Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 474
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Forrester69при тази силна пристрастност към Хелиос Бей,ми е интересно да прочета мнението ти и за Мирамар...предполагам какво ще бъде,но все пак ми е интересно.  Mr. Green

# 616
Не съм пристрастен,по-скоро съм обективен!
мирамар също беше от веригата "Риу",но още на втората година му отнеха правото да се нарича "Риу мирамар",защото е под всякаква критика.Затова сега е само "мирамар" Naughty
Само този факт говори  предостатъчно за това хотелче.........
Иначе всичко останало,касаещо разположението и ходенето по плаж или по магистрала,което съм писал за луна бей,се отнася и за мирамар/както и за всички хотели,намиращи се на север/Отново казвам-не е пристрастие,а обективност,така че ако някой се чувства лично засегнат,моля да не си го изкарва на мен!

# 617
  • София
Изобщо не се чувствам лично засегната,ако визираш мен.  Naughty
Аз също много харесвам Обзор,последните 5 години само там ходехме на море!
Но се съгласи,че влагаш чувство,когато пишеш за Хелиос Бей,и това отстрани прави впечатление...
особено на фона на непрекъснатите опити за нерегламентирана реклама...  ooooh!

Лично моето мнение за Хелиос Бей е подобно на твоето за Мирамар...и тук важи с пълна сила поговорката-
"На вкус и цвет-товарищей нет!"  Peace

# 618
Бил съм и в сол луна бей.Сградата и рецепцията са много представителни/ако държиш на такива работи Mr. Green/стаите са ок,за детските занимални не съм запознат изобщо......
сол луна бей е на един баир,бих казал,доста на север е и е по-скоро в село бяла,отколкото в Обзор.Ако вървиш по плажа,да речем за не много дълго време ще стигнеш до Риу Хелиос Бей,откъдето се тръгва нагоре за центъра.Но има 2 "малки" подробности.Първо,/и може би това е единственото нещо,което ме дразни в Обзор/е,че точно преди Риу Хелиос Бей на самия плаж има едно супер гадно,зелено блато с жаби и други "екстри",което се влива в морето.Т.е. понеже всички останали хотели на плажа са на север от Риу Хелиос Бей/на юг почти няма заСЕГА/,ако идвате от някой от тези хотели,движейки се по плажа,ще се натъкнете на.....това ужасно блато....

Благодаря за инфото, все пак за мен приоритет е именно детската занималня, каквато доколкото разбрах Риу Хелиос не предлагат, а ние ще сме с дете на 4г. и половина и бебе на 7-8 месеца, така че занималнята ми е абсолютно задължителна опция, за да може по-големият ми син да може да си играе под надзора на аниматорите поне за няколко часа.  Wink
Много държа и на просторни стаи.

От направено описание на разположението на хотелите останах с впечатление, че въпросното блато, което описваш се намира най-близо до Риу Хелиос, което означава, че вероятно там има и доста комари. Така ли е или не съм разбрала?
Относно разходките въобще не знам дали ще се разхождаме из Обзор защото миналата година като бяхме в Примасол Магнолия, който се намира между Варна и Златни пясъци, основно си стояхме в комплекса на хотела, а бяхме все още с едно дете. Веднъж пробвахме да се разходим из Златни пясъци, но синът ни започна да се тръшка пред всяка сергийка, да реве и пищи и да иска от всички видове пояси и пр. надуваеми неща, умори се много бързо да ходи (той само като тича като бесен не се уморява  Mr. Green), мрънкаше постоянно и не разбрахме как се върнахме обратно в хотела, там поне имаше страхотна градина, две детски площадки и всяка вечер и през деня много добри аниматори, също и хубав детски център, без тези неща не мога да си представя почивката въобще. Просто всеки си има различни приоритети, ако бяхме без деца, обезателно бих се съгласила с теб, но на практика имаме различни по важност неща, които степенуваме.  Peace
А предполагам има таксита от Обзор до въпросните хотели?

# 619
Някой да е ходил в Примасол бийч на Св. Влас, някакви отзиви?!
Ние вече резервирахме за тем де-за 23 август, но все пак ми е любопитно за мнения от ходилите там.
Ето и сайт http://www.sinevahotels.com/
Хубавото е, че хотела е собственост на немска верига и може би качеството на услугите да е добро, тъй де няма да се скъпят за каквото и да е.
Мирамар на Обзор е също на немска верига и качеството беше перфектно, когато ходихме преди 2 години, та сега и за този имам такива надежди Rolling Eyes

# 620
Някой да е ходил в Примасол бийч на Св. Влас, някакви отзиви?!

Единствената ми забележка е, че няма никакво дръвче за поне една сянка и много пече Sad малко е пространството, но пък плажа е отпред.

# 621
  • Пловдив
Миналата година почивахме в Примасол -Св.Влас. Много съм доволна -хотелите са 2 , ниски по 3 етажа много е просторно и  зелено всеки от хотелите има по 2 басейна и по един детски. Аниматорите също много бяха свежи  и интересни. Аз като цяло съм много доволна от веригата. Храната беше разнообразна и вкусна. Единствено виното не им беше хубаво но пък ние наблягахме на бирата.

# 622
  • София
Aз ще съм там последната седмица на юни. Като се върна ще споделя  Peace

# 623
Много ви благодаря за отговорите, момичета Hug
Надявам се да не съжалявам за резервацията и наистина да останем доволни като отидем.

vladkab, ще чакам да споделиш! Peace

# 624
Ето ме, снощи се прибрахме много късно от Хермес. Rolling Eyes
Хотелът е хубав, чистят през ден, стаите са просторни. Храната беше много добра, почти винаги разнообразна, само веднъж или два пъти леко се намръщихме, но то това не се брои. Wink Имаше само 2-ма аниматори са децата, но ги забавляваха в детския клуб, а вечер имаше детска дискотека. Басейните са чисти, дават подложка и кърпа, но при нас на 3-тия ден започна наплива и трудно намирахме места. За бебетата дават кошара и бебефон срещу депозит, който после връщат. Обслужването също е много добро, винаги усмихнати. Само един минус ще отбележа - страшно много чехи, които на мен ми направиха ужасно впечатление (да не кажа и по-лоша дума). Но все пак това е разбираемо, доколкото разбрах собственика/чката е чех/киня.
Като цяла сме много доволни, но Август ще пробваме Бела Виста, че чухме много добри отзиви за там.

# 625
  • София
Присъединявам се към компанията за Дюни Simple Smile Резервирахме в Пеликан в крайна сметка, дано ни хареса и да си вдигнем малко мнението на нашенските морски курорти Simple Smile

# 626
 belinda Hug, супер, кога ще ходите ?

# 627
  • София
През юли Simple Smile Ще докладвам веднага след това да знаеш дали да си опаковаш базуката Mr. Green
Само да сме живи и здрави Praynig

# 628
Страхотно да си изкарате  Hug

# 629
 един много положителен глас и от мен за  Риу Хелиос Палас Сл.бряг
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+RIU+H … ace-hid_2898.html

Общи условия

Активация на акаунт