Аз съм мъничко човече, през НОЕМВРИ ще съм в люлка вече!

• 15 317
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Христос воскресе.
Да сме живи и здрави както и бебоците.
Аз случайно хванах незалючена мрежа на село и веднага се възползвах - малко ме е срам.
Вече ометох едно кафе с обилна порция козунак - не се въздържах.
Да ви кажа аз как проверявам дали всичко е наред с бебето - доторката ми каза , че ако си усещам симптомите на бременност - тези най-изразените, значи всичко е наред. Е мен само гърди ме болят особено нощем доста силно. Като се събудя от болка - направо  съм си щастлива, аз през деня проверявам по няколко пъти дали болят - страшна работа.Сигурно звучи откачено. Ама какво да правя. Перз цялото време ми е в главата. Започнах да казвам на по - близките приятели - все ме питат, защо не пия, защо ми мирише на разни неща, които те въобще не усещат - като есперт за добрата храна съм станала. Хайде изчезвам, че милото се появи по хавлия и трябва да го навигирам къде е козметиката за баня иначе не се оправя сам - мисля че важи за всички мъже. Ако го оставя  сам ще търси 20 минути. ЧАО и целувки от мен.
P.S.  А, сетих се за магазин в София - на ул.Фритьоф нансен с/у НДК на ъгъла с карнеги ако не се лъжа или на следващия, но няма да го сбъркате. май не е супер евтин, но съм виждала хубави неща на витрините.

# 76
  • Пловдив Белащица

Честито Воскресение Христово.
Много любов и здраве в семействата ви.

# 77
Христос Воскресе !

# 78
  • Бургас
Христос Воскресе!
Весел празник на всички ноемрийски мами! Grinning

Аз съм малко притеснена, от вчера, от време на време имам някаква болка долу вляво и изпадам в паника. Страх ме е да не се случи нещо с бебето.
Имам един аборт преди няколко години точно по това време и съм на тръни непрекъснато.
Някой има ли сходни проблеми?
Темата не е много подходяща за празника но...

Въпреки горното пожелавам на всички мами Весело изкарване на празника!  bouquet

# 79
  • София
добро утро, христос воскресе!
бъдете живи, здрави и засмени!
лек ден и весели празници!

# 80
Воистина Воскресе!
Аз сега ще правя козунак, дано поне той да стане! За първи път ще опитвам  Embarassed
Вчера яйцата ми се спукаха. От 30 бр. 10 останаха здрави  ooooh! Къде сбърках, незнам. Варих ги на 2 серии. Сложих ги в тенджерата с кърпа от долу, сложих сол и...се спукаха. . Поне боята хвана  Embarassed
Голяма излагация  Embarassed

# 81
Христос Возкресе!!! Hug Здраве и благополучие на всички!

maria.krumova, това, което мога да ти гарантирам е, че имам 2 здрави деца, но и при двете ми бременности симптомите ми бяха слаби - при първата имах болки в гърдите от 5 до 8 седмица, а при втората - промяна във вкуса пак най-много от 8 до до 10 седмица. На твоя етап - 12-13 седмица, не съм имала грам симптом вече. Твоята лекарка нещо се е престарала, някой ден ще се събудиш без симптоми и ще се побъркаш за няма нищо  ooooh! Абе направо нямам думи  Rolling Eyes Бъди сигурна, че всичко е наред с бебето - със или без симптоми!

# 82
Христос Воскресе!!!!

От час и половина най-накрая ви догоних в ноемврийската тема Simple Smile отдавана не бях влизала във форума на мамите.

Термина ми е на 12 ноември 2009 първа бременност на 28 годни съм.

Нямам никакво повръщане много лека бремемнност, само дето коренно ми се промени вкуса не мога да ям сладки неща и любимото ми преди пилешко месо ми е най-гадното нещо на света. За тва пък наблягам на пиенето на айрян ( който преди не понасях) и ядене на кисели краставички.

Бях пушачка ама като разбрах ги отказах. До сега не ми се е припушвало. Наскоро на два пъти сънувах че пуша ама за сега ограничавам пушенето само в сънищата Simple Smile

# 83
[size=14pt]Христов Възкреси момичета. Пожелавам Ви лека бременност и леко раждане[/size].
GerqinaZhel и аз имам такива болки от време на време. Във вторник съм на лекар и ще питам защото и мен ме притеснява и ще ти кажа какво ми е казал лекаря. Но ти по добре си отиди на лекар поне за да не се притесняваш. Аз съм на работа днес и направо откачам. Весели празници момичета

# 84
GerqinaZhel, и аз имам леки болки отдясно, но само при ходене и преумора ми се получават. Веднага гледам да седна да си почина и изчезват. Иначе - нормално е, сега нали се разтягат всякакви връзки и т.н. в корема. Ако са по-силни, се пие Но Шпа, но за твое успокоение, посъветвай се и с лекар, ако искаш.

# 85
Христос Воскресе!!!
Много здраве и любов на всички!!!

# 86
  • Бургас
Много ви благодаря момичета, за бързите отговори. Благодаря за подкрепата! Много сте мили! newsm51
Пожелавам на всички да си изкарате добре на празника! easter

# 87
Христос Воскресе!
Нека домовете и сърцата ни са пълни с мир и любов и ноември месец всички да гушкаме живи и здрави бебенца  Hug

Честит Рожден Ден на палавника на Янечек! Да е много весело, здраво и щастливо дете и съм сигурна, че сълзите бързо ще пресъхнат:love:

Честит Рожден ден и на мъжа на Cantariny!

P.S Надявам се да ми простите за дългия пост в картинки, но няма как...Великден, рожденни дни Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 12:46 от комикс

# 88
  • Пловдив Белащица
Най-вероятно е от разтягането на връзките, пиеш 1-2 но-шпа, полежаваш. Ако много те притеснява отиди да те види и лекар.

Честит рожден ден на сина на Янечек.
Да расте много здраво, усмихнато, обичано и щастливо дете.
Да стане един много добър и грижовен батко.

Честит рожден ден на съпруга на Cantariny.
Много любов и сбъднати мечти.
Пожелавам му едно спокойно и щастливо бащинство.

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 13:00 от wassilena

# 89

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!МНОГО ТОПЛИНА В СЪРЦАТА И НАЙ-ЗДРАВИТЕ И ХУБАВИ НОЕМВРИЙСКИ БЕБОЦИ!

Общи условия

Активация на акаунт