Тъмната страна на "Германската Нова Медицина" и Хамер

• 65 621
  • 941
  •   1
Отговори
# 315
Ох, айде стига вече с тоя пълноценен живот. Далеч не е пълноценен живота след терапията прилагана от конвенционалната медицина...

# 316
  • София
Моля , моля  Peace
Пълноценен е живота ми, скъпо момиченце!
Имам собствен бизнес, който е цветущ и продължава да се развива, въпреки кризата.
Имам семейство, което ме обожава , въпреки това, което преминах.
Нямам оплаквания - никакви и за нищо.
Въпроси ????????

# 317
ГНМ е открита 1981 година.

Което какво трябва да каже...?  От тогава до днес е все в нелегалност.

Ох, айде стига вече с тоя пълноценен живот. Далеч не е пълноценен живота след терапията прилагана от конвенционалната медицина...

Е как можеш да оспорваш думите на преживелият го /Хули турбото/...?  #Crazy

# 318
Много се радвам за теб Хули,че си такьв пример.  bouquet
Но аз мисля и за тези,които са загинали и загиват с тази *терапия*,а те са много повече от оживелите.По официалната статистика на всички онко институти.Последната е от Heidelberg.

# 319
Моля , моля  Peace
Имам собствен бизнес, който е цветущ и продължава да се развива, въпреки кризата.
Въпроси ????????

Ами чудесно, щом с това се изчерпват критериите ти за пълноценен живот  Peace Тонът ти не ми допада между другото  Naughty.
Доста от раково болните, оцлели благодарение или въпреки терапиите от традиционната медицина, остават инвалиди за цял живот, голям процент не могеат да имат деца, това се случва и на млади хора.

Аз като жена не бих се чувствала пълноценна след мастектомия и предизвикана менопауза с 15-ина-20 години по-рано, дори да имам собствен бизнес, това едва ли би ме стоплило особено  Confused .

# 320
Ако сте има ли възможност да гледате тазвечершното "Господари на ефира" ще е било много нагледно доказателство за нуждата от подобни на тази теми.

При възможност ще дам линк, за тези, които не са го проследили.

# 321
  • София
Най- малко с теб исках да вляза в спор,  Кристиан.
Не искам да ми се радваш точно ти, защото виждам в поста ти сарказъм!
Не съм пример, има много хора, които са преживели много години с това заболяване.
Загивали са преди, загиват и сега, за съжаление.
Няма да се впускам в проповеди, как трябва да наблюдаваме себе си.
И може би, как трябва да потърсим конфликтите, които ние или някой ни създава.
Май го докарваме на консенсус?
Но, пак и за кой ли път ще кажа - д-р Хамер и неговата теория си е просто философия  Peace
А философията си е , както знаем - чешане на езиците.

# 322
Аз пьк мисля,че ние с теб не спорим тук. Peace
Нямам и капка сарказам,нелепо ме обиди...
Не сьм такьв човек,да се подигравам с нещастието на другите.

Това,че смяташ ГНМ за философия е твое право на мнение.Нищо повече. Peace

# 323
  • София
Моля , моля  Peace
Въпроси ????????

Ами чудесно, щом с това се изчерпват критериите ти за пълноценен живот  Peace Тонът ти не ми допада между другото  Naughty.
Доста от раково болните, оцлели благодарение или въпреки терапиите от традиционната медицина, остават инвалиди за цял живот, голям процент не могеат да имат деца, това се случва и на млади хора.

Аз като жена не бих се чувствала пълноценна след мастектомия и предизвикана менопауза с 15-ина-20 години по-рано, дори да имам собствен бизнес, това едва ли би ме стоплило особено  Confused .
Това, че не ти харесва тона ми, нищо не означава.
Май не ти харесва това, което пиша.
А ти какво очакваш да стане след тежка, животоспасяваща терапия - атлет ли?
След двустранна мастектомия и прекарани химиотерапии и пр. лечения...
Извинявай, но аз се чувствам пълноценна жена и получавам съответното, като такава.
Явно трябва да поработиш върху психичното си състояние.
Д-р  Хамер май имаше теория и за това.
Що се отнася до това, което Кристиан писа - аз съм щастлив човек Grinning
Приемам предизвикателствата на живота и не се отчайвам. Винаги има изход от всичко.
Стига да го искаш и да вярваш Peace
Кристиан, не си ме обидил.
В спора се ражда истината.

# 324
Това, че не ми харесва тонът ти означава, че не ми харесва тонът ти, нищо повече...
Ще те помоля да се въздържиш от оценки за психичното ми състояние, не съм аз тази, която се държи истерично  Peace
Радвам се, че се чувстваш добре , пълноценна и щастлива. Не търси сърказъм, няма да го намериш.
Това, което се опитвам да кажа е, че терапията, която ти намираш за "животоспасяваща", аз не намирам за такава, имам причини да го вярвам и моята истина е друга  Peace

# 325
Ивонска благодаря за загрижеността .Но мисля ,че всеки си има глава на раменете да мисли и преценява .Черната статистика за Хамер одавна ми е известна ,дори и в темата за ГНМ ,хорта бяха писали.А и дори с гугула първо излизат тези сайтове.
Ивонска ,не подценявай останалите ,и не се опитвай да се изживяваш като водач на масите .Мисля ,че клюкарника по ти отива.

Една молба към модереторите да се намесят и да изстрият всички постове ,които са загуба на врме и достойни само за махленски спор.Мисля ,че персоната даде своя принос за популяризирането на ГНМ.

# 326
  • София
Не съм направила оценка на психичното ти състояние, убедена съм  Peace
И не съм казала, че се държиш истерично.
Може и да го доказваш с последния си пост, но не съм аз тази, която ще прецени поведението ти.
Сърказъм потърсих в поста на Кристиан, но получих нужната ми обяснение.
Истината си е твоя и си я търси, моля се само , недай си боже, да не закъснееш.

# 327
samuin, дай линк към другите, вторите, белите сайтове.  Wink

И защо да се трият постовете, всеки който има глава на раменете си може да прецени, кое е махленско или не! Не виждам, защо са тези непрестанни призиви за цензуриране  на темата.

Christian, ако утре един болен от рак те помоли за помощ, какво ще му отговориш? Че е интригант ли или ще му пратиш линк към сайта на Пилхар? Защо е тази мнителност?

# 328
Световна практика е лекарите да получават бонуси от фармацевтичните компании за пласирани медикаменти.
В България една моя роднина ДжиПи замина на ваканция в чужбина, осигурена от подобна компания.
Повечето лекари се превърнаха в търговци на лекарства срещу бонус. Здравето на пациента за тях не е приоритет.
Аз не виждам разлика между нарко-дилъри и подобни фармо-дилъри.

Питам аз, тук официалните лекари в този форум, ще признаят ли с ръка на сърце за тази нечовешка практика?

Някак си този мой въпрос остана без отговор...
Ако наистина тази тема е отворена от загриженост за здравето на хората, то интересно ми е да разбера кое е по-опасно според вас -
ГНМ или изписването на лекарства на конвейр с цел печалба ?
След като сте толкова загрижени за здравето на хората дали ще изпишите 22 страници за порочните практики на фармацевтичния картел?

Понеже имаше въпрос за рака, ето моето решение -  ако се разболея от рак, със сигурност няма да се подложа на лъчетерапии и разни химиотерапии защото те са неефетивни и повече вредат от колкото да помагат. Има сума ти Аюрведа центрове в Индия и по света, Чи-Кунг центрове в Китай където на първо място бих отишъл.
Но най-първото нещо коети бих направил е обстоен самоанализ на действията и помислите ми, защото е казано че всеки заслужава това което сам е предизвикал.
Господ ни е създал с най-доброто лекарство - имунната система.  Когато съзнанието ни е замърсено, тя спира да работи и органите не функционират правилно.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 04:49 от Mamman

# 329
  • София
Ивонска благодаря за загрижеността .Но мисля ,че всеки си има глава на раменете да мисли и преценява .Черната статистика за Хамер одавна ми е известна ,дори и в темата за ГНМ ,хорта бяха писали.А и дори с гугула първо излизат тези сайтове.
Ивонска ,не подценявай останалите ,и не се опитвай да се изживяваш като водач на масите .Мисля ,че клюкарника по ти отива.

Една молба към модереторите да се намесят и да изстрият всички постове ,които са загуба на врме и достойни само за махленски спор.Мисля ,че персоната даде своя принос за популяризирането на ГНМ.

Аз преценявам кое ми отива и къде да пиша и не ме вълнува какво мислиш, но разбирам отчаяните ви опити да се отървете от трезво мислещи хора като мен. За каузата ви трябват последователи, които религиозно вярват във въпросната "медицина", дано само не дадем принос в списъка с лошо свършилите надежди...

Кой точно мой пост звучи махленски и в него не се забелязва логика? Би ли посочила кой точно? Пък аз ще ти обясня по-бавно защо е по същество...

Общи условия

Активация на акаунт