Ще боядисват пак яйца Варненските ни деца :))

• 15 530
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
flower и аз се чудя какво ли говедо ще ми доведе като стане жена дребната, ама само мога да чакам и да видя  Mr. Green
Браво на твоята госпожица, пу-пу да не й е уруки, добре си расте. Да ти е жива и здрава  Hug

И момчетата добре се справят с растежа, кой знае може  и като порасне моята г-ца да си хареса някой хубавец от форумските  Mr. Green

Утре ако някой ще слиза към морската и търси компания да каже, утре смятам да си почина от готвене и друга къщна работа поне за 4-5 часа. Ако е хубаво времето ще слизам към 11.30-12 часа.

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 19:40 от didi-23

# 61
Didi-23, каквото и да ти доведе щом тя си го е избирала, едно е сигурно, все ще е животно някакво /я маймуна, я говедо, я прасе .... / Само дано да е поне като във вица за жабата дето се оженила за крокодила и казала на останалите: "Грозен, грозен, ама плава"  Joy
Мммм, Поспаланка, с тез очи хубавите .... ама и Теди голям красавец, че не знам  Thinking

# 62
Дани- боядисвах аз днес- на 2 части- с малкото сутринта и следобед с голямото момиче!!!!
снимки- по-късно ,да украсим хубаво!!!;-))
приветки на новите мами!!!

# 63
И аз боядисах днес.Само, че тази година и яйцата не стават и боята е кофти  ooooh! или нещо на мен ми има ... Whistling
Статистиката сочи:
12 пукнати яйца (за салата  Mr. Green ) от 34бр.
по два броя боя на цвят и не хвана, та ходих да купувам друг вид! Tired
ама се справих , май,  Blush
Laughing

# 64
хихихих,еййй аз да не кажа нещо ,и майките с момчета след мен Twisted Evil Joy все стройни мъже си имаме,и моя е дългоран Hug

а сега искам да ви кажа,че видях Гали80 в морската и страхотна мацка,а колко е кльощава Crazy

# 65
При нас от 35 яйца общо се пукнаха непоправимо 5 и лекичко 6 (тях ги заздравих с бандеролите за яйца). Изовода е - черупките са тънички. А за боята - сложих от 2 вида във всеки бъркан, за да може поне едната да подейства  Peace

# 66
диди 23 сега ще ти видя яйцата Grinning
супер са,видях и едно прасенце Laughing
мъжо ми метна две пържолки,сега ще си отворя една биричка и ще хапна,че днес от миткане не ми остана време да ям Whistling

# 67
хихихих,еййй аз да не кажа нещо ,и майките с момчета след мен Twisted Evil Joy все стройни мъже си имаме,и моя е дългоран Hug

а сега искам да ви кажа,че видях Гали80 в морската и страхотна мацка,а колко е кльощава Crazy

А за майките на мъжки момиченца какво? hahaha
Да я видиш кукундрилова  Mr. Green всички момчета у джоба си слага... Joy За слабовидните мадами - искам и аз пак да съм така, е не 38кг., както бях преди да бременея, но поне 40\45-ka  Mr. Green (ама много искам) Whistling.......

# 68
Никики,твоята си е мадама от класа,нищо ,че е толкова щура,ще се радваме на вашата компания в морската,когато решите Hug

моя син е кавалер,като тръгне някое момиченце към него пуска играчката да я вземе Joy един пъзльо е той,ама... мой си е Heart Eyes

марийче видях те Mr. Green,днес изтърва хубавото време,но утре те чакаме на линия Hug

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 21:46 от Морска

# 69
# 70
Ееее, Морска, то ако ние си избираме зетьовете, все хубави като Теди ще изберем ама ....  Laughing
Уф, аз кога ще сатана пак 55 кила ... да взема да изтръшкам още едно беборанче и тогава една липосукцийка, едни цици и айде пак в играта  Laughing

# 71
  • Варна
Малеееееййййййй вий много от рано сте ги замислили к`ви "говеда" ще ви водят бе  Shocked  Joy

# 72
Успях най-сетне да кача "оцелелите" великденски яйцЪ
Морска СпешЪли 4 Ю : http://img114.imageshack.us/img114/3203/dsc03647.jpg  Joy hahaha

# 73
Относно яйцата момичета и аз днес се изложих!
Сложих да варя яйца без вода, защото говорих по телефона и съм се улисала. По едно време докато оправях спалнята от кухнята долетя една миризма на изгоряло - направо ужас.
Резултатът една хвърлена тенджера + 10 яйца.
Важното, че все пак след още едно ходене до магазина сега на масата имаме и украсени яйца. Поне боята хвана. Joy

# 74
nikiki много са красиви яйцата. Бравооооооооо!

Общи условия

Активация на акаунт