Филип има нужда от нашата помощ !

• 17 051
  • 248
  •   1
Отговори
# 240
 Praynig Безпроблемно пътуване и чакаме добри новини! Praynig

# 241
Лек и безпроблемен път! Hug Сигурна съм, че новините ще са добри. Стискам палци и се моля  Praynig Praynig Praynig

# 242
Стискам палци всичко да е наред и да получим добри новини! Hug

# 243
Имаме вече добри новини! newsm44 newsm68
Остатъка не е пораснал !  Grinning
След 6месеца ще постъпят пак за сънно ЕЕГ и може да се махне още малко от тумора ,а ако може и целия ,но това ще се реши на място. Praynig

# 244
Браво! Радвам се за хубвата новина! Целувки на героя!  Heart Eyes

# 245
Здравеите май4ета ето 4е малко кьсно се вклю4вам и аз както ве4е сте оведомени от Vania66 която е с нас неотль4но   Hug  bouquet и вярва сьщо като мен 4е филип 4е бьде излекуван напьлно докато бяхме в Берлин тя ви е казала наи страхотните новини покраи Филип а то е 4е малката гадинка[туморьт]не е нараснал   newsm44  и 4е др.Краус каза 4е е много доволен от резултатите от ядрено магнитния резонанс и 4е даже са взели пове4е от 75% и 4е е вазможно да се вземе още малко или ще пробват да го вземат целия но това ще се реши 4ак като направим след 6мес.ЯМР и ни приемат в болницата за сьно ЕЕГ и 4ак тогава  с др.Краус ще обсьдим операцията филип добре понесе пьтя и престоя в берлин играха и лудуваха с кака Ани а в Хановер измь4ихме котката  лео на кака Мартинка да я гоним   tiptoe но аз ви пиша и с още страхотни новини тьи като ще полу4им одговор от "ОДЗ АЛЕН МАК" 4ак февруари дали филип може да посещава тяхната градина с него трябва да се работи а намирането на логопет в варна бе трудна зада4а тьи като от центьр Радос за нашите деца ни отказаха да работят с нас и ни казаха да потурсим на друго място и за касмет в Логопеди4ния центьр кадето заниятията са безплатни за децата разгледаха обстоино нашия слу4аи и ни приеха и в понеделник 12.10.09  моия мальк принц по4ва зания при тях    макар 4е има много кандидати и местата са заети служителите направиха и невазможното Благодаря  им от все сарце    bouquet                                                                                                                                                                 Благогодаря на вси4ки за подкрепата ви      bouquet  bouquet  bouquet

# 246
Здравейте!  bouquet
Последни новини за Фил.
Започват 2ву месечна работа със Фондация ,Децата на Бъдещето" .Там ще обследват специалисти Фил как е и как трябва да се работи със него.
http://childrenofthefuture-bg.org/
Също след грипната ваканция подновиха ходенето на логопед към логопедичния център.
Остава само към края на януари да бъде одобрен за оздравителната градина! Praynig
За сега се разминават с лошите вирусчета ,което е супер.
Малкия е пораснал и вече се карат с батко Фил за играчките! Flutter

# 247
: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/quote]
Здражеите май4ета  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 ето 4е пак имам вазможноста да ви пиша ка сме и как е Филката и Светлозар.Утре 19 01 2010.сьс Филип ще ходим на контролен преглед при др.РАЛ4ЕВА дано,вси4ко да е наред с изследванията които правихме на филип са добри и дано разреши резонанс които ни е така необходим за март месец при др.Краус тьй като, все още няма 1 година от предищният за сега Филип е добре но нещата при логопеда варвият много бавно и трудно Филип не се подава лесно на заниятията.Логопедьт ми препорь4ва психолог макар 4е ние ходим вьв една фондация "Бьдеще за нашите Деца" на психолог и педагог ако знаете за ниякои добьр психолог които да е за деца ми пишете на ли4ни.Психолога триябва да знае и за хиперактивноста.Все още 4акаме за ОДЗ 36 но нямаме отговор дали ще го приемат или не все още 4акаме.                                                                                                                                                                                                                                    Да ви пиша и една радосна новина за Светлозар утре 19.01.2010г.моият мальк принц има РОЖДЕН ДЕН newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  bigdance2  ura newsm38 smile3510 bdbaloni baloni hbdtu  Става на 1 годинка искам да му пожелая много здраве много усмивки и все така да рава вси4ки вьв кьщи .4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПАТЕ оби4аме те много :love

# 248
  • София
Честит рожден ден на Светлозар да е здрав, усмихнат и много щастлив. На Филип мноооого здраве, късмет и бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт