Бъдещи мами - ЮЛИ 2009, тема 31

• 12 358
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
 Бебка ще спи в спалнята при нас а на каката сега й обзавеждаме отделна стая.Таткото ни ще спи при нас - той самия не иска да спи отделно а и преди по-често той ставаша през нощта- мие дупето,дава ми я на цицата  Laughing
В началото ще преварям вода макар,че знам ,че ако кърмя няма да е нужно.
За плюшени играчки - няма смисъл.

# 181
  • София
Amanita,защо мислиш,че ще имаш проблем с триколката?Аз имах триколка с малкия и не съм имала никакви проблеми.А въртележката над леглото я пусках за забавление,не за приспиване.За заспиване имаме лампа,която прожектира на тавана и пее по-спокойна музика от въртележката

# 182
  • София
1.Бебето във вашата стая ли ще е в началото и как ще реагирате ако мъжа ви не успява да се наспива и реши да спи в друга стая?
Бебето ще е при нас по принцип,нямаме детска стая.Ако таткото толкова не се наспива ще спи в хола,но събота и неделя не.
2.Каква вода мислите да давате - преварена от чешмата, минерална (ако да, каква?)
 Преварена от чешмата,но това е много напред във времето,нали кърменото бебе няма нужда от вода.
3.Мислите ли да слагате плюшени играчки в началото при бебето?
Това за алергиите е ясно, опасността от задушаване също,какво да коментирам повече.Експерименти няма да си правя.

# 183
Ей, че веселба .. Simple Smile

Миласара - супер, много гот с повече деца. И аз искам голямо семейство.

1.Бебето във вашата стая ли ще е в началото и как ще реагирате ако мъжа ви не успява да се наспива и реши да спи в друга стая?
Бебето ще е при нас само за един-два месеца докато заякне и/или откаже нощното хранене. След това ще го преместя в неговата си стая. Иначе очаквам таткото да се включва във всички бебешки забавления, вкл. и да редуваме нощното ставане (т.е. от време на време той да става да сменя памперса и да ми го дава за кърмене... и да гледа да не заспя докато кърмя,  Laughing, че съм напълно в състояние. Това, ако имам кърма и не се налага да се бъркат формули). Но съм съгласна, че ще е кофти да не го оставя да се наспи, като по цял ден е на работа.

2.Каква вода мислите да давате - преварена от чешмата, минерална (ако да, каква?) - не съм мислила, но най-вероятно изворна от бутилка или преварена.

Сигурно ще си има някоя играчка за красота, но няма да е в леглото в самото начало. Веднъж си бях харесала едни памучни играчки и сигурно ще взема такава, ако успея да ги намеря пак.

Целувки и лека нощ на всички.

# 184
И аз да се изкажа в новата анкета.  Grinning

1. Бебето, както и каката ще са при нас. (За нея другата година ще се мисли отделяне в друга стая, но ще е трудна работа  Confused ). Таткото нито веднъж не е изявил желание да спи някъде другаде. В повечето случаи дори не чува, когато ни е малката сме станали.  Crazy

2. Водата, ако се налага да давам, отново ще е преварена чешмяна в началото, а после от кана Брита.

3. Плюшените играчки ще почакат.

# 185
  • Варна
1. каката спеше в спалнята до 6 месеца, тогава започна да се буди от шумове и я преместихме в детската. после по стечение на обстоятелствата пак я взех,този път на спалнята и така до сега...
като се стопли хубаво мисля да пооправим детската, че гледам външната стена има мухъл  #Crazy
и ще пробваме пак да я отделим, но ми се струва че накрая ще спим тримата на спалнята а таткото ще го заточим където си избере Laughing той милия така се е тикосал от среднощни изпълнения, че вече по инерция се мести сам посред нощите на дивана в дневната Mr. Green обикаля като цветарка цяла вечер апартамента, добре че имаме само 3 стаи че да си чува алармата сутрин hahaha заспива навсякъде и по всяко време - не му е проблем.
в началото се ядосвах, защото те хубаво ходят на работа и са уморени, ама и ние не седим цял ден да си клатим краката и да си чоплим носа! заслужаваме да се наспим поне една вечер #2gunfire с времето свикнах да спя без него и даже ми е по-комфортно - няма кой да ми грухти и хърка и да ми дърпа завивката и възглавницата Whistling да не говорим колко място заема моя мъж специално Laughing

2.вода не мисля да давам докато(ако) се кърмим...може би много рядко...изворна, или преварена чешмяна. имаме си ел.кана  Whistling водата само пълни корема без да засища.. и така бебето си седи гладно , но с пълен стомах и ако пробваш да го нахраниш след като е пило вода - повръща ooooh!

3.плюшки в кошарата- не! първо че не вършат никаква работа първите месеци, второ че трябва да ги пера всяка седмица и тупам всеки ден...не мерси Stop след годинката. до тогава има достатъчно малки платнени играчки с които може да се занимава и да си чеше венците Mr. Green

# 186
  • Варна
малко извън темата - яйцата и Голямото зло  Mr. Green
http://andonova.multiply.com/photos/album/13#34 ..и нататък

# 187
Добро утро!
Да задължително.Хич не ме интересува.Той сега как не ме оставя да се наспя с това хъркане  #2gunfire НЯКОЙ НЕ ЗНАЕЛИ ЛИЕК ЗА ХЪРКАНЕТО?ОСВЕН МЕСТЕНЕ В ДР. СТАЯ !!!
2.Каква вода мислите да давате - преварена от чешмата, минерална (ако да, каква?)
Те милите в началото нали страдат от жълтеница и май лекарите препоръчват глюкоза  Thinking не знам!
Не и без това нищо не разбира.За какво да събират прах и те?

bouquet  Хубав ден!

# 188
  • София
Добро утро, момичета! Усмивки и ритащи бебечета!

По въпросите:
Бебка ще си спи в детската стая заедно с мен в началото. После мисля да вкарам в действие бебефона /ако ми даде сърце де/.

Скоро четох в едно списание за водата на Девин, която е подходяща за бебчетата. Става въпрос за тази с розовата капачка.

Абсолютно съм против плюшените играчки. Страхувам се, че са много силен алерген.

Hug Hug Hug от мен!

# 189
Добро утро!
Ужасно спах снощи, много ме болят тазовите кости - а най-страннта болка ми е долу в свивката на краката, до триъгълника и на самия него...като мускулна треска - някой боли ли го там? Продължава вече десетина дни...

Исках да благодаря на А4 за разказа за Токуда, макар че лично не ме касае, ми беше много интересно и полезно да науча Hug
Деянова - по принцип хъркането най-често с екоригира с правилна позиция на главата в/у възглавницата, която пък от своя страна не бива да е нито много висока, нито много ниска. Има сега едни нови лепенки - Дишай леко се казват май - по аптеките провери и пробвайте дали действат наистина, нали ги рекламираха наскоро Simple Smile
Мими-то - хубава идея е да обсъдим списъците, ако искате това да е следващата тема на разговор. Аз вчера коментирах с една дружка, която с пролетно-лятно бебе, пратих й списъците които съм събрала и тя ми каза кое ще ми е излишно, кое е задължително, от кое по колко да взема...само трябва да си систематзирам инфото, че стана хаотично и като тръгна да пазарувам, с листа в ръка Crazy
Върджи - много сладки снимки Heart Eyes

# 190
Добро утро!
Ужасно спах снощи, много ме болят тазовите кости - а най-страннта болка ми е долу в свивката на краката, до триъгълника и на самия него...като мускулна треска - някой боли ли го там? Продължава вече десетина дни...

Мен ме боли така от началото на 5-ти месец. Минава за малко и пак започва.   Crazy

Тази сутрин имах уникално събуждане - най-жестокото схващане на крака, което някога съм получвала.  Sick

# 191
 waveyзаповядайте newsm64 и  food010какво правите момичета 00:09ч.и5:00ч не спите лиVirginity страхотна и палава помощница това под яйцата какво че ми стана интересно и ми изглежда оригинално.Stef мила не знам какво да ти кажа по добре се обади на доки те си знаят най добре  newsm10.За  гликоза зависи от жълтеница обикновено я изкарват в болницата още. Лек ден на всички времето   Nature Sun With Face е хубаво днес при нас.

# 192
  • София
Здравейте момичета,
включвам се да питам: Чувала ли е някоя от вас, че от 15 април т.г. болничните ще се изплащат на 60 %, а не както до сега на 80%? И изобщо някаква информация по въпроса.
А сега се въщам да чета.
Хубав, усмихнат ден от мен!!!

# 193
  • София
 newsm53
1.Бебето във вашата стая ли ще е в началото и как ще реагирате ако мъжа ви не успява да се наспива и реши да спи в друга стая? - Не, имат си самостоятелна. Надявам се да няма нощни ревове.2.Каква вода мислите да давате - преварена от чешмата, минерална (ако да, каква?) - Преварена от чешмата, и прецедена през марля без захар.
3.Мислите ли да слагате плюшени играчки в началото при бебето?Защото съм чула, че задържат прах. - В начало не. Аз меките играчки постоянно ги пера.Rolling Eyes

newsm49

# 194
:.Stef.:.,мила всичко съм пробвала,повярвай!Ефект няма  smile3511
Кг-то ако свали може и да стане!
Моята бебка вече не ритка така силно!
До къде го докарахте с КГ–то?

Общи условия

Активация на акаунт