Аз съм мъничко човече, през НОЕМВРИ ще съм в люлка вече!

• 15 464
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Честито Възкресение Христово!
Здраве и късмет, и през ноември едни хубави, здрави бебоци на всички  bouquet

И да почерпя и аз, че имаме днес рожденничка! Малката ни принцеса става на 1 годинка! newsm38
/картинки умишлено няма да слагам Wink/

Честито  и на другите малки и големи рожденници!

# 91
  • Пловдив Белащица

Честит 1ви рожден ден на Полина на musito.
Да расте изключително здраво, лъчезарно дете с много късмет.
И да стане много грижовна кака през ноември.

# 92
Здравейте, момичета, и честито Възкресение!
Днес бях на гости на сестра ми и изрових нейните дрехи, които носеше като бременна предната зима - много ще са ми от полза - тя има вкус като моя и фигурата й е като моята, така че се уредих с 3 поли и 2 ризи. Само ме е яд тя да се фръцка с тесните си дънки и тънката си талия, а аз да нося широките й торби  Laughing
И миналия път като бях бременна пак ме хващаше яд на девойките, които се носеха с тесни панталонки, а аз - като слон в гащеризон  Close
Козунаци нямаме ние - вчера дребното имаше рожден ден и нямахме време да месим, но пък празникът ни се получи хубав.

# 93

През изминалите 5 дни бяхме нагости на роднини в Несебър и сега не знам кога ще насмогна с четенето  Rolling Eyes
Беше най-тежкото пътуване в живота ми - скъсах се от повръщане   Sick
А и така хубавичко се раздрусах, че вече няколко часа коремчето ми не може да се успокои  Sad
Момичета, пътувайте на дълги разстояния само ако е наистина наложително... На мен поне това пътешествие никак не ми се отрази добре.

На всички желая весел празник easter

# 94
Честито на всички празнуващи!!! Пожелавам Ви много здраве, щастие и всичко най-хубаво!
Много неприятно  Confused
Ние на 2-ри тръгваме за Бургас, после ще минем и през Несебър. Дано да го преживея, че и аз съм една  Tired
Ето произведението ми от центрофугата  Mr. Green

# 95
Христос Воскресе!!!

Честит рожден ден и на всички рожденници!!!   bouquet

Аз тази година покрай местенето много се изложих с великденските приготовления  Sad Добре, че тук в Русия продават всичко наготово - и боядисани яйца и такива вече със стикери, и козунаци...

Ива, твоята центрофуга добре работи явно...  Flutter
Мария Крумова, мъжото ми е завършил международна търговия и все такава работа си намира - с командировки и обикаляне по света... От толкова години чакане сама вкъщи, реших и аз да се присламча към него  Mr. Green Интересно е, но е адски изтощително...  Flutter

За предчувствието за пола... пишете ме със сини гащи...  Mr. Green

# 96
desitalee - вашето бебе ще бъде истински гражданин на света  Simple Smile

Аз предчувствие за пола нямам, и претенции нямам, само тайничко се надявам да е момиченце (понеже имам и момченце, и момиченце вече, според мен просто момиченцата се гледат 100 пъти по-лесно) Пък и така жените в семейството ще имаме превес  Mr. Green

За пътешествия като бременна съм най-страхливата просто. Където и да тръгна, получавам контракции, затова и никъде не ходя, само до София на разходка и за ФМ, до морето не знам дали въобще ще се наканя да ида или направо таткото ще заведе и двете деца. Ужасът да не ми се случи нещо на чуждо място ми е прекалено голям просто  Confused

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 10:45 от Tess

# 97
Честито на всички малки и голелеми рожденници , които съм пропуснала Hug
Тес, за пътуването и аз бях така, ама на мен ми предстоят доста- пътуване със самолет, сама с Даная, и на това отгоре със смяна във Виена, после пък от София до В Търново, после и море, вече направих и резервация, септември всичко това отначало, обратно към френско.Дано всичко да е ок Praynig , казват , че първите месеци трябва да се избягват пътуванията!
desitalee , наистина звучи интереснно, като едно голямо приключение Hug Аз и мъжо обожаваме пътешествията.

# 98
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! Нека домовете ни са изпълнени с щастие и любов!
maria.krumova, и аз като теб постоянно се вторачвам в "бременилските" си симптоми-проверявам си гърдите понякога дори и през ноща. Луда работа, защото както казва Tess, в един момент тези сиптоми ще намалеят или изчезнат. Wassilena, много сладка идея за предчувствието за пола на бебо! Аз имам чувството, че мойто е момиченце, може би защото така ми се иска, таткото, разбира се  иска син, но и за двамата пола не е от първостепенно значение. Момичета, да питам живеещите в София, някой ходи ли като мен на ЖК при д-р Пламен Миков на ул. Самуил?
Ива, произведенията ти изглеждат супер!

# 99
здравейте отдавна не сам ви писала вее4е знам 4е термина ми е на 3 11 и аз тайно се надявам да е мома4винце но каквото господ е решил
PS.4естито вакрисение христово

# 100
mari_rus, сестрата на моя приятелка обиколи бременна половината свят, летя до Щатите и до къде ли не, не е имала грам проблем, а бебенцето даже го преноси. Ако човек си е здрав и бременността се развива нормално, няма никакви проблеми да се пътува. При мен всичко е на психологическа основа, може би защото много треперих над първата си бременност (забременях след операция и всички лекари ме плашеха много). Оттогава съм от тези жени, които като са бременни, все едно са болни. Никакви развлечения и пътувания не могат да ме съблазнят. Това е много кофти, но при мен е непреодолимо. Сигурна съм, че при теб всичко ще е наред  Simple Smile (То и при мен би било, ако можех да се отпусна и да пътувам  Wink).

Синът ми е на зелено училище в Шипково в края на Май и аз мисля да отида в някой съседен хотел с малката, та и ние да си починем на планина, но отсега ме гложди дори това минимално пътуване...

# 101
Тесс, аз бях като сестрата на твоята приятелка, хем обикалях нон стоп и накрая преносих. Сега пак се очертва така. От другата седмица зачезвам по пътешествия.
На мен като, че ли взима да ми отминава лошото. Лошо ми е, но май не чак толкова. А в петък съм най-накрая на преглед.

# 102
  • Пловдив Белащица
И на мен четвърти ден определено по-малко ми се гади. Досега се успокоявах с гаденето, че всичко е наред. Сега ще чакам прегледите тази и другата седмица (ФМ), както и първите ритници. Които се надявам като втора бременност да са по-рано този път. Че миналият път ги усетих към четвърти месец и половина.

# 103
Тес, износила си и си родила две здрави, хубави дечица, и с тази бременност всичко ще е наред, преодолей страховете от пътуванията ,поне малко HugИначе през първата бременност не се отличавах много от небременните жени, отстъпваха ми място по опашки и метра, но аз търпеливо си чаках и културно отказвах да сядам, имах много енергия Simple Smile Спомням си даже, че два дни преди да родя обикалях 4часа без да седна, понеже имаше намаления, моите приятелки се измориха, аз като кон Grinning Моля си и през тази бременност да се чувствам толкова добре Praynig

# 104
Tess, и аз като тебе - много ме е страх от пътувания. С първата бременност пътувахме до морето и после влязох в болница за задържане, та сега не смея да пътувам до друг град, страх ме е и това е. На море също няма да отида, вече и по други причини - много се гъчкат плажовете и мен тълпата ме вбесява, особено като заразнасят храни и задимят с фасове по хавлиите си - пфууу.
Аз нямам гадене вече никаво, и гърдите не ме болят, абе чувствам се все едно не съм бременна, само ми се доспива на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт