математически състезания Еврика

• 19 296
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
ама и ние не искаме да кандидатстваме точно сега  Wink Ходим на състезания за да поддържаме форма  Laughing
Миналата година ходихме на Еврика за да видим за какво става на въпрос и как ни е нивото по математика и се отказахме като ни приеха  Wink

# 16
  • София по рождение
...а защо се отказахте newsm78 Wladi+ ?

# 17
Днес беше състезанието. Не можах да се ориентирам - има ли начин да взема условията на задачите от някъде? Резултатите след 1 седмица ли ще ги обявят?

# 18
  • София по рождение
Днес беше състезанието. Не можах да се ориентирам - има ли начин да взема условията на задачите от някъде? Резултатите след 1 седмица ли ще ги обявят?

Единствената информация която имам, че резултатите ще бъдат обявени на 19 юни. А задачите и аз искам да г намеря, някой ако знае от къде??? Rolling Eyes

# 19
И ние бяхме  на изпита, ами няма как да разберем задачите, нито пък знаем свободните места.

# 20
Дали няма да могат да се вземат от канцеларията? Ще попитам. Лошото е, че няма кой да отиде до там ако е възможно.

# 21
Странно е все пак, че не се предлагаха пред у-щето, нито пък е имало бланки и съответно децата не излязоха със задачите.

# 22
Странно е все пак, че не се предлагаха пред у-щето, нито пък е имало бланки и съответно децата не излязоха със задачите.
Хич даже не е странно. След година - две ще излезе книжка " Математически състезания " Еврика" - 10 лв.
Писна ми да ровя като къртица за да намеря задачите от някое състезание. Забелязвате ли как майките си ги изпращат една на друга, защото рядко има откъде да бъдат изтеглени.
Държавните тайни на Световните сили ряпа да ядат!  Laughing

# 23
абсолютно  Joy
Държавата ни е абсурдна, просто..... #Crazy

# 24
Една майка ми каза да потърсим вестник Рикчо. Може там да ги има.

# 25
  • София по рождение
Момичета, някой знае ли вече нещо за резултатите? ooooh!

# 26
Не, аз даже не знам къде и кога ще излязат. Ако някой знае, моля да пише.

# 27
Вероятно ТУК, но все още стоят резултатите от миналата година.

# 28
обадих се сега в канцеларията, казаха че ще ги публкуват в 5 часа. За теста не можа да отговори дали ще бъде публикуван някъде

# 29
Класирането е излязло. За съжаление синът ми е трета резерва. Ще решава задачи с майка си. Бих искала да погледна къде е сбъркал. Дали е възможно?

Общи условия

Активация на акаунт