математически състезания Еврика

• 19 292
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
А, моят малкия е първа резерва, а големия втора....Може би на второ класиране ще имаме някакви шансове.

# 31
Според мен при по-големите класове има шанс, тъй като кандидатстват деца от други училища и не всичики ще искат да се преместят.
Но моят син е първи клас. Има шанс само ако някой родител забрави да запише детето си. И да не стане - все пак това е само един курс по математика. Догодина ще пробваме пак.

# 32
А, моят малкия е първа резерва, а големия втора....Може би на второ класиране ще имаме някакви шансове.
За класирането за 3 клас (т.е 2ри за 3ти) ще има поне едно свободно място  Wink

# 33
За класирането за 3 клас (т.е 2ри за 3ти) ще има поне едно свободно място  Wink
Дааа и ние го заехмеееее, и двете деца влязоха в паралелката с математика.

# 34
поздравления  Hug Още по-хубаво е , че и 2 деца са успели !
Сега се надявам да споделяте впечатления, че  много ме вълнува на какво ниво са СИПовете, с какви помагала работят, как е атмосферата в училище, какво е нивото по другите предмети ....абе вси4ко . Ако трябва - на лични  Wink

# 35
Да, ок ще споделя в момента в който и аз имам инфо. А, и нали ще започнем темата за петокласниците наесен. Peace

# 36
  • София по рождение
Има резултати от второ класиране! Честито на приетите! Някой знае ли какви са необходимите документи за записване ?

# 37
Удостоверение за преместване и копие на акта за раждане.

# 38
  • София и там където не се пуши
Има резултати от второ класиране! Честито на приетите! Някой знае ли какви са необходимите документи за записване ?

Отивате в 107-мо взимате бележка, че детето е записано. Отивате в старото училище и взимате необходимия документ за отписване, после отивате пак в 107-мо и след като го запишете, отивате обратно в старото да върнете съобщение обратно. Приятно разхождане - има срок, внимавайте.

Мисля си, че ще публикуват резултати тук  http://mathnpmg.blogspot.com/search/label/107%20%D0%9E%D0%A3 , но сега понеже това го правят НПМГ сигурно нямат време.

# 39
  • София по рождение
оффф, записах го, голямо тичане...Весела ваканция! Hug

# 40
Nadyk, честито. Сега отивам и аз да ги запиша.

Общи условия

Активация на акаунт