Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 236
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
... Освен това не знам дали се похвалих- отглеждаме попови лъжички.  Crazy Кво ли още ще ми дойде до главата.  ooooh!

Sick Sick Sick От ония, дет стават на жаби??? Бляяяяк!
Ъхъ...  Sick

# 31
За игрите - Ники си ремонтира колите, "реже" масата с трион, отвива и завива гайки и болтове, хвърля топки , тътри столове и т.н. Незнам как ни траят съседите отдолу. Обича и книжки да четем и  ако променя някоя дума ме поправя веднага. А любимото му е да кара колата с крачета- преди няколко дена я кара назад и ми обяснява " Заден ход кара Ники". Така че бисерите май всички ги ръсят. Като го питам за какво са му ушите, с най- сериозен глас ми казва че са "каса" т.е. украса, явно за това не чуват Laughing А като се лакирам вика "мама има нови нокти"

# 32
Just_VANIA, наистина не остана време. Стискам пали всичко да е наред, да стане както ти иска и скоро да се похвалиш с бебо. Пък Овен или Телец - важното е да е живо и здраво!

Мопси, браво за ентусиазма. А после какво ще правите с жабите...ма съм любопитна Sick

Относно говоренето на всякакви изрази от детето и при нас са факт, а аз започвам да се чудя какво да й кажа. Преди няколко дни Ева ми изтърси: "Ти си стала и дебела, тати вземе вече дуга мама".  hahaha . А иначе като й се карам редовно ми отвръща "Плестани" или "Няма сташно, не викай".

# 33
Относно говоренето на всякакви изрази от детето и при нас са факт, а аз започвам да се чудя какво да й кажа. Преди няколко дни Ева ми изтърси: "Ти си стала и дебела, тати вземе вече дуга мама".  hahaha . А иначе като й се карам редовно ми отвръща "Плестани" или "Няма сташно, не викай".

Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

Мопс, а дано поповите лъжички се превърнат в принцове Mr. Green Mr. Green и за нас ще има Flutter Flutter Flutter

# 34
Оффф, имаме един съсед с голям шадраван в двора и раздаде на всички деца попови лъжички, после ще му ги върнем да си му крякат със здраве. НО като гледам как Софи друса нон стоп буркана, то едва ли в развитието си ще стигнат до жаба.  Mr. Green
С Нина какво става, май тя беше най-напред с корема.  Thinking
Сту, хаахаха.  Joy

# 35
Мопс, ама те трябва и да ядат нещо, гадинките  Laughing

# 36
  • София
Сту, ние ли ще ходим да целуваме жабите, или ще оставим наМопси да ги нацелува 'сите?  Mr. Green

# 37
  • София
Сту, ние ли ще ходим да целуваме жабите, или ще оставим наМопси да ги нацелува 'сите?  Mr. Green

Тя да ги нацелува, ние ще идем за принцовете! (който млад се е женил, не е нацелувал достатъчно жаби!  Mr. Green )

# 38
  • София

Тя да ги нацелува, ние ще идем за принцовете! (който млад се е женил, не е нацелувал достатъчно жаби!  Mr. Green )
Но пък колко принцове има "мегдан" да нацелува занапред ...  Whistling Whistling Whistling

# 39
  • София
Я да се запиша в новата тема Sunglasses, може пък и за мен някой принц да остане  Whistling
Ман, честито ти християнче!
Ним, поздравления за напредъка. Ние нямаме никакъв шанс скоро да постигнем нещо в тази насока. Борис си върши работата само в памперса, но май проблема е в мен, защото не се сещам да му предлагам гърне  ooooh!. Ама да ми мине защитата, после почивките... и ще го мислим  Thinking
На всички болнички бързо оздравяване  Praynig, а на бременните леко и безпроблемно раждане когато му дойде времето   Hug.

# 40

И дърта съм се женила и дърта първеския съм, идвайте да си ги целувате на воля.  hahaha

# 41
  • София

И дърта съм се женила и дърта първеския съм, идвайте да си ги целувате на воля.  hahaha
Мопси, тя мене визираше, че се натискам за жабите. Laughing

# 42
Ман, Лилита, аз си мисля, че София е дива, ама вашите момци са нумеро уно.
...

Нека пишат, нека споделят, аз тук списък правя с кои дечица да не събирам Шош...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Той, моят ангел ще се окаже, баси...  Tired (или аз - глезла  Crazy или и двете!)

Иво, ма  #2gunfire #2gunfireот мойто по добро нема Simple Smile Той сега проучва света..................какво да направи човека, че не уцелва идеалната играчка. От разходката ни навън мога да добавя само опит за пълзене по корем в кал и тичане в локви /второто аз го накарах, щото му бяха мръсни обувките/ Ама поне ни е весело, пък и пералнята безотказна /да не чуе дявола/
Мопси, едно жабе, по-младичко дали ще остане и за мене Sunglasses

# 43

Набутах се пак в А-група .  Laughing
Андж, те за сега имат за ядене, пък после да му мислят.  Mr. Green

# 44
  • София

Ей, па и мислите ми чува, бееее!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт