Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 487
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
nuclearbaby , точно така, почивай си сега и събирай сили и скоро те чакаме пак "на фронта"!
С твоя хъс и кураж няма начин да не успееш!  bouquet

# 661
  • София
nuclearbaby , точно така, почивай си сега и събирай сили и скоро те чакаме пак "на фронта"!
С твоя хъс и кураж няма начин да не успееш!  bouquet
Оооо ама Къ нема да успея  и не само аз,ами всички ще успеем,няма начин Grinning
аз съм инатливо дживотно пък и много силен характер,зодия дзвер,демек Лъв съм и по гръб не падам, а и имам най-малко 7 живота Sunglasses

# 662
  • София
rainy, а мене помниш ли ме от Декемврийки Crossing Arms
аз ако не април-ка то за май-ка,хаха как звучи само се надявам да се класирам.

А, аз преди бях споменала, че те помня от декемврийки , всеки път ли трябва да изброявам "декемврийки"  Hug  Crazy

Абе пролетно бебе е много хубаво, а майско ще е супер (нали аз съм родена през май месец  Blush ), но аз и на априлче
не бих се разсърдила  Peace

# 663
nuclearbaby  , много силни прегръдки от мен ! Дано всички заедно сме мами през 2010 год  Hug Heart Eyes

Момичета има ли някоя от вас , която ще посети Деня на репродоктивното здраве в Бургас на 06.06.2009?

Също имам още едно въпросче ... може да ви се стори тъпо , но все пак да попитам .... има ли от вас момичета с много късна овулация , както към аз например последната в която забременях беше чак на 32 ден от МЦ то , та ако има възможно ли е да има връзка между късната ову и това че яйцеклетката може да не е вече качествена за оплождане толкова късно .... незнам дали е възможна такава причина ... просто разсъждавам ... вие какво ще кажете за това ! При мен и първия път беше така много късна Ову !  newsm78

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 15:47 от mmmshushy80

# 664
  • София
nuclearbaby  , много силни прегръдки от мен ! Дано всички заедно сме мами през 2010 год  Hug Heart Eyes

Момичета има ли някоя от вас , която ще посети Деня на репродоктивното здраве в Бургас на 06.06.2009?

Шушииииииииии къде сииииииии? как си? така се радвам че пишеш Heart Eyes
всички трябва да сме мами през 2010-та! Няма как да е иначе

# 665
nuclearbaby , ами тук съм и понеже имах голяма надежда за теб , че няма да те сполети моята съдба проверявам в декемврийската темичка и там видях , че вече те няма в списъка .... много съжалявам !  Hug Heart Eyes
  Мен сега мче насочиха към генетични и имонологични и писах на доц. Конова и отделно се записахме за този ден тук в нашия град и така , мъчим се да вървим напред няма сила,  която да ни откаже от МЕЧТАТА !  Hug

# 666
  • София
nuclearbaby , ами тук съм и понеже имах голяма надежда за теб , че няма да те сполети моята съдба проверявам в декемврийската темичка и там видях , че вече те няма в списъка .... много съжалявам !  Hug Heart Eyes
  Мен сега мче насочиха към генетични и имонологични и писах на доц. Конова и отделно се записахме за този ден тук в нашия град и така , мъчим се да вървим напред няма сила,  която да ни откаже от МЕЧТАТА !  Hug
естествено и ние така и както мъжо каза: ние ще имаме дете някой ден!
аз още не съм подпитала моята какви изследвания ще ми препоръча, знам аз за някой но искам да изчакам какво ще каже и тя...все още се чистя и съм на медикаменти а и чакам да излезне хистологията да видиме дали ще покаже нещо и ще я заразпитвам

а за късна ОВУ и некачествена яйцеклетка може да е, може и да е некачествен сперматозоид, може да е нещо вирусно което не сме усетили...
а и може да има високо ниво на пролактин, аз лично мисля и него да изследвам,че високите нива може да убият плода

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 16:23 от nuclearbaby

# 667
    Знам за Ову-то , че може да е така , но просто се опитвам да намеря някаква причина и овчия ми мозък заключи , че е напълно възможно да е както при продукт с изтекъл срок на годност , все пак това са много дни !  При мен винаги тя е била проблемна както и съответно ниското ниво на прогестерон ! Дано след изследванията да си остана само с това  Praynig

Успех на всички  ще следя темичката и дано да няма нови попълнения!  Hug

# 668
Върнах се от преглед, не мога да кажа, че нося добри новини, засега не нося и лоши обаче - има плодно сакче и толкова - отговаря на по-малки седмици, което може да се дължи на късна овулация или на неразвиваща се бременност... другия понеделник пак съм на лекар да видим накъде вървят нещата

# 669
  • София

Дойде ми, дойде ми....  newsm44 newsm68
Ох толкова съм по-спокойна сега момичета.. знаете какво, нали?
Просто исках да се похваля - на 34-тия ден ми дойде, при нормален цикъл 30 дни, мисля че е ОК.

Утре ще си запиша час за доки и отваряме сезона на изследванията  Twisted Evil

# 670
edna ot nas   ще стискаме палците до понеделник да се случи чудото и всичко да е както трябва  Praynig  Hug
rainy... честито ,само по спокойно   bouquet

# 671
Edna ot nas,
спокойно Душа и при мен само сакче се видя ,но мноооого мъничко,обаче  моят цикъл е 34 дни ,а и ние бебеправим от по -късна дата и няма дори още 2-3 седмици.
Нормално е спокойно,има време за всичко. И Аз съм другият понеделник пак на преглед.
Благодаря ви за стиснатите палци
  Hug Hug Hug

ЕДНА ОТ НАС, само положителни мисли  Peace

# 672
_БЕБКА_ , edna ot nas стискам силно палчета  Praynig

Рейни браво , и аз се надявам дано до край на месеца ме огрее  Praynig

# 673
  • София

rainy... честито ,само по спокойно   bouquet

Мерси за пожеланието, май вече на всички е ясно, че не съм от най-спокойните
личности  Heart Eyes Ще се опитам да съм спокойна този път, доколкото е възможно  Blush

# 674
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но ви чета. Малко може би не е по темата, но искам да ви питам нещо. Вчера ходих на АГ, защото имах някаква пробождаща болка някъде в матката. Оказа се че имам някаква инфекция, матката ми малко вдясно и някакво "срастване", и сега пък тр. да пия антибиотик и да ходя на нагревки. Док. каза, че това е проявление на някаква инфекция отпреди 6 месеца. А моя кюртаж беше началото на януари.
 Може да е от операцията или преди това. Има ли момичета с подобни проблеми. Какво е това срастване  #Crazy Тъкмо чаках да минат още няколко месеца и да се втурваме да се борим  Sad
А, отеделно, че имам една недоизлекувана раничка и док. настоява да ме гори и то с ток. Не знам да му се оставям ли в ръцете. Ох, много ми е свито. Аман от проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт