Ще боядисват пак яйца Варненските ни деца :))

• 15 550
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
........поне родете по още 2 деца !!! искрено ви желая да имате тази възможност!!!

ейййййййй,мацке hahahaнещо се размечта Joy Joy

# 106
  • Варна
Ето ги и мойте яйца с големия ми помощник  Hug http://dvv1.multiply.com/photos/album/14

аууууу чудесни цветове  smile3501 аз не можах да намеря бели яйца и станаха едни смотани цветове  Tired

# 107
# 108
Браво, бе моми Peace Все художествени произведения сте направили  bouquet
ДЗ, сега видях и Ники - голям мъж е станал Peace
Галче, сега се прибирам и видях, че си дала номера, ще го запазя за другия път Peace

# 109
Добър вечер от нас!!!
Донесох днес теракота, скоро ще правим коридора, останаха теракол и фугираща смес.
Още не ме е заболял кръста, но днес заграях с количката на автобуса (тя е колкото пакет плочки).
Страхотни цветове са се получили наистина, и различни методи сте използвали, браво  Peace
Утре пак съм към Морската, вече моята прояде малко по-човешки плодовите пюрета и мога да я нахраня навън сутринта.
Айде лека Hug

# 110
DZ Красотааааа  Hug !
Virginity Имаш си супер помощница! Heart Eyes много ме зарадваха и Яйцата и тя!Ама само как ни го показва едното! Grinning за протокола, ако яйце попадне в мойта Кри, веднага ще литне на нейде , а тя ще кресне 'Топкаа! Crazy
И ние сме към морската тайфата утре, стига всичко да се развие както го планирахме! Peace

# 111
Ние днес добра разходка си направихме, като изключим че Дарито неможа да спи наобяд и към 5 беше ужасно крив и му дръпна един здрав рев  Sad

Галче радвам се че се запознахме, записах си телефона ти, имаш и моя като слизаш ако искаш нашата компания звънкай. Дилянка е голяма сладурана, харесах си я за снаха   Wink остана и те да се харесат  Party

Утре ще обикалям по разни магазини и след това сме в морската, незнам точно по кое време, някой ако ни види да се обади  Hug

Лека вечер  Hug

# 112
Добрютрооо!
Много ми е весело днес! Не знам защо, ама ми е едно слънчевооо /за разлика от времето в момента/ Хайде да поднеса една закусчица, в тон с настроението ми

Добре дошли и на новите мами!   bouquet
Аз сега отивам да се подготвя за излизане, че ще се ходи за козунаци. После ще боядисам яйцата и ако стават за гледане, ще ви ги покажа /ама не се надявайте много  Blush /

# 113
Добро утро!!!
Много спите майчета, да ви дам мойто бебе и аз да поспя hahaha Събудила ни е в 5.30 пак, за нея няма празник, няма събота и неделя.
Айде лек ден и приятни разходки ако ще излизате

# 114
Варнаааааааааа,стига спа,ставай тееееееее Mr. Green

# 115
Добро утро  Hug

Няма никой в темата  newsm78 , сигурно боядисвате яйца  newsm78

Аз след малко отиваме до 2-3 магазинчета които искам да разгледам и след това слизаме към морската  Hug

Лек ден на всички и приятна разходка  Hug

Леле да си поправя поста които писах 30 минути, здравейте на всички ( аз кви ги писах че няма никой )

flower мерси за закуската, прекрасна е

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 09:24 от DeCuTa

# 116
е имало будни Joy,помислих ,че съм единствена Laughing

и аз ще боядисвам днес,но чак на обяд като сложа дребния да спи Peace

# 117
           food010
Аз съм БУДНА бре! Пия едно силно кафенце, че след малко ще се превърна в ПИПИ и ще забавлявам ...знам ли 10-15 деца!  Mr. Green

# 118
хеххе,къде ги намери тези дечица бе Crazy

# 119
 Добро утро и от мен. Благодаря за прекрасната закуска. Аз съм будна от преди цели два часа, но се мотам тук из нас и още кафе не съм си направила. А така жестоко ми се спи, снощи гледах филм до късно.
 От вчера съм стегнала багажа за път, но пътуването ни се размина. Тази сутрин щяхме да потегляме. Но на моя пак му вдигнаха кръвното тъпите шофъори и сега хвана пътя да се разправя с Даяджии. И ми заяви че може и днес да не тръгнем. Скапана му работа.
 Лек и усмихнат ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт