Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 521
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Няма да има чудо момичета, утре ще решим кога ще го махаме...

# 571
  • Варна
nuclearbaby, незнам как да те окуража, затова една голяма  Hug и  Heart Eyes

# 572
Оххх, колко тежко!
Прегръщам те, мила, знам, че думи за утеха не съществуват в момента. spoko

# 573
  • София
nuclearbaby  много мъчно ми стана spoko

# 574
 Weary Не е нормално човек да преживява такива неща  Weary
nuclearbaby   action032  action032  action032

# 575
nuclearbaby   Hug съжалявам много

# 576
  • София/Кюстендил
nuclearbaby  Hug Hug Изчакайте още един два дни. Може забременяването да е станало по-късно и от това да се получава "изоставане в развитието". Няма да пускам палците, да знаеш

Бебка, честити ти две чертички. Пожелавам ти спокойни девет месеца и пухкав бебок през февруари.   bouquet

Роси, честито сърчице

Да се отчета, момичета. Вчера бях на преглед. Причината за спонтанните аборти е ясна на 99.9 % - двурога матка и септум с дебелина 11 мм. За всеки случай ще направим и цялата серия от изследвания, но доки е почти сигурна, че това е проблемът. Като излязат резултатите, ако всичко е ок, ще ми правят цветна снимка и ще махат септума. Явно още доста ще си постоя по теи форуми  Sad, но поне намерихме причината...

# 577
Няма да има чудо момичета, утре ще решим кога ще го махаме...

О мила, прегръщам те силно  Hug. Знам че от това няма да мине- но бъди силна, всички тук те обичаме и ти съчувстваме  Heart Eyes

#Cussing out Защо бе, защо е толкова гадно... не е честно... толкова жени правят нарочно аборти и убиват децата си, оня ден така бях луднала в офиса- звънят ми от социални грижи- издирват наш работник ( ром), че от един месец бил изоставил детето си в болницата и трябвало да се премести в дом, пък го нямало да подпише  ooooh! Луднах просто... същия имал вече изоставени 2 деца, а 4 по-големи  ги гледа. Каква е тая майка бе.... защо Бог я дарява с деца, когато не заслужава?  #2gunfire Оф.... отплеснах се... ще ме извините, ама е много несправедливо...

# 578
  • София
nuclearbaby  Cry Hug
Marpen поне имате причина, защото "всичко е наред, ама така е трябвало да стане" ме побърква  Crazy И свекървата да се изцепи, че съм загубила бебето, защото съм шила гоблен на незнам си коя Задушница  #Cussing out
 fingerscrossed всичко да се оправи.
Цикъл имах 35 дни след аборта.
Този все още го няма, днес е 3ти ден, ако не дойде утре ще си направя тест  Thinking

# 579
Nuclearbaby  Cry, просто наистина не е честно  Cry, бъди силна, не се предавай, какво друго ти остава, освен да се бориш, а на нас - да те подкрепяме, колкото и слаба утеха да е това в такъв момент...  spoko
Румикс, права си, така е, коя ли от нас не си го е мислила - само че никой не е казал, че е честно, нито пък че децата се раздават по заслуги, това е за жалост... всичко е шанс в тоя живот, когато нещо излезе от контрола ти, а ти си готов на всичко, за да го постигнеш, но не можеш, защото просто нямаш какво да направиш, освен да се надяваш на късмет... ще ти се да зависи от теб, да знаеш, че ако направиш някакви много трудни неща, ще има щастлив край, но не е такъв случаят... човек живее по-лесно, ако просто я приеме тази проста истина  Hug
Бадем, направо няма да коментирам изказването на свекърва ти (тук е момента аз да похваля моята, която ми се обаждаше всеки ден да ме пита дали съм добре и да ми изкаже съчувствие без изобщо да ме натоварва, просто искаше каквото може да направи за мен, без да коментира, без да досажда... уникална жена е просто - успях да я оценя тогава), а иначе а дано да е + теста  Hug (и ако е, не и казвайте дълго време на свекървата да не те натоварва излишно)  Hug

# 580
nuclearbaby, много съжалявам за случващото се.  Hug Стискам палци всичко да мине нормално и да се възстановиш бързо физически. Сигурна съм, че си достатъчно силна и ще съберещ кураж и воля за нови опити.
На мен също ми е много криво днес след поредния неуспех. Вече почти една година опити след кюртажа и нищо... То е ясно, че ще стане, но защо е нужно по трудния начин. А всичко момичета тук толкова копнеем за бебчета  Praynig

# 581
  • Варна
nuclearbaby, ужасно съжалявам  Sad Все се надявах да е станало чудо  Sad Каквото и да ти напишем сега, няма да можем да те успокоим. Пожелавам ти много сили! И дано с това приключва черната серия  Sad

# 582
  • София
nuclearbaby Hug Hug Hug Знам, че никакви думи не могат да те утешат в този момент. Пожелавам ти само да си силна и заедно с човека до себе си да преоодолеете заедно този кошмар. И дано това е последното лошо нещо което преживяваш Hug Hug Hug

Марпен, хубаво е, че сте открили причината. Така следващия път със сигурност, ще ви е успешен Hug

# 583
  • София

nuclearbaby: Няма успокоителни думи в такъв тежък момент. Но ако приемеш съвет - вдигнете се с твойто мъж и
заминете за няколко дена някъде просто - на скай пускат на Happy hour  евтини билети за скорошни полети до
Виена, смени малко обстановката. А ако нямате възможност за това - просто един Уикенд някъде ще е добре  spoko

# 584
  • Bulgaria
nuclearbaby сигурно ли е на 100 %??? Даже на 1000% трябва да е сигурно преди да предприемаш каквото и да било! Не мога да повярвам, че това се случва, не искам и не мога. Много силно те прегръщам, мила, стискай зъби, всичко ще се оправи, по един или друг начин. Ние сме с теб във всеки един момент, не го забравяй! Кураж мила, и това ще мине. Господ си знае работата, дори и в момента да не разбираме защо ни се случват такива неща, сигурна съм, че един ден като прегърнем дечицата си, всичко ще ни стане ясно  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт