Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 510
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Bulgaria
nuclearbaby  чудесни новини, мила, много се радвам, че лошото е вече зад гърба ти. Хайде след 2 месеца  EFP и една лека и щастлива бременност Hug Hug Hug

# 616
  • София

nuclearbaby: Браво, много се радвам че се е свършило вече..
Пък кой знае, след 2 месеца кой знае - може заедно към априлки Simple Smile Heart Eyes

# 617
  • София
nuclearbaby Hug браво на теб, добре, че всичко минава добре. Какво да ти пожелая - освен думите на лекарката да са предсказание и този път всичко да завърши благополучно и да станеш мама на най-хубавия бебок!

# 618
nuclearbaby, страхотни новини, това, че не се налага да те кюртират е чудесно. Пожелавам ти бързо да се възстановиш и следващата ти бременност да е успешна. Praynig

# 619
nuclearbaby и аз се радвам, че всичко минава добре.
Ще видиш, че после всичко ще бъде наред.

# 620
ООооооох, мили момичета, Rainy, Nuclearbaby, Tess, и всички останали в тази тема. Не можете да си представите колко ме боли за вас и за всичко което преживяваме, за да имаме нещо толкова нормално и биологично на пръв поглед. Разбирам болката ви и ви пожелавам бързо възстановяване - трябва да сме здрави преди всичко, за да можем да опитваме пак и пак!!!!! Опитайте да се ангажирате с някаква работа или както казва Rainy - едно пътуване до непознато място. Аз бях в началната групичка на декемврийските бременни, но и аз го изгубих в 6г.с. Това ми беше първата толкова дългоочаквана (почти 4 години) бременност, а съм на 38 години и времето ужасно ме притиска. Чувствам се най-голямата и закъсняла от всички. На мен ми направиха кюртаж на 17 април - как ще забравя тази дата и ми казаха да чакам 3 периода. Времето се влачи едвам едвам и страха ми се увеличава, дали няма да се повтори или дори дали ще стане пак въобще.
Продължавам да чета декемврийките - те почти не останаха същите от началото.  Sad  Всички около мен се изжениха и родиха по 2 деца докато аз чакам и се боря с проблемите и загубата. Надявам се, че Господ ще са сети и за нас и ще ни помогне да имаме това за което най-много мечтаем!!!! Само да имаме вяра и сили! Пиша го за вас, но се опитвам да го повярвам и самата аз - не е лесно. Praynig Hug Praynig Hug
Нека от тази групичка да се народят много здрави и много обичани бебенца!!!!

# 621
  • Ловеч
Yoskrek горе главата и ние скоро ще гушкаме пухкавите си бебчета надявам се.
Само трябва ба вярваме в това.
Онзи ден на излизане от болницата доктора няколко пъти каза
         <<И МИСЛИ ПОЗИТИВНО>>  bouquet

# 622
 <<И МИСЛИ ПОЗИТИВНО>>
И моят ми повтаря все това с добавка " всичко е в главата"

# 623
Nuclearbaby,мила,добре,че всичко вече приключи!Така те мислих и аз!Разбира се,че ще гушнеш най-сладкото бебенце след известно време,сигурна съм,че и всички изстрадали момичета тук ще чуят думичката 'мамо" един ден!Прегръщам те силно,както и всички тук!

# 624
nuclearbaby, щастие в нещастието, както се казва, че кюретажът си е беля работа.
Бързо възстановяване ти желая! Hug
Момичета, гушкам ви всички и вярвам, че и на нашата улица ще изгрее слънце! Praynig

# 625
  • София
nuclearbaby, щастие в нещастието, както се казва, че кюретажът си е беля работа.
Бързо възстановяване ти желая! Hug
Момичета, гушкам ви всички и вярвам, че и на нашата улица ще изгрее слънце! Praynig

И аз така мисля, все ще се получи. И моите години не са малко вече, но се надявам и вярвам, че следващия път ще е успешно. Много силно  Hug на всички!

# 626
Благодаря ви и на всички на добър час и ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ - нали така?  Wink  bouquet Аз по принцип съм позитивна, но знаете как работи подсъзнанието. Но, сега трябва да дем сили на най-пресните случаи на загуба и много късмет на бременните! Дано повлечете крак както казваха старите хора.  Hug Hug  bouquet

# 627
nuclearbaby,много съжалявам за това,което ти се е случило!Дано следващия път всичко да е наред! smile3525

# 628
nuclearbaby  Hug нека лошото остане зад гърба ти!    Praynig
Yoskrek, не се притеснявай от възрастта, заповядай в темата на бебеправищите мами над 35г. Ще се почувстваш по-добре!

# 629
  • София
Ето ме и мен тук. Здравейте! Нямах сили да се запиша по-рано...кюртажа ми беше на 08.05.09-точно на годишнината ни от сватбата.Доста гадничко от страна на съдбата,господ или каквото е там Simple Smile
Иначе редовно ви четях през цялото време.Много гадно ми стана за nuclearbaby ...направо все я мисля тия дни...задавам си куп въпроси-защо?Не знам какво да й кажа...nuclearbaby,прегръщам те...
Късмет на момичетата,които ще подновяват опитите-аз мисля да почакаме около 4-5 месеца,но ще видим док какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт