Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 481
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Миналата година наши приятели почиваха в "Роза"(в  апартамент) и имаше климатик.Може би стаите в които има са единици.И ние се надявахме да "намажем",но уви. Mr. Green

# 151
  • Бургас
А някъде има ли all inclusive на планина?
Не мога да се сетя къде, но мисля, че има.
Ако не се лъжа гледах някакви оферти за SPA Weekend с закуска и вечеря и възможност за доплащане на обяд.
Ако ми остане време тези дни ще проверя дали ми е достоверна информацията  Peace
Ще ти бъда много благодарна  bouquet

# 152
Миналата година наши приятели почиваха в "Роза"(в  апартамент) и имаше климатик.Може би стаите в които има са единици.И ние се надявахме да "намажем",но уви. Mr. Green
И ние бяхме в апартамент,но нямаше климатик   Rolling Eyes.Имаше вентилатор.Ето го /до телевизора/ http://media.snimka.bg/3299/012853642-big.jpg

# 153
И ние ще сме в апартамент и от агенцията щяха да ми кажат,ако има климатик. За това пък си отбеляза да ни настанят в най=прохладния , но да видим  Rolling Eyes Апартаментите нямат изглед към морето - така ми казаха поне.  Peace

veni4ka7, а имаше ли аниматори за децата, че забравих да питам в агенцията  newsm78

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 16:36 от teddy_

# 154
Здравейте,
изчетох темата, но искам да попитам някой с пресни впечатления от хотел Елена в Златни пясъци? ето и сайта : http://www.elenahotel.eu/

Интересува ме предимно храната как е, обслужването и как са условията за деца!
Благодаря и предварително!

Hug Hug Hug

# 155
RadinnaEmbarassed малко съм те подвела, хиляди извинения   bouquet
по някакви празници гледахме оферти за СПА уйкенд, имаше тържествена вечеря и възможност за доплащане на обяд. Закуската по принцип си е включена и излизаше почти ол инклузив  Hug

# 156
И ние ще сме в апартамент и от агенцията щяха да ми кажат,ако има климатик. За това пък си отбеляза да ни настанят в най=прохладния , но да видим  Rolling Eyes Апартаментите нямат изглед към морето - така ми казаха поне.  Peace

veni4ka7, а имаше ли аниматори за децата, че забравих да питам в агенцията  newsm78

Да има и е забавна/поне беше де/.100%  съм сигурна ,че няма климатици,но и вентилатора вършеше работа.  Peace

# 157
veni4ka7  Hug Дано малкия я хареса, та поне за малко да можем да си починем и от него  Mr. Green

# 158

Да има и е забавна/поне беше де/.100%  съм сигурна ,че няма климатици,но и вентилатора вършеше работа.  Peace
[/quote]
Не казвам,че в целия хотел има климатици.Ние миналата година също бяхме на винтилатор.Просто в апартамента на нашите приятели имаше-100%.Защо има само в 1 апартамент -не знам.

# 159
Защо има само в 1 апартамент -не знам.
Защото собствениците живеят там когато няма туристи  Laughing
Майтапя се  Peace и аз не мога да си го обясня

# 160
И мои познати миналата година бяха в стая с климатик.

В дървените къщички има климатици, но миналата година все още не бяха напълно готови незнам тази година дали ще работят.

# 161
  • София-Лагера
Наоми,две години поред ходим в комплекса /Сол,Маре и Палас/
На мен лично много ми харесва.
Пред всеки хотел има басейн.
Имаш и две водни парзалки,парк със катерушки за децата.
Яденете е повече от превъзходно.
Никъде не съм срещала такова изобилие.Плодовете /сутрин,обед и вечер / са над 5-6 вида.
Обслужването е супер.Детски дискотеки всеки ден от 20.00 часа.
Абе много съм доволна.

Ама тая година ,ще разнообразим.
Запазих за Колизеум 4* Ол инклузив на първа линия в Сл.бряг от 7 юли.
Апартамен за 4 човека 200лв на ден.Което е много добра  цена според мен.
Миналата година плащахме по 330 лв за апартамент в комплекса на ден.

# 162
  • София по рождение
Деси 2, тази цена НА КОЛИЗЕУМ за all inclusive ЛИ Е?

# 163
  • София-Лагера
Деси 2, тази цена НА КОЛИЗЕУМ за all inclusive ЛИ Е?
Da

# 164
Виден селски тарикат, ето тук хранят и на плажа. Но сладоледа е под час... или поне беше.

До сега почивал ли си по тази система някъде?
Шани понеже явно си ходила там - как стои въпроса в Магнолия с паркинга? От хотела ми отговориха че е безплатен и неохраняем. Това второто силно ме притесни, като имша предвид рисковия район там. Дали има в близост някаква възможност да си остави човек колата на охраняем паркинг, че имаше опити да ни крадат колата точно там преди години.

Общи условия

Активация на акаунт