Филип има нужда от нашата помощ !

• 17 051
  • 248
  •   1
Отговори
# 225
  :hug:3дравеите май4ета не сьм се вклю4вала от рождения ден на филип които мина 4удесно благодаря на вси4ки за топлите пожелания.Както ве4е ви писах се бория в момента филип да го запиша в Оздравителна Детска градина но трябва да подготвия много документи и след септември филип ще ходи на детска градина но аз изках до тогава да ходи на логупед и го заведах в Центьт Радос за нашите деца но и те излизат в отпуска искам да ви помолия ако някои знае за логупед които работи в момента молия ви да се свьржете с мен за да може филип да напредва в развитието си.Предварително ви Благодаря     bouquet Heart Eyes Hug

# 226
Юле,мисля ,че няма смисъл за няклко часа и да трябва да сменяте специалиста -логопед!
А и където и да има ще трябва да се заплаща ,обикновено е около 20 лв. на час!

# 227
Вече писах в другата тема за Филип за центъра за рехабилитация-безплатно е .

# 228
И тук ви изпуснах  Blush ...Юлка, слушай какво ти казва Ванчето......безброй  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 229
Здражеите мили май4ета  Hug Hug Heart Eyes   скоро не сум се вклю4вала с ножини и сигурно се питате как е Филип и Светлозар .Филип за сега от операцията не е имал гур4ове и се подобриява но рабита с специялисти е задулжителна туи като говора му не се е подобрил хиперактивноста му намалия но при жсияка положителна емоция тя се отклю4ва и тогава филип губи контрол и хипер активноста му се увели4ава но в здравословното му састояние е добро.С ветлозар малко го мъ4ат зъбките ина4е е здрави4ук и расте с пулна сила радва се всеки ден и по4на ве4е по малко да казва думи4ки и проявиява ве4е собствен характер.аз ви пиша по един много хубав повод които ще се састои на 30.08.09.Корбан за здраве с които отправяме молитва за здраве кьм Господ  Praynig Praynig Praynigфилип да е жив и здрав    .напреедваме с документите за Оздравителната детска градина доно да станат по бьрзо и Филип да полу4ава нужните специялни грижи но ако не стане за тази детска градина ще пробваме в Логопеди4ната детска градина.        bouquet  bouquet  bouquet   

# 230
Скъпи Филе ,

бъди винаги така жиЗнерадостен и иЗпълнен с енергия и дано винаги да се радваш на много късмет в живота и на крепко Здраве. Запалвам свеЩиька с молитва към Дева Мария, да ти прати ангелье паЗител което винаги да бди над теб и да те Закриля от всякакви беди.

Обиьам те много мое ЗвеЗдно момьенце, ти си си моята силна ЗвеЗдиька.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

БОГ ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ  Praynig Praynig Praynig

Амин

# 231
Здравеите май4ете   Hug Hug Hug  ето 4е се вклу4вам с новини имаме 4ас за преглед при проф.Краус благодарение на нашата неуморима приятелка Мартина Тон4ева   txtlovesна 29 09 2009 професор Краус ще ни прегледа на 23 09 09 ни предстои Ядрено магнитен резонанс   Praynig  от него зависи вси4ко ще се види до сега дали има развитие на тумора и какво ще правим за напред дано да нияма никакви ослпжнения на 27 09 09 в 5:25h излитаме от летище Варна .Борбата ми за ОДЗ'Ален Мак' продалжава но и там нещата стават бано и не е сигурно дали ще вземат филип в тази градина имаме шанс но никои не казва твьрдо ДА дано и там нещата трьгнат в правилната посока само се молия на господ   Hug Hug Hug  да ме дари с сили и усмивката на моия тигьр ще е наи голиямата ми награда и да ми е жив и здрав.За сажаление Светозар4о е болни4ьк от нияколко дни и ли4ната ми лекарка не може да каже какво му е николко пьти ве4е го водих но тя и тя гадае дали е вирус или от зьбките Светлио е с поврьщане и растроиство придружено от температура пие необходимите лекарства но подобрение има савсем малко дано по скоро оздравее малкото пате дано  Praynig                                                                                                                                                                            Благодария 4е ме подкрепияте мили маи4ета     bouquet

# 232
Здравейте! Hug
Днес Юлия ми се обади ,че са със Светлозар във инфекциозна поради обезводняване от разстроеното стомахче! Sad
Тази тяхна педиатърка ги е докарала до това състояние! #Cussing out
Юлия се чуди как ще се справят!
Утре са с Фил на ЯМР ,също трябва да се оправят някой подробности по заминаването им в Хановер! #Crazy
А ще са със Светлозар в болницата до петък 25ти! ooooh!
Ако някой има идея да казва!

# 233
 ShockedОлеле майчице...  Това ми напомня малко нашата история...
Немогат ли да се разделят - таткото с единия, тя с другия..?

# 234
Таткото ходи на работа и не може да отсъства много.
За тази вечер ще смени Юлия и тя сутринта рано ще е с Филип в терапията за приемане и после и ЯМР ,а след това по юристи да преведе сметката за хотела за престоя им в Хановер.
Но колко ще се забави не се знае,луда работа! Sad #Crazy

# 235
Много тежко наистина. Но ще се справят. Вярвам в това! Все пак Филип се чувства добре, малчо сигурно и той, щом ще ги изписват на 25-ти. Така, че е въпрос на организация, физическа издръжливост и здрави нерви. Какво да се прави съдбата понякога ни поставя в такива сложни ситуации, които ни изглеждат непосилни..
Желая им успех и добри новини!

# 236
Дано бебо се оправи и възстанови бързо. Аз не искам да се бъркам много, но не може ли брат и на Юлето или някой роднина да остане при бебо, а таткото да отиде на спокойствие на работа. ВСе пак пари трябва да се изкарват.
Стискам палци всичко да с еоправи.
Моля се за много добри резултати на Филип  Praynig Praynig Praynig

# 237
Днес всичко е минало добре!
Стринката на Юлито ,която се грижи за Светлозар ,докато бяха в Хановер ,отново им помогна , въпреки ангажиментите си!  bouquet  bouquet  bouquet
Направен е ЯМР и утре се очакват резултатите. Също и другите запланувани за днес задачки са свършени!
А за утре ,и Себо има дълъг списък за изпълнение!

# 238
Здравеите на вси4ки май4ета  Hug Hug Hugето 4е се вклу4вам с добри новини с Светлозар ни изписаха в добро здраве и мал4о ве4е се окопитва и преследва батко в кьщи Joy а на бати филип много му беше дома4нияло за малкото брат4е и постояно му се радва и прави номера а Светлозар се смее на бати .Както знаете утре с филип заминаваме за Хановер  byeкадето професор Краус ще си каже тежката дума за састоиянието на филип .На 27.09.09 излитаме от жарна в 05:25 с прека4ване от Будапеща от там в 07:25 излитаме за Берлин кадето ще ни 4ака моята наи добра приятелка Андреяна при нея ще сме в 9:00h мила много ми липсваш малко остана и ще те видя Heart Eyes Heart Eyes txtloves .На 29.09.09.ще хванем влака за Хановер кадето ще ни 4ака многооби4ната и всеодаина Мартина Тон4ева  bouquet Heart Eyes newsm51 която ще ни посрещне и превежда при проф.Краус а вие от тук мили май4ета се молете  Praynig Praynig Praynigи стискайте палци вси4ко да е на ред аз ще ви оведомия какво е казал професора на 01.10.09 тогава се врьщаме с филип от Берлин  Praynig                                                                                                                                                     Благодария на вси4ки за 4е ме подкрепяте  bouquet  bouquet  bouquet

# 239
Стискам палци Юле  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт