Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 515
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ей ме на..пореден аборт започващ е вече факт...водя се в болница,но понеже съм близко ще съм в нас....ще опитаме с хапчета по лекарско мнение, имам шанс...сакчето днес е намаляло даже е започнало да се отлепва,което е донякъде добре..все още не кървя,надявам се скоро да започна...цяла нощ не спах и взех това решение, с хапчета...мразя операции и упойки а и съм страшно алергична и щом има шанс така пък и лекар от патологична бременност ми го препоръчва...вярвам че може и да се размина с кюртажа...подготвена съм да събирам чарколяци които ще падат надявам се от мен..съжалявам че така образно ама е скапаната действителност...сега сутринта пред болницата, видях една циганка,много бременна пушеше и не й дремеше...Боже...гади ми се! стисйакте палци да прокървя скоро и дамине всичко ей така...утре пак съм в болницата,може още една серия с хапчета да се направи.... не вярвах че ще ми се случи пак...не вярвах...мамка му!

# 586
  • София
nuclearbaby, никой не вярваше. Много, искрено съжалявам Hug Дано по-скоро премине всичко благополучно ида се възстановиш бързо. Мисля, че идеята на Рейни е добра - да се откъснеш за малко от ежедневието с любимия и да отидете някъде само двамата.

# 587
Момичета, много ми е мъчно за всички, които преминават през този ужас  Sad На мен кюртажа ми беше във вторник. Загубих напълно здраво бебче в 14 седмица, заради вирусна инфекция и пневмония.

nuclearbaby, дано всичко размине скоро, поне физически да се възстановиш Praynig

# 588
  • София
Момичета, много ми е мъчно за всички, които преминават през този ужас  Sad На мен кюртажа ми беше във вторник. Загубих напълно здраво бебче в 14 седмица, заради вирусна инфекция и пневмония.

nuclearbaby, дано всичко размине скоро, поне физически да се възстановиш Praynig
леле ужас Tess Боже защо трябва да става това! аз трябваше да съм в 10-та седмица,но отговарям  на 7-ма.. ти в 14-та и здраво бебе.....нямам думи,наистина...не  е реално просто! прегръщам те Sad

# 589
nuclearbaby  spoko Нямам думи, мила! Дано мине леко поне физически! Praynig

Tess, съжалявам за случилото се! Cry

# 590
  • София
Tess, ужасно е Hug! Все си мислех, че като прескочиш ранните седмици вече е по-безопасно, а то... Подкрепям nuclearbaby - не е честно циганките да пушат, да не спазват хигиена и елементарни правила и да раждат деца, които после изоставят, а ние, които  толкова ги искаме.... Sad

# 591
В болницата бях само с жени, дошли за аборт по желание, едната даже се готвеше да махне живо бебе в 19 седмица само защото няма подкрепа от мъжа си и дъщеря си. Казали й: "Върви да го махаш и бременна вкъщи да не се връщаш" Sick И още какво ли не трябваше да видя, никоя от жените не си искаше бебето, затях това беше проблем, а на всички бебетата бяха живи.  Sad Само моето, което толкова го исках, не оцеля. Наистина не винаги нещата са справедливи, това е. Или поне ние не разбираме кое е вярното, не знам вече.

# 592
  • София
Tess, ужасно е Hug! Все си мислех, че като прескочиш ранните седмици вече е по-безопасно, а то... Подкрепям nuclearbaby - не е честно циганките да пушат, да не спазват хигиена и елементарни правила и да раждат деца, които после изоставят, а ние, които  толкова ги искаме.... Sad
да бе,даже тая циганка гасейки фаса се обърна нали и в лицето ми почти си издуха дима,това на входа на болницата

# 593
В болницата бях само с жени, дошли за аборт по желание, едната даже се готвеше да махне живо бебе в 19 седмица само защото няма подкрепа от мъжа си и дъщеря си. Казали й: "Върви да го махаш и бременна вкъщи да не се връщаш" Sick И още какво ли не трябваше да видя, никоя от жените не си искаше бебето, затях това беше проблем, а на всички бебетата бяха живи.  Sad Само моето, което толкова го исках, не оцеля. Наистина не винаги нещата са справедливи, това е. Или поне ние не разбираме кое е вярното, не знам вече.

Тес, и аз бях така, имаше даже една, която само бърбореше, сякаш е отишла на фризьор - ама май щяла да заминава да учи в чужбина и затова, ама те уж го искали, ама май не било сега времето, а може би било... Sick Знаете как съм се чувствала, като я слушах с изпепелена от болка душа.
И аз не разбирам. А животът е много несправедлив понякога.

Тес, гушни си децата от мен! Колкото и да са големи! Hug

# 594
# 595
Tess, съжалявам за случилото се Hug
nuclearbaby, а дадоха ли ти и обезболяващи, от спонтания много боли, но пък щом си близо до болницата е добре. Когато аз получих спонтанен нямаше линейки, нямало гинеколог, ад.
Дано мине бързо и възможно най-безболезнено. Praynig
А като говорите за циганките, тук има една дето дала на бебето си кюфте и то се задавило и починало. ooooh! Има и една жена дето си уби двете деца, изобщо има толкова жени дето не заслужават да имат деца, пълни изроди...

# 596
  • София
Tess, съжалявам за случилото се Hug
nuclearbaby, а дадоха ли ти и обезболяващи, от спонтания много боли, но пък щом си близо до болницата е добре. Когато аз получих спонтанен нямаше линейки, нямало гинеколог, ад.
Дано мине бързо и възможно най-безболезнено. Praynig

забравих да я питам...когато заболи много и не се трае ще й звънна...аз по принцип съм със зверски болезнен цикъл и горе-доле нося на болка...а и предишния път пих такива хапчета та имам някаква представа,но си мисля че сега ще е по-различно...и по-болезнено...трябва да го изживея обаче

# 597
Ами не съм съгласна с това, че трябва да го изживееш, щом има начин за намаляване на болката, казвам го от личен опит, защото аз припадах от кръвозагуба и се гърчех от болка. Попитай за обезболяващи, и си купи, да имаш за всеки случай.

# 598
nuclearbaby , незнам дали си чела предишните ми публикации.
Моят мисед беше в 11г седмица, изчистих се абсолютно натурално, дори и без хапчета.Бяха ми изписали хапчета за предизвикване на контракции и болкоуспокояващи.След като се установи, че бебето нямаше пулс ми казаха да изчакам 3дни и ако не започне изхвърляне на плода да приема хапчетатата!Не стигнах до тях, контракциите ми започнаха още същият ден(от поставената диагноза).Вярно, че бяха болезнени, но предпочитах да си ги изтърпя отколкото да ме чистят с вакум.По изчисление да док съм носила мъртъв плод около 10дни, а се чувствах прекрасно, нямах никакви симтоми.Досега имах два контролни прегледа, всичко беше повече от добре Hug Зелена светлина за бебеправене след първи цикъл, но няма да се възползвам тъй като с полвинчо ще сме разделени два месеца.

# 599
 cry ужасно съжелявам nuclearbaby  Tess
nuclearbaby  Praynig да мине по бързо и по лесно и да не се стига до кюртаж....
постоянно си задавам въпроса ЗАЩО? ...и отговор няма  Hug Ви всички
толкова скапан е животът понякога,че... НО НИЕ ЩЕ дадем ЖИВОТ,някой ден ЩЕ СТАНЕ  Praynig

и при мен 3-4 дни съм носила плодът само ей така и нищо не съм разбрала ,а си спях както обикновено преди това(докато носих плодът само спях)... тя луда работа,ако някой можеше да ми отговаря на всички въпроси....както и да е

Общи условия

Активация на акаунт