Филип има нужда от нашата помощ !

• 17 069
  • 248
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм тук  Peace Запознах много мои приятели с иsторията на Филип. Всеки е готов да помогне. Sъбирането на парите е най-лесното нещо  Peace
nikiki права си - оптимизъм и вяра -  това му е цаката!!!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 23:51 от tsve_te

# 16
Мили мами,хайде отново да дадем кураж на още едно семейство ,за шанса да се радват на детето си както му е реда.Нека бъдем до тях,не само защото знаем какво е болка,а и защото у нас има частичка човещина,нека не оставяме живота да ни поднесе неприятности за да усетим силата на съпричастноста,нека сторим отново това което Бог ни е отредил в ролята ни да сме майки а то е да ни е грижа,за всяко цвете,в което можем да видим очите на нашето цвете,и да се помолим всички малки цветя да добруват с НАШАТА грижа към ОБЩИТЕ им нужди
Нека не чакме живота да ни удари за да станем съпричастни.
Филип се нуждае от толкова малко,а ние освен малкото можем да му дадем кураж,воля и позитивни мисли за да се спре с това малко и да ни донесат добри новини от прегледа,който с наша помощ ще се осъществим!

BICkog-STSABGSF

IBANBG24STSA93000010513003[/color

ДСК

Юлия Филева Филева

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 20:45 от ani.lucky

# 17
ani.lucky   bouquet

# 18
Е ,супер,темичката ни е закована!

Благодаря на ММка за съдействието!   bouquet

Е който и да е Благодаря!   bouquet bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 23:06 от Vanq 66

# 19
Аз нямам нищо общо  Confused Като видях колко много заковани теми има, реших да изчакам да се запълни повече темичката...
Така че... виновникът е друг Wink

# 20
Аз нямам нищо общо  Confused Като видях колко много заковани теми има, реших да изчакам да се запълни повече темичката...
Така че... виновникът е друг Wink
И все пак !!!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 21
Момичета, имаме час за преглед.. 27.4. след 13ч (има много записани и когато ни дойде реда). Оферта за прегледа получих само под формата на и-мейл, който сега ще преведа.. Това е засега от мен, стискайте палци за детенцето!!!
Поздрави от Хановер!  Simple Smile

# 22
Всичко ще наред, вярвам в това! Стискам палци и се моля на Бог за сила и подкрепа. Чакаме положителни новини  Hug

# 23
  • Варна
Стискам палци на малкия Филип! Дано на прегледа се окаже, че има подобрение и скоро да се оправи! Praynig Praynig Praynig

Утре ще преведа парички. Peace

# 24
Моля се Филипчо да е добре !

# 25
Дано Филип се справи с дългия път! Praynig
И немските специалисти да дадът ясно становище за състоянието на нашето смело момче! Hug

Юле мила с вас сме! Hug Hug Hug

# 26
Има 10 дена още.хайде да събираме парички! Peace Hug

Дано разберат какво му е, най-тъпото за една майка е да не знае какво става с детето й! ooooh! Юле! Hug Heart Eyes
 Фил!
Praynig Praynig Praynig

# 27
 Добър вечер и от мен. Хубаво е че я има темичката за да можем да помагаме на семейство в беда. Да вдъхваме сила и кураж на семейството на Фил. Цялото ни семейство сме съпричастни с мъката и болката. Вчера приведох по сметката на Юлия.  Моля се всичко да мине добре и Фил бъде силен. Praynig

# 28
ЗДРАВЕИТЕ МАЙ4ЕТА Heart Eyes Hug Hug HugХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ ИСКАМ на този голиам христиански празник да ви пожелаия да сте живи и здрави и все така борбени и неуморни.Искам днес на този светал празник всички да се Praynig Praynig Praynigпомолим за ЧУДО и Филип да оздравее.ДА обединим силата на нашите сарца да се помолим на бог за изцерение.Искам да се се обърна сега към всички да ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet че  ме подкрепяте и сте с мен неотлъчо newsm51 newsm51 newsm51 newsm51.НА 25 04 09 двамата с филип тръгваме за Белин от ВАРНА 12.30до София от София 15.25 и ще сме в Белин в 16.45 тяхно месно време кадето АНИ ще  ни посрещне и понеделник 27 04 09 сме на преглед                                                                                                       п.п до тук на моята сметка са преведени 692.лв  bouquet

# 29
  • някъде другаде
Днес на Великден нека всички се помолим за Филип. Praynig Praynig Praynig
Юле дано има чудеса и детенцето ти да оздравее. Hug

Общи условия

Активация на акаунт