Филип има нужда от нашата помощ !

• 17 055
  • 248
  •   1
Отговори
Здравейте!  bouquet
Някой от вас са запознати с историята на Филип и неговото семейство.
 Това е линк към темата в благотворителния.

Надяваме се тук темата да се види от повече хора и взаймно да се опитаме да помогнем на семейството!
Накратко:
Филип е момченце на 4,5 г. с диагноза глиален тумор на мозъка.След операция в началото на годината в ,,Св.Иван Рилски" -София ,след около месец епилептичните пристъпите се връщат и след контролен ЯМР се установява отново наличие на около 3см. тумор.
Семейство живее в с.Тополи гр. Варна
Очакват оферта от Германска клиника и с помоща на Сейв Дарина ще стартира благотворителна кампания!  bouquet
В момента се набират средства за евентуален контолен преглед в Германия, преди самото официално становище на немските специалисти!
Майката на Филип ,също се се включи ,ако някой има въпроси!
актуалната сметка на юлия е

BICkog-STSABGSF

IBANBG24STSA93000010513003

ДСК

Юлия Филева Филева

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 16:27 от Vanq 66

# 1
Дръж се Филипчо!!! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред и скоро ще бягаш и играеш много с приятелите и с братчето си  Hug Heart Eyes  bouquet
Кураж, Юле!!!  Heart Eyes

# 2
Ето ме и мен!!!!!!!
MMka Радвам се на новата ни среща!  Heart Eyes

Само искам да кажа, че аз съм една от малкото ОПТИМИСТИ, които от начало вярват в детето и във факта, че то ще се оправи.
Искам да помля всички вас , които се включите да не съжалявате за детето, а с усмивка да си повтаряте, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!
Знам, че парите ще ги съберем, но (не знам дали имам право, но ще рискувам) искам всички да се заредите с оптимизъм, това е най-най-сигурния начин, това е най-най- ефективния метод чрез който можем да помогнем!
Hug

# 3
Юле кураж и дано бързо се съберат парите  Praynig

и аз съм оптимист Ники    bouquet

# 4
Юле кураж и дано бързо се съберат парите  Praynig

и аз съм оптимист Ники    bouquet
....една сочна имаш от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ....  Flutter

# 5
Много Praynig Praynig Praynig и кураж Hug

# 6
Ще помогна при първа възможност! Вярвам!
Кураж на семейството!  Hug

# 7
повдигам темата, че е вече на 2 ра страница.

# 8
Еххх,
че не чета из клюкарника, ама ще подбутвам и аз!  Peace

# 9
Добро утро!   Hug

Сейв дарина ,вече са качили историята на Филип на 1вата си страница!  bouquet

http://www.save-darina.org/content/view/501/1/

# 10
Добро утро за всички, които са взели присърце Филип и неговото семейство.

БОГ помага на всички, които са се обърнали с искрена молба към Него. Бог е Всемогъщ, Всевиждащ и Всеможещ! Алелуя!
Псалм 91:11 Защото Бог ще заповяда на ангелите Си за тебе Да те пазят във всичките ти пътища.
Псалм 103:20 Благославяйте Господа, вие ангели Негови, Мощни със сила, които изпълняват словото Му, Като слушате гласа на словото Му.
Амин!

Нека се помолим на нашия Бог Исус Христос, нека Той със Всеможещата си ръка изпрати (ако е в Неговия план) ангели да бдят над Филип. Господ е в сърцето на всеки от нас, нека Го намерим и Му се помолим. За Негова слава да бъде всичко, което правим.
Благослови, Господи Всемогъщи! Амин!

# 11
Дано Господ е милостив и Филипчо расте здраво и жизнено дете  Praynig Ще помогна с каквото мога и знам, че всеки, който прочете темата ще бъде съпричастен. Кураж и нестихваща вяра за родителите му!  Hug

# 12
# 13
Ще помогнем при първа възможност Hug Дръж се малък Филип PraynigАз съм оптимист и вярвам в хубавият край на историята, както се случи и с малката Едита , която беше оперирана успешно от тумор.Ще се молим образуванието на Филип да е доброкачественo PraynigКураж на семейството Hug

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 20:42 от mari_rus

# 14
Доколкото разбирам, все още не може през ePay, така ли е? Така ми е най-лесно, но утре или най-късно веднага след Великден ще отида до банката, няма проблем.  Hug
2000 лв би трябвало да ги съберем бързо и дано прегледът там покаже добри резултати.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт