Ще боядисват пак яйца Варненските ни деца :))

• 15 527
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
nikiki много са красиви яйцата. Бравооооооооо!
Благодаря ти! Те се получиха, защото малката категорично отказа да помага! Mr. GreenСамо на два пъти бягах след нея, бърза бре, издебва грабва някое яйце от купата и да я гоня.... Crazy...не стига, че толкова се пукнаха, ами.... hahaha

# 76
 Joy
опасна сладурана Heart Eyes

тази вечер се засякох с Калима в пикадили bowuu

# 77
Joy
опасна сладурана Heart Eyes

тази вечер се засякох с Калима в пикадили bowuu
С риск да стана досадна/нахална .... запетайката може да е и мадама (макар, че върти една диадема в ръцете си, толкова силно, че снимката се замаза, а ръчичките й ни'кви ги няма!) Laughing

# 78
Да дам и аз отчет, че голямо хойкане направих днес, и яйца боядисвах после и то стана късноооо , къссннооо умирам за сън.

Ходихме на консултации, Дарко е 12 кг и 76 см. Е ний сме си нисички, не спадаме към стройните кавалери, но моя си е  Hug , ще си търся снаха миньонче  Laughing

Утре и аз искам повече почивка за да съм се решила на дълга разходка в морската. Диди аз си търся компания за утре, така че може да се разберем нещо, аз ще мога да сляза към 13ч.

Боядисах яйца, станаха хубавки, от 30 бр 4 се разпаднаха изцяло ( хапнахме си ги ), а 6-7 си ги укрепих с лепенки  Laughing . Утре ще сложа снимки

Та това е от мен  Hug лека нощ на всички

# 79
Да дам и аз отчет, че голямо хойкане направих днес, и яйца боядисвах после и то стана късноооо , къссннооо умирам за сън.

Ходихме на консултации, Дарко е 12 кг и 76 см. Е ний сме си нисички, не спадаме към стройните кавалери, но моя си е  Hug , ще си търся снаха миньонче  Laughing

Утре и аз искам повече почивка за да съм се решила на дълга разходка в морската. Диди аз си търся компания за утре, така че може да се разберем нещо, аз ще мога да сляза към 13ч.

Боядисах яйца, станаха хубавки, от 30 бр 4 се разпаднаха изцяло ( хапнахме си ги ), а 6-7 си ги укрепих с лепенки  Laughing . Утре ще сложа снимки

Та това е от мен  Hug лека нощ на всички
Деси ще дръпне, не му мисли!На колко е той сега? Rolling Eyes
Криста от боледуване (не от друго)  Tired сега е около 11кг., а е на 3 и половина....като й гледах наскоро имунизац. паспорт гледам на 1,8г. е била 12,500кг.  Shocked....Но дърпа на височина!около 98-99см. е сега!а и аз съм от най-най-миньончетата и баща й не е от най-високите.... Blush

# 80
  • Варна
пуф, овапцахме и ние яйцата...поне каквото остана от тях....
моята статистика е: от 40 яйца - 22 съмнително оцелели (поне на пръв поглед) Rolling Eyes
е боядисах и малко спукани, за Лора , да остави здравите на мира  Mr. Green
ето малко снимки:

от тази нататък http://andonova.multiply.com/photos/album/13#34
пък който не е гледал и останалите - да си гледа Mr. Green

# 81
nikki ами на 4 май става на 1 годинка   Grinning

# 82
добро утро Grinning

Верджи,много хубави снимки на Лорката Grinning

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 08:58 от Морска

# 83
 Добро утро момиченца. Днес времето ще е перфектно за разходки.
Хайде сега кафенцето от мен, заповядайте и да се подсладите.

# 84
Добро утро!

Сънувах някъкъв странен и несвързан сън, катерих се по някакви тераси и влизах в чужди апартаменти  Mr. Green Но не разбрах какво стана после, защото дребната се развика към 5.30. После 1 час се занимавах с нея (памперс, доза мляко, бърборене) и пак се успокои, за обирджийството ме е яд че не разбрах Joy

Много красиви яйца сте боядисали, не се притеснявайте за счупените, аз сутринта без да искам счупих едно боядисано. Сега чакам да дойде неделя, че да го изям.

Отивам да храня зверчето. Десита скайпа ми е mdj_21, пиши там да се разберем за разходка.

# 85
Десчо,няма ли да слезете към морската Grinning

# 86
  • Варна
Добро утро, мамчета.  Hug  Благодаря за кафенцето десчо  Hug
Ние днес ще си направим първата разходка  Party  Дано мине добре че вече изтерясвам в къщи. Вчера бяхме 40 минути на терасата, и днес се хвърляме в количката. Май тъпите гадни колики вече си установиха режим - за съжаление пика им вече трети ден подред е от 23.30 до 2.30  ooooh!  Не ме притеснява това че е през ноща ами това че всички спят и само ние се чуваме  Whistling  Ама какво да направя  Crossing Arms
Хайде приятна разходка на всички ви днес  Hug  А и да - страхотнии яйца сте боядисали, аз тази  Hugгодина пропуснах, ама няма как с бебе на 12 дни и яйца да боядисам, нищо догодина двойно  Mr. Green

# 87
Деси,аз ползвах бебе нос капките,от тях видях най голям ефект,докато му ги дам в устата и млъкваше Crazy,инфакола на нас не ни помогна,дразнеше ни коремчето,а от еспумизана повръщаше ooooh!

# 88
Добро утро.
Десчо, много хубу кафето! Така добре ми дойде   love001
Диди, абе ти знаеш ли, че наскоро и аз такива работи сънувах  newsm78 Ама аз поне разбрах що се катерих  Laughing Некви си заградили стълбищната площадка и нямаше как да се кача до 6-ия, освен по терасите  Joy
Virginity, чудесни са яйчицата! Абе само аз ли се помотвам и не съм я свършила тая работа  newsm09
DeCuTa, аз винаги съм мислила, че жената трябва да е по-мъничка и нежничка ... ама ни аз, ни таткото и пусти ген .... сега и малката едричка върви. Като ме видят другите майки и все се намира някоя да ме пита "Вие подадохте ли документи за ясла?" newsm78 Каква ясла бе! Ние сме едва на 8 месеца! Ама като си видя зверчето и .... нищо чудно, че ме питат

# 89
  • Варна
Морска какви са тези капки и дали мога да ги дам без прдписание от педито. Ние бахме с еспумизан но не ни помогнаха или поне не видимо  ooooh!  Чая на ХИП не го иска а и от него полза не видях, сега сме с Инфакол, но и той незнам дали ни помага  Whistling  Ако ни  помага неискам да знам какво ще е без него ,защото и с него е някакъв ад. Та нашето педи държи да си давам Еспумизана и когато я питах за Инфакола тя едва ли не мисе обиди защо искам да давам друго, как било със същия състав и т.н. Та едва ли ще ни предпише нещо друго, затова питам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт