Белгийски мами боядисват великденски яйца 14-та тема

• 13 919
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Блонди, отидете в Декатлон. Има готини колела и качествени.

# 136
  • Overijse, Belgie
И ние сме на вълна превозни средства, само че търся тротинетка Simple Smile Докато беше в болницата, Мартин не се откъсна от една и обикаляше като див отделението. Мисля, че ще му е много от полза като ходим на разходка, защото се уморява и иска баща му да го носи. А и така ще си я купи сам с паричките, които си събира в касичка.
Ние също мислим да видим в Декатлон.

# 137
Във вторник, след втория учебен ден, за това че е добър ученик, пред училището на Филип го чакаше изненада:

http://www.decathlon.be/NL/14-quot-ltd-warfy-25131164/
Това му беше мечтата, искаше го много отдавна и още за рождения ден трябваше да му го купим. Сега обаче имахме време и повод и му го взехме...
Но до вечерта се разболя и сега си го кара тук в хола около масата...  Blush Иска да спи с него и като се събуди веднага сяда на него...

# 138
Точно това колело имах в предвид. Ние и тротонетката купихме от там. И страхотни спортни дрешки и обувки има. Аз съм голям фен на този магазин. Редовно го посещаваме. Живеем не далеч от него.
Сега и ние ще купуваме ново колело, ама тати иска по-голямо вече, без помощните колелца  Confused

# 139
Ау, мерси много, днес цял ден обикаляме и само дървета  Tired . Намерихме в някакъв специализиран хубави, ама над 200 евро  Crazy
Мария, току-що говорихме с жена му на Иво, ей сега идва да вземе багажа, та отивам да опаковам сувенирите и да сменя листа.  Simple Smile

# 140
Мария, питане, за вашето колело - седалката, мека ли е или абсолютна твърда пластмаса? Все са едни корави, ще ти се изръби Д-то след 5 минутки  Crazy
Себито се е вторачил пък това колело, ама на мен ми се струва тежко и доста по-грубо, а и излишно натруфено.

# 141
Не е пластмаса. Отдолу е  дунапрен  newsm78 , или какъвто там материал се използва и за големи колелета,  отгоре кожа.  Седалка като на нормални колелета е... не ги разбирам много ..

# 142
  • BRUXELLES
Здравейте , момиЧета,

Блонди, какво стана с курса , записа ли се? Аз доста се Чудя за този курс , но доколкото разбрах крайния срок за записване е 28/04, така Че имам още малко време да мисля. newsm78
Мария, на тази възраст , дъщеря ми също много се страхуваше от инхалатора, слагах го веЧер, след като заспи дълбоко,дори покривах апарата с една възглавница,за да не бръмЧи много , защото само като му Чуеше звукът , изпадаше в истерия... ooooh!
 Да ти кажа- този метод действаше. А сега си слага сама инхалатора безпроблемно,дори понякога , без да е болна, като го види и иска да си го слага.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 21:37 от bel1070

# 143
Блонди, идете до Декатлон. Много са хубави колелата като на Мария. На моите приятелки децата имат такива. Удобни са, изпитано е. Има го и в червено мисля.

# 144
Ще идем днес и ще докладвам.  Simple Smile

Бел, не съм се записала още, сега мъжът ми ме врънка, а аз си се цупя и инатя  Laughing Искаш ли заедно да идем във вторник да видим какво е положението?  Flutter
И аз като Шакира съм нещо на вълна малка количка. Харесах си тези двете:

Toyota IQ
Fiat 500

Шакира, ти за първата тойота ли говореше преди? Мисля, че тя по ми харесва от фиатчето  Thinking Фиатчето го дават на изплащане по 160 евро на месец  Simple Smile

Ние Кики го склонихме за инхалатора, като опаковахме и любимото му Ми  Simple Smile

http://img6.imageshack.us/img6/6612/kikiinh.jpg

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 10:46 от Блонди

# 145
Блонди, много е сладко и Фиатчето. Аз много го харесвам. Колко струва?

# 146
Бaзовата цена е около дестина хиляди. Но автоматик, климатик и подобни вдигат до около 13.

# 147
Как сте мами? Моето мамче пристигна днес. Такова слънчице грееше като карах към Шарлероа сутринта, а после как се скофти. В знак на протест лягам да спя.

Блонди, бях се паркирала до едно IQ. Ми то като Смарт. Хипер малко. Отпред добре, ама отзад е нищо. Има някакви седалчици, ама дали ще влезе столче със стърчащи момчешки крачета, не знам. Иначе като дизайн е хубаво, ама аз залагам на Фиатчето като че ли.
Хайде, ще чакаме да почерпиш за новата кола. Шакира се разсея, ама тебе няма да те изпуснеме   Mr. Green

# 148
Хубаво да си изкарате с майка ти  Hug Засега само оглеждам, ай кю-то е като смартче, да, много ме кефи  Simple Smile И мъжът ми е за фиатчето, ще видим... по-нисичко е като че ли, ама по-стабилно може би. Ще видим, има време  Simple Smile
Купихме колело от Декатлон, същото като на Филип, наистина е страхотно, качи се и обикаля из хола и кухнята, днес, ако не вали, ще излезем и навън. Взехме и каска за 5 евро, по нея съвсем откачи  Grinning
Ние бяхме в Лиеж пак на иху-аху, той беше спал преди това от 2 до 7 сутринта и вчера не спа изобщо и после щури игри и пак до след полунощ и нощес беше  #Crazy рев, рев, писъци, рев, чак до 7 сутринта  Tired Превъзбуди се явно, преумори, знам ли. Днес почивка  Simple Smile

# 149
Ама Бони аз нова кола не съм си купила бе ,оказионче ,като си купя тогава Ще черпя ,инъче аз много харесвам Тойтата айго и та икюто ,да Блонди за нея говорех ,ама е много малка и количката ми(на малката де) няма как да влезе просто и ако пазарувам пък хептен няма да се сместим .И-кюто на тойота е като Смарта само ,че без багажник ,като наклониш задните седалки става двуместна с багажник ,прекалено е малка .За мен айгото на тойота е най-практична в моя случай .Пежото 107 съЩо ми харесва и ситроена Ц1 ,много са сладки .Инъче засега съм доволна и на калинката ,препуска и върши работа ,жалко само че новото туинго го промениха доста и е доста по-голямо от предишния модел и до габарити се приближава до клиото .

Общи условия

Активация на акаунт