Бъдещи мами - ЮЛИ 2009, тема 31

• 12 332
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм тук но дрема  Hug
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

# 271
  • София
и аз съм тука, но само успявам да ви чета. Весели празници

# 272
 milasara -всъщност и при мен това е основната причина за раждане в Токуда-неонатологията+оборудването с кувьози/не дай Боже/+бързата реакция за консултация с друг специалист при нужда
Диди-случвало ми се е-сподели с лекаря си,но не се притеснявай-сигурно е от кръвното-на мен ми измериха ужасно високо кръвно и само след 5-10 мин беше направо ниско-просто има такива резки спадове и пикове понякога-важното е да си легнеш и да се успокоиш
Весели празници и от мен

# 273
  • Canada
Бъдещи мамчета,
 и от мен пожелания за хубави и весели празници!
Мама Диди, незнам от какво може да е, но ми прозвуча страшна и наистина е по-добре да попиташ лекаря си (за всеки случай).

# 274
  • Русе
Светъл празник и от мен,придружен с много приятни изживявания и незабравими спомени!!!
За Световъртежа и аз съм така,но го отдавам на Гринипала,защото около час след като го взема и ми става много зле.Задалжително лягм,че иначе рискувам да падна.Много е неприятно.
                  Hug                    Hug                     Hug

# 275
И аз съм тук вече, пристигнахме в Хисаря, времето е просто приказно...едно тихичко, спокойно, зеленина навсякъде, слънчице...разходихме се подобаващо, а сега мъжлето се глези в басейна, аз вися в стаята, добре че има нет Crazy
Това с главоболието е просто ужасно, мен ме държа последно 3 дни...така че съчувствам на всички с неразположения, дано се минават по-бързичко Hug
Нямам какво друго интересно да кажа, ама ако се сетя, ще пиша пак Hug

Няма я и Мамбинка, да пусне някой въпросник, че да засилим скоростта на писане Mr. Green

П.П. Едно нещо да споделя - влезнахме тук в един супер маркет, мъничък такъв - ей, как се накефих като ми сложиха покупките в хартиен плик, ухилих се на продавачката и изказах възхищението си. В Пловдив къде ти такова чудо, там найлонови торби се сипят отвсякъде, да има как ако си купиш 3 вафли, всяка да ти я слпожат в отделна торбичка ooooh!

# 276

Весел празник момичета!
Нека донесе много топлина и светлина за душите ни, и нека изживеем едни от най-щастливите мигове в живота си
!

# 277
  • Видин
Стеф, звучи страхотно!Много снимки да си направите, че да ги гледаме после Mr. Green
Айде Мамбинка боядиса ли яйцата Rolling Eyes Да се появява набързо и да пуска следващия лексикон  smile3508
Хубав празник на всички,ние утре сме на село при свекъра и свекървата Twisted Evil

# 278
  • варненка от София
Весел празник ви пожелавам момичета!

Аз съм мислено с вас, но главно съм покрай месенето на козунаци, днес ми е ден за това. Сега слижих да втасват, та реших да ви нагледам какви ги вършите.

Почивайте си, хапвайте, пийте и се веселете!

# 279
Здравейте на всички!
Искам да ви питам нещо от вчера имам от време на време болки в сърцето /или областта около него така го чувствам това боцкане/  newsm45 Може би е невралгия  Cry не ми е зле, нямам сърцебиене или друго неразположение, но като ме промуши една си взимам въздух и след малко минава.  Sad Адски ми е зле защо сега баш по празниците стана кой да питам.....като може би докато ида до лекаря и вече нищо ми няма.... Cry Cry Cry
Стеф  Hug Hug Hug

# 280
Влизам за да ви пожелая весело посрещане на най-светлият християнски празник! Много топлина в сърцата и усмивки на лицата желая на всички!  Hug

Бързо възстановяване на всички с болежки и неразположения!

# 281
Признавам си не съм прочела всичко  Blush. Исках поне да успея да се запиша в тази красива, Великденска темичка - благодаря Аманитка  Hug.

Добре дошли на новозаписалите се мами   bouquet. Видях, че си имаме още една бъдеща многодетна мама - Супер, Бравоооо!!!

Стискам палци на всички, които имат нужда  Praynig Praynig Praynig.

Аз бях на консултация. Не сме гледали бебка, само ми мериха матката и слушахме сърчицето. Всичко изглежда добре. Взеха ми кръв за тест за анемия и гестационен диабет. С хемоглобина съм добре, засега нямам нужда от желязо, но теста за диабет не го минах - малко над границата съм и ме пращат на 3- часов (този беше - пия глюкоза, чакам час и ми вземат кръв, другия ще е подобен, но ще се чака 3 часа и имам диета за 3 дни преди теста). Не се притеснявам особено, тук доста момичета не вземат 1- часовия, но минават другия. Тъпо е, че ще съм гладна цял ден, но поне ще почета книжката за гледане на бебета, която тъкмо получих. Дано го мина, че иначе ще ме сложат на диета и монитор  ooooh!.

Сега ще почета още малко. Пожелавам на всички весело посрещане на Великденските Празници    bouquet Hug Heart Eyes.

# 282
  • София
Здравейте,ние бяхме цял ден в голф клуба в Ихтиман с няколко приятели.Децата се забавляваха страхотно,а ние ядохме... Mr. Green Сега ще се опитам да подремна,ако малкия ми позволи...пък после ще ви чета

# 283
Здравейте и от мен...

Току що приключихме с мазането на яйцата. Добре че сестра ми дойде и тя да се включи, че ми се видяха безкрайни. Много искам да я похваля:

Качих ги в албума, че иначе нямам къде.. После ще ги махна, ако искате.
Весел и хубав ден на всички.

Грация*, хубаво е, че те виждам. Дано всичко мине добре и лесно с 3-часовия тест.
Диди, ако се повтори, е добре да звъннеш на лекаря си.  Hug

# 284
Весели празници момичета!!!
Усмивки, добро настроение, малко почивка и нови мечти 
bouquet

easter easter easter

Общи условия

Активация на акаунт