм много зле от към идеи. Нищо не ми идва на ум с това което имам. Вчера намерих един доста евтин сайт и си поръчах малко детайли и един пънч за поръбване (така ли се казва?) и ще чакам утре в други ден като дойдат нещата да видя дали мога най-накрая да направя свястна композиция.

# 372
Да, аз за твоята разбрах, но имах предвид че тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=405330&pid=13988523 дето изглежда по- неподредена, ми харесва повече от първите, тези дето са преди нея. Да не се кахъриш, че не ти става супер подредено, щото на мен ми хареса. Виж, за това дето отзад става издуто, не знам какво да кажа.
Исайкова, чак сега се отвори линка- много ми харесват картичките ти, тази последната е страшно изпипана. Като нямах материали- как да направя свястна картичка. Ето че материалите не са всичко- сега имам ама пак не мога да постигна това, което правиш ти.

# 373
 Побутване с една картичка от снощи. Цък. Сега и аз, барабар Петко с мъжете, си имам и блог.  Joy Като че ли има какво да пиша в него, но ще му се порадвам поне за качване на снимки. Кажете какво не ви харесва (на картичката) и къде имам грешки в дизайна. Претрупана ли е? А цветовете как са? Критика нося на всякаква.  Hug

Деспина и Исайкова, ще Ви порицая публично! Чакам адреси! Две писма си чакат получателите, а маргаритките вътре започнаха да пускат корени. Да не ви викам да плевим заедно на пролет!  Wink

# 374
 Ех, нищо не пишете, нищо не правите. Отпускарско ви е още.  Wink Айде от мен преоткриване на топлата вода. Не ми се смейте много, ако го знаете отдавна. Нали съм ентусиазиран новобранец, нямам спирачки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт