Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 478
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Агенцията е Александрия травел, ако има недоволни от нея, също споделете, защото за пръв път минаваме през агенция
Ние за 3-ти път ще ходиме на Роза. Резервация си правиме през Александрия травъл и досега не сме имали никакви проблеми с тях.
Добре, че погледнах темата. ОТ 2 седмици търсим хотел и нищо не ни допада за цените, които искаме. Погледнах страницата на Александрия травел , пратих запитване и веднага ми пратиха че датите са свободни. Ние смятаме апартамент да наемем с 2 спални, който е. Някой отсядал ли е в него. Утре смятам да отида да дам капаро. Дано останем доволни. За първи път ще ходим в БГ на АИ, винаги на такава система почиваме, но в чужбина.  Peace

Виж ми мнението по-напред в темата.Сложила съм и снимки.

# 136
veni4ka7, много ти благодаря. Разгледах снимките и се убеждавам, че е супер особено за цените, които предлагат. В петък им пратих запитване през деня (на Александрия травъл) и ми казаха, че има места. Късно в петък пратих имейл за да ми потвърдят резервацията, но отговор няма. Звънях им на тел., но явно почиват събота и неделя. Чакам утре потвърждение и плащаме. Понеже някой помоли цените да се пишат - ние ще резервираме апартамент за 4ма възрастни + 1 дете (1г10м.) за 250лв на ден за целия апартамент на АИ.  Peace Дано някой не ни е взел местата и утре да капарираме. Praynig

# 137
teddy_ сигурна съм че ще останете доволни  PeaceПриятно изкарване  bye

# 138
И ние сме в Роза- за 6 нощувки, 2 възрастни + 2 деца, стая с изглад море, края на юли- 1002 лв., ползвахме услугите на Александрия травел, както и други мами тук ги хвалиха, засега са много бързи и любезни. Повече хвалби като се върнем, надявам се да са хвалби де

# 139
  • Sofia
Първи впечатления от Елените-вили Laughing
Мястото е страхотно,времето също-толкова е горещо,че не се седи на плажа.Полегнала съм на една шатра на хладина Sunglasses
Падна ни се вила до плажа,на първия етаж,страхотно усещане,наистина е влажно малко,но се свиква.Храната обаче не ми харесва Sick На Албена е доста по-добра,поне на УАИ.Но тъй като сме впечатлени от гледката и усещането,което ти създава ще преглътнеме 4 дни лошата храна.Хора има,но са почти само чужденци.Ако имате други въпроси Hug

# 140
  • ENGLAND
chocha сподели повече за храната. Ние миналата година бяхме на Алебена и там храната беше супер, какво не и е наред на тукашната?
И още малко въпроси. Има ли някаква анимация и вообще развлечения за малки деца? Далече ли е ресторанта и басейните от вилите?
Искаме малко да сменим Албена, заслужава ли си да ходим на Елените?

# 141
  • Sofia
Еднообразна,ниско качествена,почти едно и също се яде
Плодовете в момента са четвърти ден ябълки,банани,портокали,малко череши-те свършват първи и един път се престрашиха да сложат праскови
плодовете са 4 качество сигурно Crazy
Анимация има за малки и големи,според мен доста нескопосана,има детска градина,където може да си оставиш детето,говорят му на бг няма проблем
И ресторанта и басейните 2 на брой са до вилите
Всъщност зависи коя вила ще ти се падне,ние сме на първия ред до плажа и  всичко е на една линия
На Аквапарка е хубаво,поне  на нас ни хареса
И Албена и Елените си имат своите предимства и минуси,не мога да ти кажа дали си заслужава LaughingНа мене много ми хареса гледката,забележки имам от храната и това,че масово персонала е циганки #Crazy 

# 142
  • София/ Плевен
Споделете някакви впечатления за Дюни. Изчетох старите теми, но ми се иска да чуя още. Ние резервирахме за началото на август- 3-9.08 в Марина Бийч, понеже докато се наканим да платим за Марина Палас и местата свършиха. Нали нямам повод да съжалявам много... Интересува ме как е храната и намират ли се шезлонги на плажа?

# 143
  • София
Irka, аз съм от 24 юни там, ще пиша, щом се върна.

# 144
  • ENGLAND
Благодаря,chocha

# 145
  • София
Ама съм и аз...Кой да прочете, че х-л Роза няма климатици. Тъкмо пуснах заявка за резервация...Дали да не пусна нова и да искам стая с изглед към морето newsm78

# 146
  • Бургас
А някъде има ли all inclusive на планина?

# 147
  • София
Ама съм и аз...Кой да прочете, че х-л Роза няма климатици. Тъкмо пуснах заявка за резервация...Дали да не пусна нова и да искам стая с изглед към морето newsm78
Мисля, че ще е добре - ние с изглед към море взехме.

# 148
  • с/у ОколоМръсТното

не съм чувала...
Но е крайно време да се сетят и да го направят тоз АИ и по планинските курорти.

# 149
Не мога да се сетя къде, но мисля, че има.
Ако не се лъжа гледах някакви оферти за SPA Weekend с закуска и вечеря и възможност за доплащане на обяд.
Ако ми остане време тези дни ще проверя дали ми е достоверна информацията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт