Кюретаж и забременяване след това - 2

• 30 488
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Една от нас, и тук  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 646
edna ot nas   стискаме разбира се и те чакаме с новинки моля се всичко да е наред  Praynig  Hug
nuclearbaby   как си има ли кървене още?

и сега искам да пожелая на всички тук,точно колкото на себе си,2010 година на този ден да празнуваме деня на нашите деца дай Боже,наистина от сърце го пожелавам,а на тези мами които имат вече малчовци да им е честит деня на техните разбойници/чки   bouquet, НИЕ сме следващите  Praynig  Hug

по стечение на обстоятелствата докато бях на сватба тия дни,мъжа ми реши да почнем с бебеправенето,въпреки че трябваше още един цикъл да мине,но всичко е Божа работа и късмет,така че ще чакам и аз следващият месец пък каквото стане,ако не този следващият път,само да сме здрави и спокойни и знам че ще успеем всички тук!
 прегръщам Ви милички  Hug Hug Hug

# 647
  • София
Една от нас,имаш и моите силно стиснати палци за днес да донесеш само хубави новини Praynig

искам да пожелая на всички тук,точно колкото на себе си,2010 година на този ден да празнуваме деня на нашите деца
Кика,Чул те Господ и стискам палци и за теб да се похвалиш още този месец щом вече действате Praynig

# 648
edna ot nas,
забравих, че и ти си днес, стискам силно палци  Praynig Praynig Praynig
аз съм от 16 ч стискайте и за мееееен  Praynig
  Hug

# 649
Бебка, не ги пускам изобщооо!  Hug

# 650
  • София
Бебка, не ги пускам изобщооо!  Hug
И аз така Бебка  Praynig Hug

# 651
И аз стискам за бебка, дано да се похвалим заедно  Praynig

# 652
И аз се присъединявам към стиснатите палци, Бебка, Една от нас.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Praynig

# 653
момичета и аз ви стискам палци всичко да е наред  Hug

# 654
разбира се и за _БЕБКА_ стискам палци,особено като стане 16ч.

момичета аз съм притеснена доста с това импулсивното бебеправене,до миналата седмица пих антибиотик и сега звънях на мойта лекарка,но до 9.06 е в отпуска,дано няма последствия...че ще ми се скъса сърцето( даже май тайно се надявам да не се е получило нищо...незнам кое да искам,раздвоена съм в момента)

# 655
  • София
edna ot nas   стискаме разбира се и те чакаме с новинки моля се всичко да е наред  Praynig  Hug
nuclearbaby   как си има ли кървене още?

O,да,има кървене и то много,а и болки имам,като контракции и не се влияят от болкоуспокояващи,но нищо. кръвното ми е много ниско от няколко дни насам и гледам да прекалявам с кафетата,че съм като ударен хеликоптер.от вчера се засили кървенето и нека е така.днес на прегледа всичко е окей,няма нищо останало,сега и анибиотик пия,в сряда пак на преглед и така...а ти за антибиотика,хм...дано всичко е наред

# 656
nuclearbaby , нали си почиваш вкъщи?
Лежи си, поспивай повечко, повече течности пий, не е задължително да са кофеиносъдържащи. И дано скоро да се почувстваш по-добре! Hug

# 657
edna ot nas, _БЕБКА_  - стискам палци момичета, сигурна съм, че всичко ще е ок и само ще ни зарадвате, време е за малко ведри новини в тая тема!  Hug

# 658
  • София

Yoskrek - Аз те помня от декемврийската тема. Чудех се къде изчезна след като се отписа  Rolling Eyes Хайде да си пожелаем заедно пак
при априлки  Crazy

edna ot nas, _БЕБКА_ : Имате моите стиснати палчета и да се похвалите след прегледите си   bouquet

nuclearbaby: ОО мила, дано скоро ти мине  Heart Eyes

# 659
  • София
rainy, а мене помниш ли ме от Декемврийки Crossing Arms
аз ако не април-ка то за май-ка,хаха как звучи само се надявам да се класирам.

caritas, да в нас съм си и така ще е още известно време.сега нещо понамаляха болчиците и се ровя малко тук,ама си пия и хапчетата и съм в очакване пак на "купон" скоро,ама не ме е страх Simple Smile

и чакам много добри новини от edna ot nas!!! дано...!

Общи условия

Активация на акаунт