AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 124
  • 482
  •   1
Отговори
# 30
  • Belgium
Момичета имам два въпроса - някой ползвал ли е балсама за кожички на стр. 38 и върши ли работа този продукт?

А какво ще кажете за хладилната чанта - колко побира горе-долу и изстудява ли добре?  Laughing

# 31
Лу, не охлажда, а забавя стоплянето

# 32
  • Belgium

А, ясно.  Laughing  А колко побира горе долу?  Thinking

# 33
А между Ungaro и Christian Lacriix Absynthe(този зеления) кой е по-добър и съответно по-траен  Rolling Eyes

за бал бих избрала Руж на Лакроа /червеният/ - за мен е най-добър от трите и то не само за бал, а по принцип
Да, Руж на Лакроа е много хубав  Heart Eyes Heart Eyes

# 34
Момичета имам два въпроса - някой ползвал ли е балсама за кожички на стр. 38 и върши ли работа този продукт?

за балсама за кожички четох много странни неща в една от темата на представителите на ейвън Tired няма да мога да го намеря сега, но едно от момичетата пишеше, че съдържанието му било абсолютно идентично със съдържанието на съвсем друг продукт, който имала на ейвън

# 35

А, ясно.  Laughing  А колко побира горе долу?  Thinking

от старата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377348.msg10875144#msg10875144 и на следващата страница

# 36
  • Belgium

за балсама за кожички четох много странни неща в една от темата на представителите на ейвън Tired няма да мога да го намеря сега, но едно от момичетата пишеше, че съдържанието му било абсолютно идентично със съдържанието на съвсем друг продукт, който имала на ейвън

Shocked

Хмм...май няма да си го поръчвам тогава  Thinking

bubanka
благодаря   bouquet

# 37
  • Пловдив
слънчо,този крем е точно за лице,а не за тяло...аз си го поръчвам вече за втори път...на мен лично много ми харесва Peace
Много, много благодаря!   bouquet

# 38
  • София
...
как си ги представям ейвънците да се гмуркат и да вадят водорасли точно от гръцките морета.... Mr. Green
rotfImbo Ха- ха- ха, направо ме уби, хи- хи- хи!

Shocked

Хмм...май няма да си го поръчвам тогава  Thinking

bubanka
благодаря   bouquet
Тогава стана ясно, че е важно количеството, от въпросните елементи. Доколкото си спомням, колежки се бяха обърнали, към химици, както и към момичетата в друга тема обсъждащи козметиката, като цяло.  Ще е хубаво, ако отново се включи, някой по- компетентен. Rolling Eyes

п.с. Сега се сещам, че тогава не ставаше въпрос за балсама, а за ексфолианта за кожички със затоплящ ефект. Сравняваха го с лосион за почистване на лице, май Thinking или с някой крем newsm78. Абе, беше нещо за лице...

# 39
  • София
Да, не беше балсамът, той е нов продукт. Говорехме за ексфолианта. Спкойно.  Grinning

# 40
  • Габрово
запис  Peace

# 41
Да, не беше балсамът, той е нов продукт. Говорехме за ексфолианта. Спкойно.  Grinning

как спокойно?!? ако го правят с един продукт каква е гаранцията, че не го правят с всички??

# 42
За да стане ясно обсъждането на сходния състав, то трябва внимателно да се прочете ( никак не е кратко).
Там дори беше публикувано и запитването отправено към ейвън както и отговора.
Ставаше въпрос за продукт за кожички на ноктите и друг продукт (нов)за почистване на лице.
Който се съмнява и има въпроси да се върне назад в темите и да намери обсъждането .
Който пък с страхува да не би да правят всичките от един казан просто да не купува.
Но така чели недопрочели да отсъждате не е много коректно.
Не защитавам ейвън, против съм принципа- една жена каза.

# 43
Дайте отзиви за многофункционалния стик арабски блясък  3 в 1 - руж, сенки и червило- заслужава ли си??

# 44
  • USA, Steak State
Арабският блясък всъщност няма никакъв блясък Simple Smile Най- светлия нюанс е с извинения- лайнян.  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт