Ще боядисват пак яйца Варненските ни деца :))

• 15 573
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
хеххе,къде ги намери тези дечица бе Crazy
Е как къде, нали работим бре. CrazyМалко са кукуВиците като мен! Mr. Green

# 121
Привет, мацки Hug

Мери, уж плануваме поне още едно шеметче, ама то Божа работа Praynig

Десита, и аз се радвам, че се запознахме.

Аз съм в пълна готовност за боядисване на яйца Laughing, но мъжо учи за изпит, а Диди спи. Така че съм на стендбай Mr. Green. А вчера без малко да останем без яйца. Ходихме до Билла да напазарим и гледаме на рафта за яйца, няма пукнато яйце Shocked /ама така е, който се сеща в последния момент Blush/. Напазарихме това онова и стигаме до касите и до една каса гледам кора с 30 бели яйца, оставена безстопанствена Whistling. Викам на Дидо, това ни е късмета, давай да я вземаме. Макар че какво ще ги правим толкова яйца, не знам Crazy.
А днес взехме и козунак от нашата фурна и вкъщи определено замириса на Великден Joy

Много слънце и безветрие ви пожелавам днес Hug

# 122
Здравейте!

Ние сме малко на гости на свекито в Разград, та не ми се налага да готвя и да майсторя яйца (не че щях да успея...   Rolling Eyes).
dessiss  много е сладка малката, така се радвахме и двамата на готините ви първи снимки, нали и на нас ни престои, та се подготвяме физически и психически Simple Smile  Особенно таткто. Та да те попитам, сигурно си писала, но аз съм от скоро тук - в коя болница ражда? Че ми изглежда много готино. Аз принципно съм от Димитровград и ми се искаше да раждам там, но няма как да се занеса до там в 9 месец, все пак са 6 часа път, аз го Разград едвам издържах....  Sad И сега трябва да си избирам болница. Насочила съм се към АГ, но още има време. Тези от вас, на които им предстои раждане, къде мислят да раждат?
Виждам че обсъждахте купуването на дрешки, аз не съм суеверна, а пък и вече купихме количка smile3521 така че можве би от другия месец ще започна малко по малко да се подготвям.... Попаднах на много хубава статия по случая, какво е нужно и т.н. в сайта www.papa-bebe.com.
Приятен и слънчев ден на всички!!!!  newsm51

# 123
Времето беше много хубаво из цялата Морска градина, ако беше и с 5-6 км нямаше да я обикалям 3 пъти. Сега се прибрахме с малката и съм изморена, но пък имам тен по ръцете Grinning
Аз вече само чакам единствения почивен ден на мъжа ми по празниците (утре), че да излезем тримата към центъра.

# 124
# 125
ето ги и моите принцеси с малка част от яйцата Wink

http://www.album.bg/eliani/

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 22:09 от Mery_red

# 126
  • Варна
Морска  ща ошамаря! ко им има на кокитата,много са си хубави  Crossing Arms
мери много са пораснали твоите моми бе  Shocked малеее смятай от кога не сме се виждали  ooooh!

# 127
ами растат...каква им е работата;-) не сме се виждали откакто Лорка ти беше в корема;-) на кафето в Летния преди реконструкцията ....демек 2006 година !!!!! ужас!!!!
Момичета,Дилянка и ти ! Като обикаляте за обувки- пролетни,споделете за хубави модели и по- големи номера,4е в чудо се виждам с моя номер 40/41 понякога...трябват ми обувки- удобни за всеки ден с нормален ,по плътен ток!!!Дилянка,твоите от къде ги взе или мъжо е с връзки в мат стар??? Wink)

Съвсем скоро ще е Великден....НЕКА ВСЕКИ,НА ТОЗИ БЛАГОСЛОВЕН ДЕН ,ДА НАМЕРИ МЪРОСТТА,ДА ИМА  ВЯРАТА,ДА ДОНЕСЕ НА НЯКОГО НАДЕЖДА И ДА СЪТВОРИ ЛЮБОВ!!!!!!

# 128
  • Варна
ами растат...каква им е работата;-) не сме се виждали откакто Лорка ти беше в корема;-) на кафето в Летния преди реконструкцията ....демек 2006 година !!!!! ужас!!!!

май май Shocked бяхме бременни всичките още Crazy после родихме една по една и отиде шкембестата тайфа на кино  Laughing
айде като родя ще се сберем в морската, че сега не мога да се разхождам надалече - дофтора забрани Cry

забравих да пиша - Весело посрещане на празника    bouquet 
аз ще си седя сама вкъщи,защото сина ми се опитва цял ден да си пробие път навън с подръчни средства   #Crazy натирих найден да гледа мач, Лора е на село, аз релаксирам  Whistling Sunglasses

# 129
Мери ред Hug

Верджи,в първия момент като четА
Цитат
аз ще си седя сама вкъщи,защото сина ми се опитва
ВИКАМ СИ НА АКЪЛА,Къ'В СИН БЕ,НАЛИ ИМА ДЪЩЕРЯ Joy изключих за малкото човече Blush

Тедито ако не заспи,ще ходим на църква,а ако заспи не знам Crazy може да го оставим да спи а ние да отидем Mr. Green оф не знам,сигурно няма да отидем никъде ама....

# 130
Вале,и на мен ми се иска  да отида сега,но ще бъде фул...не 4е утре сутрин няма да  е,но мисля след закуската и "борбата " с яйцата да се разходим до там и да пипнем великанското яйце Wink)пред КАтедралата де!!

# 131
Абе каква църква, какви 5 лева  Laughing, направо си мисля как да се завия хубаво и да си заспя, приспах малкото и вече мога да си го позволя. А утре каква лудница ще е, направо не ми се излиза като си представя. По празници въздуха не стига по центъра  ooooh!
Може да се врътна из кварталите, като се поизнесат хората надолу тук ще има къде да се ходи без някой постоянно да се вре в гумите на количката Outta Joint Whistling

Весело празнуване на всички!!!

Лека нощ

# 132
диди 23,мога да ти кажа,че Варна е опустяла сега по празниците Joy цялата селска паплач са се изнесли от града Joy в морската имаше по малко хора от вчера Mr. Green а в Пикадили беше  спокойно Party без никой да се обижда Hug

Мери ред,ние ходим на св.Параскева,не на катедралата ,там ще е ужас ooooh!а на тази ,която ходим няма много хора,тя и самата църква е малка Peace

# 133
# 134
Дани,големи сладурковци,децата ти Heart Eyes има на кого да приличат Hug

Общи условия

Активация на акаунт