Тъмната страна на "Германската Нова Медицина" и Хамер

• 65 666
  • 941
  •   1
Отговори
# 285
... а другата с преводите - изтрита.

Няма такова нещо!
Темата просто е откована - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310164.0

# 286
Преди време, когато изказах мнение в темата за ваксините ме посъветвахте да си направя тема за ползата им и да пиша там. Сега виждам, че хората имали право да изказват мнение, дори и дуплика. Май нещата не се мерят с един и същ аршин.  Thinking

multimodal, по темата би ли ми цитирала независим източник описващ случай на излекуван от рак с ГНМ !? Само не ми казвай, че са много. Незнайно защо не ги намирам, може и в мен да е проблема, де.

# 287
  • София

Няма такова нещо!

Eeee, Mamm, убихте драматизма в твърдението!

# 288

Няма такова нещо!

Извинявам се, изглежда не съм я видяла, понеже е "потънала".

Преди време, когато изказах мнение в темата за ваксините ме посъветвахте да си направя тема за ползата им и да пиша там. Сега виждам, че хората имали право да изказват мнение, дори и дуплика. Май нещата не се мерят с един и същ аршин.  Thinking
Тема за ваксините има в здравния подфорум (на Бърди).
Специално тази, за която пишеш, е създадена, за да предупреждава за рисковете, които се спестяват на майките.
Цитат
multimodal, по темата би ли ми цитирала независим източник описващ случай на излекуван от рак с ГНМ !? Само не ми казвай, че са много. Незнайно защо не ги намирам, може и в мен да е проблема, де.
На теб някой натрапил ли ти е мнението си на какво да вярваш и с какво да се лекуваш?

Това е нелепо. Защо аз трябва да посочвам каквито и да било източници?  Rolling Eyes
Има интернет и търсачки - всеки си набавя сам нужната информация и избира дали дали вярва или не.
Но когато човек пише опровержение (а не изказва само лично мнение) е длъжен да се аргументира.
За другото терминът е "клевета".

# 289
  • София
...
Това е нелепо. Защо аз трябва да посочвам каквито и да било източници?  Rolling Eyes
Има интернет и търсачки - всеки си набавя сам нужната информация и избира дали дали вярва или не.
...

Объркало се е момичето, защото иначе доста охотно давате разни линкове...

# 290
Ами целта и на тази тема е да предупреждава, но продължаваш да пишеш.

Опровержението, част от него го пишеш ти. Досега не виждам факти, а само честната ти дума и твоите вярвания, и на останалите опровержители. Може и Хамер да е наистина честен човек, с добри намерения. Но аз не го познавам, факт е, че има отнет лиценз, че е бил осъждан, че никой университет не подкрепя неговите тези. И това са факти изложени на сайта на му. И единственото обяснение е  някаква конспирация срещу него!?
Интересно ми е кой са твоите източници освен вярата и сайта за ГНМ!? Опсс, забравих Кристиян.

# 291
Човешката история познава безброй случаи, в които хитреци и психопати са се възползвали от страха на хората от смъртта и от тежките заболявания, от човешката некомпетентност и от нежеланието или невъзможността на хората да я превъзмогнат с учене и мисъл! Тези шарлатани във всяка епоха намират своята аудитория, от която да забогатяват. Пресметливи и предпазливи, те са студени към човешкото страдание, възползват се от човешкото невежество...и за това биват боготворени.

Ryke Geerd Hamer (Хамер) е един от най-големите престъпници на нашето време!
Това като предупреждение ли звучи или като обвинение, а защо не и клевета.. ?  newsm78
Изненадана съм, че се толерира.. написано по този начин...

ПП. Пак питам - на теб някой натрапва ли ти ГНМ или каквото и да било?

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 21:17 от multimodal

# 292
  • София
...Но аз не го познавам, факт е, че има отнет лиценз, че е бил осъждан, че никой университет не подкрепя неговите тези. ...

Очевидно е, че юристи, учени и лекари са просто едни посредствени умове, които се противопоставят на един гений от класата на Айнщайн.  Sunglasses

# 293
  • София
Човешката история познава безброй случаи, в които хитреци и психопати са се възползвали от страха на хората от смъртта и от тежките заболявания, от човешката некомпетентност и от нежеланието или невъзможността на хората да я превъзмогнат с учене и мисъл! Тези шарлатани във всяка епоха намират своята аудитория, от която да забогатяват. Пресметливи и предпазливи, те са студени към човешкото страдание, възползват се от човешкото невежество...и за това биват боготворени.

Това като предупреждение ли звучи или като обвинение, а защо не и клевета.. ?  newsm78

Има отнет лиценз. Съден е. Това прави клеветата да звучи като истински факт.

# 294
Има отнет лиценз. Съден е. Това прави клеветата да звучи като истински факт.
Това го пише в сайта на Пилхар съвсем официално, никой никога не го е крил.
На кого как му звучи..си е негова работа.

# 295
  • София
Има отнет лиценз. Съден е.
Това го пише в сайта на Пилхар съвсем официално, никой никога не го е крил.

Ясно, де, те няма как да го покрият; естествено, че ще дадат своя версия.

# 296

ПП. Пак питам - на теб някой натрапва ли ти ГНМ или каквото и да било?

Ами опровергай я с факти, тогава! Поне един! Това, че го пише на сайта оневинява ли го!? Признат грях, половин грях ли е!?

ПП. Ти да не би да си собственичка на ГНМ !? Ти ли си тази, която решава аз от какво ще се интересувам или не!? Имам свои причини и доводи да го правя и не дължа обяснение, на когото и да било. Това е СВОБОДЕН форум !!!

# 297
  • София
kaigi, не се ядосвай. Сектата се беше окопала здраво тук, ковяха си темите и манипулираха майките най-безогледно. Сега са извадили всички средства за борба с противниците и морал не би ги спрял да ти изчетат последните публикации, да видят споделените ти тревоги и да ги употребят с цел да се стреснеш и да млъкнеш. Една грация вече го направи.

# 298
OK.
Вашата да бьде.Хамер е престьпник защото му е отнет лиценза.ГНМ е пьлна глупост.
Хайде успокойте се и не искайте повече някой да опровергава каквото и да било.
Аз лично сьм сьгласен с всички вас,няма смисьл да се спори.Прави сте за всичко около ГНМ и Хамер.
Сега спете спокойно и не тьрсете и не се занимавайте никога с ГНМ защото е много опасна за здравето.

Бьдете здрави всички и дано темата е послужила на всеки за поне малко развлечение и информация.

Ланселот Wink

# 299
  • София
Christian, щом вярваш в заблуждението ни, защо не ни оставиш да си обменяме мисли тук, защо е тази настървеност?

Ако ГНМ работи и Хамер не е какъвто го описват враговете му - рано или късно това ще се докаже. Аз лично се усъмних от вашето поведение във форума, а не от тази тема...

Общи условия

Активация на акаунт