Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 513
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
nuclearbaby , незнам дали си чела предишните ми публикации.
Моят мисед беше в 11г седмица, изчистих се абсолютно натурално, дори и без хапчета.Бяха ми изписали хапчета за предизвикване на контракции и болкоуспокояващи.След като се установи, че бебето нямаше пулс ми казаха да изчакам 3дни и ако не започне изхвърляне на плода да приема хапчетатата!Не стигнах до тях, контракциите ми започнаха още същият ден(от поставената диагноза).Вярно, че бяха болезнени, но предпочитах да си ги изтърпя отколкото да ме чистят с вакум.По изчисление да док съм носила мъртъв плод около 10дни, а се чувствах прекрасно, нямах никакви симтоми.Досега имах два контролни прегледа, всичко беше повече от добре Hug Зелена светлина за бебеправене след първи цикъл, но няма да се възползвам тъй като с полвинчо ще сме разделени два месеца.

чела съм те и на други съм чела постовете и до голяма степен затова може би предпочетох този вариант, само всичко да е наред сега и да се изчистя пък този път мисля да изчакам 3 месеца минимум за новото бебеправене,независимо дали ще ми дадат зелена светлина или не...предния път стана в 5г.с забременях веднага след първия цикъл и ето сега резултата...и аз се чувствах прекрасно, нямах никакви болки,никакво кървене,всички бременни симптоми налице,даже и в момента...не съм била болна,не съм пила лекарства...само фолиева..

# 601
  • Bulgaria
Боже мили не е честно да става така, мамка му ,наистина не е честно! Направо на моменти ми иде да пречукам някого! И аз се нагледах на бременни дето пушат цигара от цигара, и не се къпят с месеци и пият всякакви лекарства, да не говорим за наркотици и алкохол и накрая какво-всичко си им е наред, а ние дето им треперихме толкова....Аз като се сетя как на секундата спрях цигарите, а съм пушач от години, как пиех фрешове и ядях здавословно и какво!? Не знам, но какъвто и да е Божия замисъл не го разбирам! Дано да го разбера някога...
nuclearbaby не мога да ти опиша колко  ми е мъчно за това, което преживяваш. Ще ми се да можех да направя нещо за да облекча болката ти, но не се сещам какво. Дано да не те боли много, поне физически, иначе е ясно ,че сърцето ти се къса. Прегръщам те силно Hug Hug Hug Praynig

# 602
nuclearbaby много съжалявам за това което ти се случва. Надявам се следващия път всичко да е наред.
Една силна прегръдка от мен.

# 603
  • София

Tess  : Ужас...пожелавам ти съвсем скоро да си изкараш една прекрасна 9 месечна бременност   bouquet

Ей момичета : аз съм със спонтанен - нищо не усетих, просто станах от леглото и видях, че протече кръв... много кръв  Cry
Но болка нямаше. Аз съм с нисък праг на болката, да не се хванете за това. За съжаление не се бях изчистила както трябва
съвсем и се наложи кюретаж.

nuclearbaby:Миличка дано мине поне толкова безболезнено, колкото моя  Peace

# 604
  • София
ооо, вече ме налазват болките , като пред МЦ са, доста силни,чак краката заболяват, не са постоянни, ту се усилват, ту нямаляват..понякога  не се търпи...ама стискам зъби и се разсейвам във форума...

# 605
ох горката,бъди силна,и за всеки случей се информирай навреме за обезболяващи,какви точно може да приемеш,не чакай да стане(давям се да не стане де ) нетърпимо...

момичета аз заминавам за два дни да оженя мои приятели(ще бъда КУМА),сутринта рано летя за София,макар и в лошо настроение след днешните лоши новини,но силно се надявам в неделя когато Ви навестя тук,да има нещо ново обнадеждащо и са сте в в добро настроение,не че имам как за някой скоро претърпяли загуба,но надеждата крепи светът.
имате мислената ми подкрепа и за добро и за лошо,като едно семейство Ви чуствам всички които сме в темата(за съжеление)  Hug

# 606
 Миличка най силната болка остава в душата ни. Не знам какво да кажа вчера се радвах толкова за всички момичета които се измъкват от тази тема а днес заедно с теб се връщам 3 месеца назад и преживявам всичко за пореден път. Дано всичко мине по възможно най лекия начин ако изобщо има такъв.  Hug

# 607
Аз дори още не съм се оттърсила от преживяното и сега ми е много мъчно за вас.

Знам какво преживявате, но наистина е толкова несправедливо, чувстваш се безсилен ... тази болка не ни е нужна, неизвестно защо ни се праща - все пак не желаем лимузини и палати.
Няма обяснение, но нямаме избор, трябва да се справим някак си.

Аз вече пети месец се страхувам отново да предприема тази стъпка. Дано в близките месеци успея да намеря сили да се справя с кризата и да се успокоя.

Моля се за всички, повече да не се случва, нека мечтата ни се сбъдне и да няма такива болезнени разочорования занапред.  Cry

# 608
nuclearbaby от два дни само чета и незнам какво да напиша.Каквото и да кажа все ще е малко.Знам,че много те боли,но знам и че ще станеш майка някой ден..И ти  и аз и всички тук,каквото и да ни струва това.Дръж се миличка,ти ми беше голяма упора преди,все ми даваше надежда,иска ми се и аз да ти помогна някак  Hug  Sad

# 609
Миличка nuclearbaby,присъединявам се към подкрепата,която ти оказват всички момичета,макар и от разстояние!С теб съм,мила,стискам палци да отмине по-бързо и да боли по-малко!Знам че всякакви думи и успокоения в момента са напълно излишни да отнемат от страданието ти,но.....какво да кажа,прегръщам те силно,всички сме с теб!

# 610
  • Bulgaria
nuclearbaby как си мила? Притеснявам се за теб  Hug Praynig

# 611
  • София

nuclearbaby: Надявам се, че това че не пишеш е добра новина и си се изчистила вече (не вярвах, че ще напиша това)  Confused

Пиши като се върнеш как си, че тук те мислим  Praynig Искаше ми се да можехме повече да помогнем, но поне с глупостите
си да те разведрим, макар и малко в този момент, мисля че ще успеем  Heart Eyes

# 612
  • Ловеч

nuclearbaby как си,всички тук се притесняваме за тебе.
Дано всичко свърши час по скоро.
 Hug Hug Hug и занй че всички те обичаме и сме с тебе.

# 613
  • София
здравейте момичета сладки Simple Smile чудесни сте и много ви прегръщам Hug
всичко мина,снощи успях да го изхвърля и днес прегледа го потвърди,има нещо съвсем мъничко за доизчизтване и ще се справиме, занесох го и хистология ще направиме,лекарката ми каза че след 2 месеца ще съм отново бременна Simple Smile

# 614
 Прегръдки мила  Hug и дано стане както е казала лекарката.

Общи условия

Активация на акаунт