Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 492
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета  Hug
Аз за кратко пак бях бременна  Tired За много кратко обаче. Отново прокървях. Както нищо ми нямаш и както ми се гадеше и хоп....
Сега не знам на къде....
Нямам свестен лекар. Лутам се от една поликлиника в друга. Никой не ме следи постоянно, а си мисля, че явно има някакъв проблем.
Дайте съвет за свестен лекар. такъв, който се интересува от състоянието на пациента, не мисли само за таксата, която трябва да се плати и такъв, който не бърза да претупа и после пациентката да се оправя. Ако сте доволни от някого, ще се радвам да ми го препоръчате. Не знам какво да правя  ooooh!

# 631
Здравей, Нимфичка, колко е тъжно, че трябваше и ти да се запишеш тук  Cry
Но поне всички много добре се разбираме, това дава сили някак, поне при мен е така, то и затова я има темичката де...  Hug
Иначе за съдбата... тя често си прави шеги с нас - моят кюртаж беше на 30 декември, да не ти казвам какво празнуване на нова година беше... Но не това е важното, разбира се, а това да се запазим каквито сме, да не позволяваме на преживяванията да ни правят различни, тъжни, суеверни или негативни.
Пожелавам ти най-лошото да е вече зад гърба ти  Hug
Нюклиър, няма да се даваш, нали, мила, с нови сили напред  Hug

# 632
нимфичка spoko
Съжалявам, че и ти трябваше да минеш по трънливия път.

ме4екле4е, писах ти на лични.

# 633
  • София
Знам,че е тъжно момичета,но вече съм доста по-добре.МИсля си за хубави неща,организирам си почивката в чужбина-до сега никога не сме ходили никъде и реших,че сега е момента Laughing,хем да поразпуснем малко.Мерси за подкрепата!

# 634
  • Bulgaria
nimfi4ka съжалявам за това жестоко преживяване, мила, наистина животът понякога ни поставя на колене и в тотална безизходица. Всички тук знаем какво преживяваш в момента и колко е тежко. Винаги можеш да разчиташ на подкрепа от всички тук. Идеята за почивка в чужбина е чудесна! Прекарайте си я незабравимо и след това - с нови сили напред към мечтата за бебче Hug Hug Hug
ме4екле4е добрият доктор наистина е важен. Съжалявам, че не мога да ти помогна с избора. Надявам се много скоро да си намериш добър специалист и да разберете има ли някакъв проблем или всичко е нелепа случайност. Успех, мила Hug

# 635
Мече, на мен ми се случи същото началото на месеца, имах 3 положителни теста, всички симптоми, закъснение и накрая ми дойде. Цикълът ми беше по-продължителен, имаше и доста парцалчета, води се "химическа" бременност. Аз реших, да мисля, че нищо не е имало, така ми е по-добре. Последният път като бях на док., ( преди седмица ), имах готов фоликул, зарадвах се макар да знам, че с проблемите и лекарствата няма да е този месец. Хубавото е, че всичко си ми функционира нормално, поне според док. Надявам се до август да се възстановя и да почнем да бебе-правим.

# 636
baby love, къде ходиш на гинеколог? Пиши ми на ЛС ако искаш.

# 637
  • София
nimfi4ka, me4ekle4e  Hug съжалявам ужасно и за вас! егати скапания живот! нищо, е сега ще мине времето и пак ще бебеправиме и този път НЯМА да има фалове нито при нас нито при което и да е момиче минало по този път!!!!! аз гледам времето,мисля за положителни неща,като слънце,море, сваляне на кг Blush разходки, бира или мента с мляко с много лед в големите жеги,добро настроение и е такива нормални нещица..., ето сега ще се върна на работа,после ще излезна отпуск, ще отидем на море,там ще си изкараме страхотно и от септември или може още от август,ще видим, живот и здраве ще се налазваме сериозно Blush
щом веднъж е станало бебето,щом два пъти е станало, че при някои и три неуспешни че и повече...значи ПАК ще стане!

# 638
Demi,Благодаря за предложението - сега ще погледна темата и се вписвам.
нимифи4ка, ме4екле4е, Ваву Лове, много съжалявам - знам колко лесно фантазията ни при едно желано забременяване така се развихря, че стига до деня на връщането от болницата, а може и до университета в който ще следва детето  Wink и после всичко се срива - понякога само за няколко часа. Но явно има много по-силни движещи сили, които ришават кога и какво ще ни ке случва. Мъжа ми все ми казва - успокой се - може би така е трябвало да се случи за добро! Е, трудно е да се хванеш за това ДОБРО, но.......може би е точно така.
Nuclearbaby - добре разсъждаваш - давай и ти пожелавам да не усетиш как времето ще прелети и пак ще се срещнем в някоя бременна групичка - всички от тук!!!! hug

# 639
Момичета, попаднах на една тема във форума, за книгата "Подсъзнанието може всичко".Променила е живота на много хора, в положителна насока Hug
Днес я започвам!Да я прочетем и да се самоубедим, че ще имаме прекрасни бременности и здрави бебоци Hug

# 640
mary,  Wink изтегли си и филма "ТАЙНАТА" ,той е със същото послание и мен лично ме накара да се замисля, макар че малко и страх ме хвана  Blush.
Аз точно след кюртажа чух за него,а и една комшийка тръгна на йога и й дадоха въпросната книга "Подсъзнанието може всичко" и наистина си промених виждането и повярвах.Бях убедена,че като забременея другия път , проблеми няма да има,но... Embarassed Обективно погледнато обаче, сега съм много по-оптимистично настроена.
А благодарение на книгата,филма и йогата, комшитата си изгладиха проблемите и сега са   loveuuu

Късмет на всички момичета  Hug

# 641
Здравейте момичета!Незкам какво да кайа,искам да е нещо позитивно,но след като изчетох темата,нямам сили...така хубаво тругна ,а сега,пла4е ми се  Cry !
Все пак силно ви гушкам и хайде само добри новини от тук нататък  Hug  Hug  Hug !
Силни мечешки прегръдки! Heart Eyes

# 642
И аз гледах "Тайната". Много интересни неща се казват, и има известен смисъл в това за което разказват.

# 643
Момичета, може ли днес да ми стиснете едни палчета?
Ще ходя на първия си преглед и вече всичко ми е свито...
но пък не се давам на лоши настроения, просто чакам  Hug

# 644
Една от нас, дано всичко да е както трябва! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт