Ще боядисват пак яйца Варненските ни деца :))

• 15 547
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
 dessiss ,можеш да си ги вземеш от вяска аптека.Аз пък много доволна останах от Инфакола.Помогнаха ни дето се вика,не че Виктор имаше силни колики...Не са с един състав ...в Инфакола има анасон ,който уж успокоявал....Обаче каквото и да се дава ,коликите най-накрая си отминава от сами.
......... hahahaЕдно мерене на татковци е ставало  ooooh!Да спретнем един отбор по баскет на варненските бг татковци hahaha

Айде после ще пиша пак...сега ще отлепям за дома на Филип.Стискайте палци всичко да мине   както трябва Praynig

# 91
flower , аз също не съм ги боядисала Laughing

Деси,тя и моята педка,държеше за еспумизана,аз и се обадих и казах,че ще купя бебе нос капките,и тя каза,пробвай Peace има и бебе нос кремче,което се маже на коремчето,ако искаш вземи и двете Grinning за чая на Хип,аз пиех за кърмачки,на него не съм давала чай Peace и той действа успокоително чрез кърмата Hug дано съм ти помогнала Grinning
още нещо се сетих,ти не трябва да хапваш,домати,лук,чесън,бобови растения,да пиеш газирано,кафе,рррррррр какво беше още,защото те допълнително усилват коликите на  бебка,наблягай на супички,пържолки Flutter

Дани,как само те посрещнах Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 09:40 от Морска

# 92

Дани,как само те посрещнах Laughing Heart Eyes
Направооооооооо разкоШШШШ.Това е специално за теб:

# 93
  • Варна
Мерси много Морска това за храните го знам, изчела съм всичко, и сокове гледам какви пия и от всичко съм се лишила с две думи и пак егати коликите има. Чая от копър на ХИП за кърмачки го пия всеки ден, давах и такъв за бебето на нея, но не го иска. Това кремче го имам, подариха ми го, но още не смея да мажа че пъпчето ни падна онзи ден и раничката още не е затворена добре. Инфакола ни помага малко повече от Еспумизана, но пак се мъчи много милата и много плачка, ужасно е да я гледам как се присвива  Confused

# 94
Дани,страхотна си Sunglasses

Деси,знам какво е и аз съм минала от там,пробвай с капките Peace

# 95
 Храня диването, пак е една война. Вече втори ден ще ме подлуди. Вчера забелязах че са му избили 2 кучешки. Цяла нощ се е въртял.
Да Вале в Морската ще сме. Като взема храната и се спускам на там. Това значи към 12.30.
 Аз на моя малко ме е срам да кажа но като имаше колики, като се размрънка и му мажех бибата с инфакола, извън другото време в което му давах. Притеснявах се да не му стане нещо, но нямахме проблем. И аз го мажех с това кремче и сякаш имаше облекчение.
 На мен докторката ми казваше едно, изслушвах я но си правих каквото аз си знам.
 Стискам палци за Фил, онзи ден отскочих до банката. Дано с детенцето всичко да се оправи и да се радва на малкия бебок.

# 96
Здравейте варненски мами!
Можете ли да ми препоръчате педиатър в Градска болница? Явно трябва предварително да си намеря.

# 97
  • Варна
при нас нито капки нито чай помогнаха, само сешоара на корема Peace
ние днес сме на изписване на братовчеда та сигурно ще пропуснем разходката преди обяд Mr. Green

# 98
Здравейте мамита - ние чакаме бебече др месец и разбрах че предварително трябва да сме си избрали педиатър или GP за бебето, който да дойде в деня на изписването ( ако някой може да ми разясни разликата м/у педито и GP ще съм мн благодарна) та в тази връзка дали можете да ми препоръчате някой от курортна поликлиника в Чайка (там се очертава да живеем, а към този момент сме още в София ...та доста сложна схема  Confused
 Благодаря предварително!!  Хубав и слънчев ден на всички

# 99
при нас нито капки нито чай помогнаха, само сешоара на корема Peace
ние днес сме на изписване на братовчеда та сигурно ще пропуснем разходката преди обяд Mr. Green

Dessiss, подкрепям горното. Диди имаше колики следобед и огласяхме постоянно Морската Blush, но пък сешоарът много ни помагаше за страха от банята вечер  Hug

Е, Морска, благодаря за комплимента, и от от такава фина мацка като теб Flutter Heart Eyes. Ама така е то, който си слага снимката в интернет пространството наляво и надясно, как го познават хората hahaha

Десита, мойта госпожица е едва 69,5см, тъй че все ще си намерите някоя дама миньонче Wink. Аз имам странни подозрения, че се видяхме един път /заради уолкъра сигурно Joy и заради сините очи на малкия Heart Eyes/

Ние яйца ще шарим събота, днес ще купуваме боята Blush. Всичко правим в последния момент, ама така е като си имаме тати Близнак Laughing

Следобед пак сме в Морската, сигурно пак на главната алея.

# 100
Ето ги и мойте яйца с големия ми помощник  Hug http://dvv1.multiply.com/photos/album/14

# 101
Момичета, и ние сме към морската днес, иска ми се да се видим, не знам обаче как да стане newsm78 на консултация съм в 2.30, доки е съвсем близо до летния, така че към 3 часа сме там...ако имаме компания, ще се радваме  Hug

# 102
    dessiss, пиши ми на лс. пълна ти е кутията

# 103
Момичета, и ние сме към морската днес, иска ми се да се видим, не знам обаче как да стане newsm78 на консултация съм в 2.30, доки е съвсем близо до летния, така че към 3 часа сме там...ако имаме компания, ще се радваме  Hug

моят телефон е 0899 945 538 - звънкай Hug

# 104
Момичета ,много хубави яйца сте нашарили- с помощ и сръчност от най- любимите деца !!!;-) Hug
Надявам се и стискам палци всички деца да се оправят- да не се мъчат от колики и вируси,а волни като птички да играят и да се смеят!!! Praynig Praynig

ГАли и Морска - вие двете сте един отбор "слаби като щеки"- а аз ако застана до вас?срам!! Blush и двете не сте мръднали преди и след раждането...;-( поне родете по още 2 деца !!! искрено ви желая да имате тази възможност!!!

Общи условия

Активация на акаунт