Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 424
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Ани, би ли казала как е храната, чистотата и анимацията в Дюни?? Praynig

# 706
  • София
Някой да е /бил на Елените таз година ?

# 707

Desi slava, не съм тръгнала още и аз Joy
Ани 27, благодаря, че сподели. Когато резервирах от агенцията ми казаха, че до 10 юли няма места и е проблем по принцип до тази дата да се намери място. Може би това е свързано с "румънската вълна", аз поне така възприемам тази информация. Не знам, по едно време пък всички се дразнеха от многото руснаци по курортите (не нашите), а на мен ми бяха много забавни, защото съм от динозаврите, които знаят руски и дори си общувах с тях. И мен винаги ме е очудвало това, че те почиват минимум по 3 седмици, редовно и по 1 месец, блазя им за което.....Аз не мога да си позволя такава почивка.
А вие вижте какви сте сега-как ме настроихте негативно още предварително спрямо румънците-ама и те винаги са ми били малко странни птици и непознати, нищо че са ни съседи...
Нищо де, ще видим, но от двете-дали да има румънци или хубаво време, аз избирам по-малкото зло-да има румънци Joy Joy Joy

# 708
ani27, мерси че сподели.
Отзива ти обаче ме притесни... мъжът ми много ще се подразни ако е такава навалица и ще ми мрънка , че съм избрала Дюни Rolling Eyes

# 709
  • русе
Някакви отзиви за хотел Хелиос Спа на Златни пясъци? Мисля да резервирам за 7 нощувки от утре и ще се радвам ако някой се включи с мнение за хотела - храна, анимация ?

# 710
Дори 2007г.,когато ходихме края на юли началото на август, не ми се стори толкова пренаселено.  Нямаше на паркинга места, паркираха коли на пътя до алеите Sad.В понеделник докараха един камион с още шезлонги и чадъри за плажа, защото не стигаха. Един ден отидохме късно към 11.00ч на плаж и буквално обиколихме целият плаж и нямаше свободно място, наложи се да отидем на басейна, но......там беше спокойно. Имаше само 3 семейства англичани, които пиеха промишлени количества бира Wink. На бара на плажа на Белвил работи образа от Биг Брадър, който играеше Тошко и се бореше за инвитро. Да ви споделя един номер, който практикуват руснаци и немци, но пред румънците не минава, оставят си някой пояс или нещо на шезлонга, когато си тръгват и на др.ден никой не смее да им заеме мястото, с изключение на румънците, естествено........много съм възмутена от тях.
Анимацията.......без неделя всяка вечер има детска дискотека от 20.00ч, през няколко дни имаше и представления, танци в амфитеатъра.  На плажа има разни гимнастики, но не съм по тях и не мога да коментирам.
Храната е доста и разнообразна. Винаги има 2 вида супи, плодове, торти, скара, и 6-7 вида готвени ястия, салати, сосове.......Динята и пъпеша свършват най-бързо, персонала не може да смогне. Малкият не искаше да яде храната, добре, че носех да му правя попара, грис, а после купихме пюрета.......той много обича сирене и кисело мляко, но предлаганите там не хареса.
Комплекса и плажа са поддържани, чисто е. За стаята имам забележки към камериерката, но хайде да не влизаме в големи подробности, предишни години ни я чистеха доста по-добре. И никога, никога не оставяха сапун, на 2 пъти ходих да искам от камериерката, но това явно не я впечатли и продължи да не го зарежда, което за мен е недопустимо за тази цена. Веднъж ни беше сменила само долните чаршафи и калъфките без горните Crossing Armsдреболии разни, но когато времето е кофти и ти разваля почивката, правят впечатление и дразнят. Други въпроси? Мъжът ми определено не иска да ходим повече на Дюни заради румънците, руснаците и немците са си ок. Руснаците повечето са с малки деца и се държат много цивилизовано.

# 711
Ани, благодаря за изчерпателния отговор  Peace А номера с пояс на шазлонга го знам от миналата година в Анталия Mr. Green - същата работа беше. Остана да се надявам, че Август месец на румънците ще им е скъпо и няма да са на Дюни Mr. Green

# 712
казабланка- Joy,макар че изобщо не ми е до смях.
Ани, благодаря за информацията.
Миналата година чак в края на почивката се засякохме с поредната вълна румънци,за това и ги бях забравила ,като резервирахме.
Не знам какво съм си мислила.

# 713
Здравейте!
Нахлувам в темата с директно питане, защото знам, че тук мога да намеря отговор на всеки въпрос и ще си спестя много ровене през чичко Гугъл  Mr. Green
На нашето море тази година вероятно ще почиваме група от три семейства. Две от двойките сме с деца на по 6 и 8 год. Въпросът ми е за третото семейство - имат дъщеря на 15 и син на 10 г. Как стои въпросът с настаняване и плащане в All inclusive хотелите в този случай? Като 3 възрастни+дете ли биват таксувани? В апартамент ли следва да се настанят?  newsm78
И ако сте търсили/попадали на такава изгодна оферта, бих се радвала да нагледам - моя е задачата да се поинтересувам  Peace Смятаме да почиваме в края на юли. Благодаря  Hug

Връщам се да чета!  Wink
И като попрочетох, усетих се, че не съм уточнила - за морето става дума  Blush

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 17:56 от Merlinski

# 714
  • София
Аз днес се върнах от ПримаСол Синева парк във Влас. Бях обещала да споделя впечатленията си. С две думи - много съм доволна. Понеже не съм много по обясненията, ако някой се интересува от нещо конкретно да пита. Храната беше страхотна, три пъти в седмицата има вечер на националната кухня на някоя държава - имаше Италианска, Гръцка и Българска вечер, докато бяхме там. Има детски кът с катерушки и надуваем замък, детска дискотека. Плажа е на две минути максимум от хотела, шезлонга и чадъра са по 6 лв., но е доста пренаселено, особенно събота и неделя, когато се изсипват румънски групи, дошли за уикенда. Но на басейна е доста спокойно и почти няма никакви хора. На плажа има зона без заплащане, но не ми се мисли какво ще е  през юли и август. Самият хотел е доста чист и поддържан. Сигурна съм, че кйто го е избрал за почивка няма да съжалява. Peace

# 715
Аз днес се върнах от ПримаСол Синева парк във Влас. Бях обещала да споделя впечатленията си. ...
Много благодаря за отзивите, ама колко си изпълнителна, обеща и го изпълни Hug
Радвам се, че ви е харесало и дано сте си изкарали добре. Много ме зарадва с коментара си и съм сигурна, че и ние няма да съжаляваме за направената за там резервация. Живот и здраве авуст и ние сме там. А тази безплатна зона, защо е безплатна, нещо не й е наред ли или newsm78 просто не е хубав плажа там или има камъни във водата newsm78 А скара имаше ли?
А без аз се чудя защо пишеш че плажа е на две минути и си викам нали беше на брега, а то сега виждам, че сте били в другият хотел парк, а ние сме в Бийча Grinning ...за там впечатления? Те сигурно са горе долу еднакви изключая местоположението и звездите newsm78

# 716
Въпросът ми е за третото семейство - имат дъщеря на 15 и син на 10 г. Как стои въпросът с настаняване и плащане в All inclusive хотелите в този случай? Като 3 възрастни+дете ли биват таксувани? В апартамент ли следва да се настанят?  newsm78

Да, над 12 г. се брои за възрастен, но не съм сигурна дали за всички хотели важи това.

# 717

Момичета, моля ви кажете дали на Дюни има баскетболен кош някъде из комплекса или пък игрище, което да става и за баскет, че тийна ме врънка от вчера да питам....

Мерлински, това до каква възраст ще се счита госта за дете си е политика на всеки хотел, както и макс. заетост на стаята. В Дюни тази година напр. дете до 15 год. настанено на доп. легло ползва отстъпка 60 %, което е супер, защото след 12-13 г. вече почти, да не кажа изобщо няма хотели, които да не ги считат за възрастни, но при две деца вече как стоят нещата-не знам, но може да се обадите на агенция, която го предлага и да питате.

# 718
  • София
Аз днес се върнах от ПримаСол Синева парк във Влас. Бях обещала да споделя впечатленията си. ...
Много благодаря за отзивите, ама колко си изпълнителна, обеща и го изпълни Hug
Радвам се, че ви е харесало и дано сте си изкарали добре. Много ме зарадва с коментара си и съм сигурна, че и ние няма да съжаляваме за направената за там резервация. Живот и здраве авуст и ние сме там. А тази безплатна зона, защо е безплатна, нещо не й е наред ли или newsm78 просто не е хубав плажа там или има камъни във водата newsm78 А скара имаше ли?
А без аз се чудя защо пишеш че плажа е на две минути и си викам нали беше на брега, а то сега виждам, че сте били в другият хотел парк, а ние сме в Бийча Grinning ...за там впечатления? Те сигурно са горе долу еднакви изключая местоположението и звездите newsm78
Mи има си безплатна зона, защото някой хора си носят чадъри и не им се дават пари за шезлонг и чадър. Тя се пада между две платени зони. Плажът е страхотен - поне 20 метра навътре водата е до коленете и беше топла още сега, след един месец сигурно ще е чай. На всеки обед и вечеря имаше задължително скара, да  Peace. Двата хотела са разделени от една улица, като анимацията е обща и е в Синева Бийч. До колкото разбрах там има и някаква континентална закуска, отделно от нормалната и още някакви екстри, но вече не си спомням. Хотела наистина се пада точно над плажа. Peace и лично на мен много ми хареса. Надявам се да сте доволни. Аз със сигурност ще повторя  Embarassed. Може би недостатък ще е ако сте в стая с изглед към морето, защото предполагам, че ще е по-шумно вечерно време, но ми направи впечатление, че не видях един човек да се е напил безбаметно - всичко беще много културно и умерено, при положение, че беше пълно с руснаци.

# 719
Те руснаците са си културни туристи, особено на фона на румънците са мечта.
Не се сещам за баскетболно игрище на Дюни, не съм сигурна но може и да има около кортовете, където е и фитнесът на Белвил, т.е. след басейна и детската площадка (ние най-далеч до там сме стигали Embarassed)

Общи условия

Активация на акаунт