Бъдещи мами - ЮЛИ 2009, тема 31

• 12 355
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, момичета!   bouquet
Деянова, килограмите май хич не са гаранция, че ще спре да хърка... МойтО мъж е 70 кила и си хърка - хъркаше и като беше 60 преди да заживеем заедно  Peace
Аз до сега съм около 5+ като 3 съм качила само последния 1 месец. Ще видим до къде ще ги докарам, ама като се замисля това е последното нещо, за което мисля по време на бременеенето ми  Grinning

Ще се радвам и аз да обсъдим списъците. Аз още Върджинити като си показа нейния си го принтирах и започнах да зачертавам и отбелязвам какво вече имаме. Та съм по нейния списък и по него ще махам и добавям неща  Peace

И малко оффтопик.. Върджинити, като показа снимките с Лорка и яйчицето малко се поразрових (надявам се нямаш нищо против) и видях клипчето на Лора с морската вода... Напълни ми душичката  Hug

# 196
BubolecheMeche,миличка ти не си следиш кг-то,защото не ти е много!Аз съм +7кг!!!
За списъците аз ползвам този:
http://www.pakostnik.com/bg/motherbabylist.php
Ще ми е интересно и приятно да споделите и вашите!

# 197
Деянова, напротив... килограмите преди да забременея са ми страшно много. И преди все си мислех, че през бременността ще е нещо страшно, но след като забременях въобще не съм се замисляла да се ограничавам заради кг. а те просто не се увеличаваха... и така до тоя месец Simple Smile
Принтнах и този списък  Peace

# 198
http://www.piggyshouse.com/bg/obshtspisak/
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=613 само че линковете вече не са активни
http://beborani.com/privacy.php
http://www.momentofpeace.net/2008/baby_list  това е интересно

Засега все още отсявам и събирам мнения...

# 199
  • Варна
И малко оффтопик.. Върджинити, като показа снимките с Лорка и яйчицето малко се поразрових (надявам се нямаш нищо против) и видях клипчето на Лора с морската вода... Напълни ми душичката  Hug
нямам разбира се,затова са там , да се гледат  Mr. Green

galelei това под яйцата е маруля Mr. Green а ти нали беше питала за еднократните бикини,да не се бъркам? newsm78 видях такива в магазин БеБо , на паркинга на Окръжна Peace

списъка аз още не съм го поглеждала, ама нали си имам едно Голямо зло вече та от нея имам всичко необходимо, за Малкото зло ще купувам само количка , дрехи и козметика май Thinking

# 200
Добро утро Hug

Какво хубаво слънце е напекло тук, а предвиждаха пак дъжд Wink
Това за глюкозата не го знаех. Помня, че след като излязохме от болницата Поло имаше такава силна жълтеница, че освен, че очите му бяха жълти Shocked, ами и тенът му беше един тъмен. Помня как една съседка като го видя и възкликна "Ама той е мат" Laughing Веднага като му мина жълтеницата, стана едно розово пухкаво бебе. Heart Eyes
Мъжът ми хърка, ако пийне в повечко Thinking И в такива случаи започва едно ръчкане цяла вечер Crazy - "скъпии обърни се настрани". Като се обърне настрани и спира хъркането Peace.
Бебето, се надявам, вече да се е обърнало с главата надолу, че иначе се плаша. Тук каквито са луди, като нищо ще си ме оставят да раждам нормално, бебче със седалищно предлежание. newsm78 При следващата консултация ще ми е последната ехография, та ще се види Thinking
.:.Stef.:., съчувствам ти. Знам какво е. Предишният път ми се беше схванал единия крак от бедрото надолу и си куцуках в продължение на месец. После от само себе си ми мина. Сега и мен понякога ме наболяват тазовите кости. Понякога вечер спя като къпана, понякога до посред нощ не мога да заспя, понякога се събуждам с болки в гърба.... Не е лесно, но не остана много Party
Днес обаче съм в пълна форма.
Килограмите много ме притесняват, имам чувството, че от въздуха дебелея Sad Само като си помисля, че докато сваля качените(16кг) от предишната бременност, изминаха цели 3 години (но без диети Naughty). Сега май се очертават и повече да са. ooooh!
За плюшените играчки -  аз слагах едни с много къс плюш и нямаше проблеми. newsm78 Но е вярно също, че не беше съвсем в началото.
Оо Поло се събуди - от днес е във ваканция, чак до 3/05. Grinning
Приятен и успешен ден от мен Flutter

# 201
Поле, стискам ти палци да се бърне бебчо, ама все пак как тъй ще те оставят да раждаш нормално ако е седалищно, тези хора..луди ли са Shocked
Това с "скъпиии, обърни се на другата страна" ми е до болка познато, а най-ужасното е, че вече го изпитвам на свой гръб - тази сутрин мъжлето ми каза, че хъркам като прасе Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 202
Добро утро момичета  Hug
Искам да ви се оплача от снощи,че само тука си изливам душата  Mr. Green
Снощи с мъжо така се скарахме,заради неговита м...... родители,че като започнах да му викам и се разревах и ми се ратуптя така сърцето  ooooh! ooooh! и даже му казах,че няма да кръстя бебо на татко му  #2gunfire #2gunfire Но се сетих за бебо,че и него ще ядосам по този начен и се спрях,и още ме е яд на родителите му-как можах да попадна на най-намусената и най-инатливата и най,най свекърва  #Cussing out Блазе ви на вас момичета  Crossing Arms
СТига съм се оплаквала вече,целувки на всички  Hug
Връщам се да чета,че нещо то месец много взехте да сте активни   bouquet

# 203
Здравейте и от мен.  Hug Да отговоря и аз на лексикона: Със беба ще спим във нейната стая. Водата ще е преварена чешмяна. За играчките няма да и слагам докато не стане 1г.
И на мен ми е интересно за списъците така ,че колкото повечи толкова по-добре.

# 204
Дарка - заради свекър и свекърва не бива да береш нерви. Нима си струва?

# 205
НЕ си струва! Казвам ти го и тук... не сме случили повечето на свекърва убедена съм в това!  Peace

# 206
  • София
Добро утро момичета! Ех, че хубав ден.
Стеф, за хъркането наистина няма спасение, тези лепенки за които говориш още след като видях за първи път рекламата им и тичах да ги купя. Същия ден ходихме до Хисаря за събота и неделя с едни приятели. Вечерта аз си легнах рано, а мъжете отидоха да пият по едно на бара на хотела. И през ноща познай, няма такова хъркане просто, на всичкото отгоре спехме на две еденични легла в хотелската стая и едното далече от другото, та трябваше всеки път да ставам за да го бутам да се обръща и накрая реших да залепя лепенката на носа му сама и вече спокойна си лягам гушвам се с блаженна усмивка във възглавницата и зад мен, к`во да чуя, "цар лъв" с най-страшния си рев не важи пред нашето изпълнение.  #2gunfire #2gunfireНа сутринта става и вика какво е това нещо на носа ми. Беше комично. А, по повод болките: освен, че ме болят тазовите кости сега ме болят и колената, най-вече дясното (от падането), а тази болка дето я описваш на сгъвките и триъгалника ми е малко подозрителна, на мен ми се е случвало след секс, но скоро-не (сексът е мираж) и ти ми навя такива приятни спомени-хи, хи! Laughing
За списъците да ви кажа, прегледах всички които сте качили на линкове до тук. Аз от преди 20-тина дни съм извадила двата списъка от първа страничка, този на Вирджинити и още един , прегледах ги и ги обобщих, сега съм направила един общ от двата и той съдържа всичко което прочетох в тези които сега коментирате, само че в моя списък всичко е по-систематизирано, защото е на отделни раздели, примерно: по-крупни покупки; дрешки; за банята; аптечка и т.н. Толкова ми се иска да можех да го кача да го видите. Даже сега го грабвам и тръгвам, че съм много назад с материала, трябва да наваксвам.
Довечера (19ч.) съм на преглед и вече ме тресе шубето, затова тръгвам да се разсейвам. Ако не влезна повече преди да тръгна за доки стискайте палци.

# 207
Здравейте!
И аз искам да задам няколко въпроса, свързани със спането на бебетата.
Може ли бебето да спи на отворен прозорец лятото?
С какво трябва да се завива - памучна пелена, одеало, спално чувалче (лятно, без ръкав), или?
С какви дрешки трябва са е облечено нощем - да има ли чорапки, шапка, дълъг ръкав, ританки, или само по боди?

# 208
Цветен прашец - успех на прегледа Praynig А болките ми не са от подозрителните - де да бяха от секс Laughing
Списъчето можеш ли някак си да го качиш...? Ако не ти е проблем, разбира се Blush

Еви
- аз мога само по първите две точки да се включа, вчера точно това коментирахме с моята дружка. Значи, ако прозорецът не духа директно в детето, не виждам проблем, все пак друго си е да влиза свеж въздух отвън навътре. За покриването - има едни тънки памучни одеалца, по-скоро пеленки. Нощното обличане ми е тъмна Индия, както и дневното Laughing

# 209
  • София
Стеф, за съжаление както много други пъти съм писала съм абсолютен инвалид по отношение на техническите въпроси и незная как ги качвате тези линкове и разни картинки, затова още като писах изразих съжаление, че незная как да го кача за да ви го покажа иначе с огромно удоволствие бих ви го предложила, ако някой може да ме води как да го направя, веднага го правя. Жалко, че болките ти не са от подозрителните щеше да е хубаво да знам, че поне някои от нас се забавляват.
За обличането по време на сън, мисля в началото да не купувам пижамки, мисля с една дрешка с дълго ръкавче, че ще е добре. на отворените прозорци по време на сън не съм много фен, аз самата едва от 1-2 г. спя на отворен прозорец през ноща през лятото, но ако е много топло и задушно ще преценявам на момента.

Общи условия

Активация на акаунт