Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 905
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали, България
Добро утро! Наливам кафето:

Пебси, как е Лизи днес? Много се радвам, че всичко е наред с коремчето  Hug Иви тия дни нещо не се храни като хората, а надвечер става доста кисела... Май и при нас ще се окажат кучешките зъби  Thinking

Саморасличе, браво на теб за козунаците  Peace Аз още не се навивам, че свекърва ми се справя успешно с тая задача, но по-нататък ще искам и мен да научи.

Павлинка, радвам се, че сте изкарали хубаво празниците, особено за Дани  Hug

Илиянка, целувки за Криси и честит ти кръщелник!

# 76
  • Бургас
Инче, благодаря за кафето!
Пебс, чакаме новини как е Лизи!
Илиянче, липсваше ни! Честит ти кръщелник, да е здраво и послушно бебе! Браво за говорните умения на Криска  Hug
Павлинче, следващия път ще направиш срещи. Важното е, че Дани се е забавлявал.

# 77
Инче,мерси за кафето,тъкмо и аз пия моето!
Лизи към 4:30 пак вдигна Т,на мен ми се стори много топла и на бързо й дадох Панадола,а после се разсъни и искаше хляб и станахме,измерих я и беше 37,4! Rolling EyesНа мен ми се струваше над 38,ама мъжа ми също стана и я пипа,вика не е много топла! Rolling Eyes
Сега я чакам пак да вдигне!
Следобяд сме на преглед да видим какво ще каже педи!

# 78
Пебс Praynig бързо да оздравява Лизинка,а на теб браво за хубавите резултати.Все така да продължаваш и наистина Лизката да цунка коремчето от мен!
Илиянкачестито кръщелниче Heart Eyes
Павлинкаважното е,че добре сте се разнообразили Hug,а срещи винаги могат да се спретнат.

Ина,днес е втори ден на ясла за този месец,дано този път да продължи пове4е от три дни ходенето ни.Иначе около нас всичко е ОК!Ками добре,че те видях,че да се сетя-много се забавлявах на Косините премеждия Heart Eyes Heart Eyes,ние имахме подобни този уикенд.Ама така е то,весело си е на село.Аз нямах едно време село и все ме беше яд,а сега Радостина има 3,две откъм на баща и бабите и едно прикупено от моите родители Joy hahaha hahaha,отделно са Самоков и Враца и изобщо сме пълен купон.Разнообразието ни е голямо,чудим се в коя посока да хванем.

# 79
  • София
Ей, голям рев му драпнахме днес  ooooh! !
Ходихме до поликлиниката да дадем кръв за изследванията за яслата. Първо при педи нашият като се заигра, не иска да си тръгва от кабинета й, че там има цяла маса с играчки. С 300 зора и рев си тръгнахме и тамън се успокои, влезнахме в лабораторията да дадем кръв. Хайде пак - рев, рев, рев!!! Проглуши ушите на цялата сграда и понеже го оставих на земята, за да си взема чантата, направи точно една крачка, обърна се и вдигна ръчички да го взема. Хлипа по целия път до колата с облегната на рамото ми глава  Sad !
Добре, че скоро не се налага да го водя пак там, че явно много му дойде стресът днес.
После се отбих до детската градина за доуточняване по някои въпроси. В крайна сметка на 7 май ще ни е първият "учебен" ден!

Не съм ви чела, следобяд ще наваксвам и пак ще се включа.
Целувки на всички мъничета  Hug !!!

# 80
  • София
Здравейте, ние сме добре, прибрахме Пепи вчера от свекърва ми и от днес съм в работен режим.

Ками, искрено ме развесеиха премеждията на Косето. Илиянка, честито кръщелниче, да ви е живо и здраво и браво на твойта бъбривка!

Лизи и Алекс, да се оправят от болестите! На Радостинка пожелавам да ходи с кеф и здрава на ясла. Чакам да се отчетат и другите "ученици".

Кали, пожеавам ви успешен старт в ясления живот. Аз ще правя изследвания след като се върнем от майските празници и като станат готови, тръгваме и ние.

На вас кои изследвания ви искаха, мен взимането на кръв не ме притеснява, но взимането на урина ми е непосилна задача.

И да ви се оплача, Дани много ми скърца със зъби през нощта, за сметка на това Пепи пък се научи да го прави и го прави през деня, само че нарочно и колкото повече му обръщам внимание, толкова по-продължително го прави. За сега не съм намерила решение за баткото, ако някой е имал подобен проблем, да сподели.

# 81
Привет  Hug
Пебс, дано не вдига Т повече Лизи  Praynig А зъби няма ли пробили?

Браво на послушните ясленчета, дано и тези,на които им предстои да тръгват скоро са толкова послушни там и да им харесва  Wink

Кали, незнам как да преодолееш този проблем със скърцането  Confused Неприятно е  Rolling Eyes

Ние преди малко се прибрахме от изписването, видяхме мъника, но го снимахме само с камерата, та няма как да покажа снимки на сладура. Разкошен бебок, доста ящен, не успяхме да се видим за повече, че голям глад го подгони сладура  Wink Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet

# 82
Здравейта мацки,  Hug как сте в тоз дъждовен ден, ужасно временце, омръзна ми

Пебс, само така всичко трябва да е наред с бебока,лека  и безпроблемна бременност ти желая , дано  Лизинка бързо да се подобри и да не ви претеснява Praynig, пиши после какво е казала педи
Илиянка,Честито ви кръщелниче, да е много здравичък и да радва всички Ви, браво на Криска за говоренето
bravy ,прегръдки за Радостинка  Hug Heart Eyes
Кали Мей, милото Тони да го нагушкаш от нас Hug, успех с яслата ,дано да му хареса Hug Hug Hug
Кали, Мити много скърца със зъбите през деня ,като спи него прави това , почти всеки ден е така, аз даже във някоя от темите бях споделила със вас. Питах педи ,даже и Молева когато беше болен и те казаха че не е нещо страшно, не са глисти, а по този начин изразявал емоцията си и преживянато през деня , нещо такова ,нека и други мами споделят
До скоро

# 83
  • София
Ваня, аз също четох по въпроса и наистина се проявява при по-емоционални деца. Всеки казва, че не е притеснително, но едно че звукът е дразнещ, друго че може да се изтъркат зъбите, което много ме притеснява.

# 84
Кали права си , звукът е много дразнещ, като направи така тръпки ме побиват, при нас е от доста време така , не съм го водила на изследвания или на стоматолог,питала съм само тях
(педи и Молева) и те като казаха така се поуспокоих малко ., дано да се включат и други мами

# 85
  • София
Кали, искат ни:
- здравна карта с нанесени имунизации в нея
- фекална проба за паразити - 2бр. едната за глисти, а втората за дизентерия и салмонела
- отделно от горното педи ми даде едно стъкалце с лепенка, която сутрин веднага след сън, се лепи на дупето (ануса) и се залепва после върху стъкалцето - така се изследвало за някакви яйца на не знам си какво си  newsm78  Sick!
- кръвна картина
- урина
- бележка от педи, че детето не е имало контакт със заразно болни. Тази бележка ще я вземем в деня на постъпване в яслата, защото важи само 24 часа
- Wasserman на един от родителите, ако детето е по-малко от 3г.

На Тони за урината ползвах колекторче, от онези, които се лепят. Лошото е, че вече не продават отделни за момче или за момиче, а някакви унисекс, които доста разливат при момченцата, но все пак стана.
Пожелавам ти търпение с тази дейност.
Не знам какво да те посъветвам за скърцането със зъбките. Със сигурност едва ли е много приятно. Питай най-добре стоматолог.
Дано да е само период и скоро да забрави за това!

Илиянка, добре дошло на малкото човече   bouquet  bouquet  bouquet !!! Много радост да донесе на всички ви!

Пебси, чудесно е, че всичко с бременността ти е наред  Hug !!!
Дано Лизинка скоро да се оправи  Praynig !!! Пиши как е минал прегледа!

Инче, благодаря за кафенцето! Възползвам се от него следобедно  Wink !

# 86
На Лизи нищо й няма.Педи каза-зъбки!Единия кучешки е почти пробил!Много е подут и се надявам скоро да изкара и да спре Т!
За сега ще изчакаме още ден-два и после ще видим на къде отиват нещата!
Иначе Лизи скърца когато й изкарват зъбки и така си чеше венеца!Скоро я чух,но за кратко и не е повтаряла!
Благодаря ви,че ни мислите!
Илиянче,добре дошли отново с Криска!Много си мислех за вас! Hug
Бреви,кой е като вас с толкова села! Crazy
Дано се закрепи Инчето в яслата и спре да боледува,да си ходи с кеф! Heart Eyes
Кали Мей,горкия Тони!Лизи и сега като види лекар плаче,от както бяхме в болницата!А понякога взема нещо и ми вдига ръкава да ми взима кръв и вика Капка! Tired Confused Дано забравят скоро! Hug
Хайде спирам,че Лизи се изака в пампа,скандирайки Генено-Гърнето!А не пожела да седне на него! Close Подлудява ме!

# 87
Хекси, ето малко инфо - препоръчителната доза е по 5 капки на ден
http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%B9%D0%B0- … -pid30012234.html

# 88
  • София
Кали, Емко от време на време през деня скърца със зъби, но ей така на игра, Дани също съм го чувала понякога, дето казва Пебс, май беше около активно никнене на зъби.

iliqna, честита ви радост!  bouquet

Да попитам, ако някой е ходил при д-р Драганов, за цена на прегледа и дали е пак във Военна болница? Ние трябва да водим Емко за пореден път да се изкаже за плоскостъпието му и Дани да го прегледа профилактично, че кое време беше като проходи, още не сме го водили.

# 89
Привет  Hug
Много хубави снимки видях ,на сладки дечица Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт