Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 908
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Гърция
kali, аз скърцам със зъби на сън от дете, е сега по-рядко, но като малка постоянно. Не са ми се изтъркали зъбите, даже напротив много са здрави Wink. Едно време нашите се консултираха с лекари, нямаше решение на проблема, но помня че това беше индикация за някакви заболявания, при мен изследванията и секретите бяха наред. Така че не се притеснявай, консултирай се с педиатъра, а на малкия не му обръщай внимание и ще престане да го прави Hug.

# 91
Kali, , аз също  мисля, че не е нещо притеснително скърцането, знам, че при по-емоционални деца (и възрастни) го има.

Ох, и ние не сме водили Дани на ортопед след прохождането - попитахме личната, тя каза, че нямало нужда и направо си ни отряза за направление Сега пак ме доядя като се сетих #Cussing out

Pebs, браво за добрите изследвания! Дано все така да е Hug Аз доста по-спокойно си карам бременността, нямам време да се паникьосвам и вглеждам чак толкова, Дани си ми отнема цялото внимание Heart Eyes Засега лекарите твърдят, че е момиче, ще видим Wink
В интерес на истината лекичко изтръпвам при мисълта, че няма да се справя с двете бебета (Дани си го броя за бебе) и ще лудна от напрежението....ама само като светкавица ми минава тази мисъл и на бърза ръка се успокоявам....засега Mr. Green

лека от мен

# 92
  • Бургас
Поли, страхотно е че се разписа! Hug Радвам се че бременността ти върви спокойно. Като ти остане време покажи снимчици на Дани!
Кали, аз съм чувала че скърцането със зъби може да е признак на глисти! Дано просто да е от емоционалното състояние и не е нищо обезпокоително!
Спокойна нощ!

# 93
Кали, и аз като Лекси да кажа-  виж дали не сте си завъдили глисти- скърцането със зъби е симптом.
Илиянка, да ви е живо и здраво кръщелничето и много да радва мама и тети.
Пебсче, стискам палци вече да сте добре, миличките ни, целуваме ви с нашия багабонтин.
Аня, имах някъде на Драганов телефона, ако никой не го даде, ще търся. Прегледа беше 20 лв., работеше с касата, но имаше намерение да се отказва от нея, сега не знам къде е, но мога да търся телефон, ако искаш.
Полинка, без лоши мисли, та колко мами са с по две дечица и успяват да се справят.
Бягам, че ме тресе, прибрах се по-рано от работа днес, че уж много се уморих, та шефът ме пусна,  спах до 20,00ч. тази вечер, завита с 2 юргана, та нещо ме съмнява, че съм си завъдила някое гостенче, мило вирусче, не е от преработване Mr. Green,  та да видим. Че и сега ме тресе. Цунки.

# 94
  • гр.Варна
Здравейте мили момичета! Hug Hug Hug

Ей,откакто и Мимо е ученик съвсем нямам време за нищо. Все съм в движение и все по задачи бягам. ooooh! Иначе и двамата с кака са добре и правят белички и вдигат шум до небесата. Hug

Пебсче,Поли, радвам се,че и при двечките бременността върви добре. Дано да е така до края! Peace Peace Peace
Бързо да се оправят Лизинка и Алекс Praynig
Ками, от сърце се смях на изпълненията на сина ти. Joy Joy Joy

Мейче, съжалявам  за травмиращото преживяване в болницата.  Sad Дано скоро наистина не ви се налага да ходите там отново. Praynig
Пожелавам лека и бърза адаптация на Тони, и на Пепи също. Peace

Или, радвам се,че най-сетне и ти се разписа. Hug Да ви е живо и здраво малкото кръщелниче и много радост да носи на родителите си.  bouquet  bouquet  bouquet Много прегръдки и целувки за малката срадка бъбривка. Hug Heart Eyes Hug

А за скърцането със зъби и глистите и аз съм го чувала, но само съм го чувала от по-възрастни хор.Не съм го чела никъде. Искрено се надявам да не е това при Пепи и Дани. Praynig Praynig Praynig

Павлинче, дано не се разболяваш! Praynig Радвам се за ползотворната почивка,която сте имали. Peace

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 95
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
МАМА НА РАДОСТ !!!
С пожелания за много усмивки, щастие и радост с Радост!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug

Хайде на кафенце  Flutter :

Пожелавам на всички един пълен само със положителни емоции ден  bouquet!

# 96
Добро утро..
Мейче   bouquet страхотно кафе  Hug

Честит рожден ден на мама на Радост   bouquet

Пускам ви един малък бебо за закуска (пресен от вчера е  Laughing) Ето го кръщелника с мама Heart Eyes

При нас днес пак е студено и не става за разходки, но вчера бяхме на изписване, днес сме на рожден ден и пак ще има игра и разнообразие.  Дано от утре се оправя вече и се затопля, че съм се настроила за лято, подредила съм летните дрешки ....  Mr. Green
Усмихнат ден от нас

# 97
  • Варна
Здравейте милички  Hug
Ух, Илиянче, много сладък бебок Simple Smile Като ги видя такива мънички и почва да ми се иска пак да имам бебе  Crazy Ама ще почакам...
КалиМейче, дано скоро да нямате подобни преживявания ...милото детенце...
Кали, за скърцането със зъби - и аз да споделя. Калоян имаше един период в койно много скърцаше. Направо откачах. Това беше,когато му ги нямаше половината зъби в устата и той някак си я кривеше и така се получаваше скърцането. Ама по цял ден си скърцаше. Само буден обаче. И нарочно си го правеше- просто някакво удоволствие му правеше. Сега като му се напълни устата със зъби, вече не го прави... За глисти и аз съм чувала - но не е задължително. Баща ми например цял живот скърца със зъби насън, но не е имал глисти. Просто .... де да знам и аз - получава се при някои хора.
Пебси, радвам се че с Лизи няма нищо обезпокоително. Казаха ли вече какво ще е бебето или много бързам  Grinning
Bravy, лееееекинко ви позавиждам....за многото дестинации и бабидя (бабадя е баба и дядо на Калоянов език  Grinning)
Люска, страхотни са ви снимките, и страницата - много сладурска си я направила Simple Smile

Мен пък едно друго нещо ме притеснява, пак със зъби свързано. Двете предни зъбчета като поникнаха бяха много равнички - отдолу имам предвид - режещата повърност. В един момент забелязах, че едното зъбче има леко като отчекнато парченце. Викам си - ударил се е някъде и се е отчупило...Скоро обаче и другото стана така, но на друго място. Започвам да се тревожа дали има достатъчно калций....изобщо защо се получава така...То е много мъничко, но все пак самия факт малко ме притеснява...

# 98
Поспаланка и мен ме е налегнала една носталгия по бебешкия период и от вчера гледам на Криси първите снимки  Blush Heart Eyes Но за второ въобще не мога да си помисля в момента  Crazy
Зъбетата ако те притесняват, ходете на зъболекар, нека го видят и ще ти кажат най-добре  Hug

# 99
  • Бургас
Добро утро и от нас,
Честит рожден ден на мама на Радост! Здраве, късмет и любов!
Много сладко бебето,Или!

# 100
Благодаря за пожеланията милички Hug Hug за съжаление в нас два дни е нетърпимо положението след като си я взема от ясла.То са капризи,тръшкания,мрънкотене....абе думи нямам.Да видим днес как ще е.Вчера отново се е проявила,дръпнала е едно момче за ухото(незнайно откъде се е сетила,нея никой не я е дърпал така,чудя се дали не е от лелките този похват),попитах дали не и е дърпало играчка,отговорът беше,че детето най-невинно си е седяло на гърнето Embarassed Embarassed Embarassed

Предполагам,че тази агресия е от стреса,че отново е на ясла.Иначе не знам какво да си мисля,детето ми е супер спокойно и кротко по принцип(пу-пу).

А ето ви един поздрав по случай вчерашния ден международен ден на земята 22.04.

Илиянка,прекрасен бебок си имате за кръщелниче.Желая ви да расте мнооого здраво и послушно дете!

# 101
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА НА РАДОСТ!   bdbaloni
НЕКА ВСИЧКО В ЖИВОТА ТИ НОСИ САМО РАДОСТ!
  newsm51

Мейче, благодаря за кафенцето!   bouquet
Или,бебока е супер сладкък!   Hug Пу-пу! Да расте здраво и щастливо дете!  newsm51
ПоспаланчицеHug! Аз също бих те посъветвала да се консултираш със стоматолог. Не бързай да мислиш,че калция му е малко или нещо подобно. Ще чакаме да споделиш какво са ти казали по този случай. Peace
Брейви, съжалявам,че Радостничето изживява такъв период. Дано скоро й мине и отново се чувства доволна и щастлива.  Praynig А защо мислите ,че е признак на агресия дърпането на ушенцето? Не е ли възможно просто да се е закачала с другото детенце? newsm78
Поздравът е прекрасен! Благодаря!  bouquet

Моят дребосък днес сутринта ми се гушеше и не влезе с осоено желание в яслата, но не плака. Предполагам,че вече му е минала леката носталгия и дивее на воля с децата. Heart Eyes

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 102
Здравейте Simple Smile

Честит Рожден Ден, мама на Радост!  Hug  bouquet

Пебси, много се радвам, че изследванията ти са добри  Hug Голямо гуш за Лизи също  Hug Hug Hug

Илиянче, като гледам това бебче и щастливата му майка и аз започвам да изпитвам някаква носталгия по бебешкия ни период  Heart Eyes

Поли, всичко ще бъде наред и ще се справиш  Peace Дано да е момиченце наистина  Hug

Относно скърцането на зъби и аз съм чувала, че е признак за глисти, но пък сестра ми също като малка много скърцаше със зъби насън, без да има такъв проблем.

Аз преди два дни си изгубих портфейла. Паднал е от чантата на количката. Връщах се да го търся по целия път, навъртях към 4-5 км, но не го намерих естествено Sad даже съм надничала във всяко кошче за боклук по пътя и хората ме гледаха странно... Поне нямаше лични документи вътре. Майната им и на парите, не бяха много, към 8 лв. някъде. Най- ме е яд за купоните за кухнята. Всичките бяха в мен (преди няколко дни продаваха, а при нас са целия месец...) + тези на едно друго детенце, на което също аз я вземам + картончетата и на двете деца. Слава Богу, една добра позната майка ми ПОДАРИ нейните, които й останали от миналата година, защото нейното детенце тръгна на ясла. Не искаше да й ги платя, много много ми беше неудобно, но тя дума не даде да се обели повече за това. Има още много добри хора на тоя свят! Господ да ги пази! Така си набавих половината, а другата половина ще ходя в понеделник в централата на Млечна кухня, за да ги купя и да извадя нови картончета.
Дебитната ми карта също беше там в портфейла. Добре, че имах две, те така ми ги издават и се оказа, че могат да блокират само изгубената, а да си ползвам сметката без проблем с другата карта (която беше в мъжа ми) без да се налага да си вадя нова. Оказа се също, че съм имала някакви блокирани 200 лв. по сметката. Аз в първия момент не се сетих и се учудих, но после си спомних, че преди повече от 3-4 години ми се губеха едни 200 лв. и понеже тогава имах повечко на картата, си помислих, че съм ги изтеглила и сме ги изхарчили без да се усетим. Но така и не намерих бележка, че съм теглила, а аз си ги пазя всичките. Сега чакам от банката да се обадят да кажат защо са блокирани и как ще ми ги освободят, за да си ги изтегля, все пак е дебитна карта и са си мои. На този етап със сигурност провериха, че не е някакъв запор, а най-вероятно е грешна трансакция или по-скоро грешка при трансакция от банкомат.
И така оплаках ви се. Всъщност като погледне човек нещата излиза, че всяко зло е за добро  Grinning

# 103
Ески  Hug Наистина е така, все пак си 192 лв напред  Laughing А ти добре, че не държиш и документите там  Peace
А как е Деси?

Благодаря на всички за милите думи за нашия малък сладур  Hug Heart Eyes

# 104
Ески, ама и ти извади късмет с това протмоне, добре наистина, че няма нищо важно вътре, че много ядове, чак не искам да си помисля.
Дани беснее като за последно, вчера изобщо не слушал бабата, викаше и, че била "лоша", удари и някое шамарче за всеки случай, бях го подкарала, както не ми беше и добре, но тя го спаси, не знам отвикна ли от нея за тия дни или просто ще е шантав до мозъка на костите си, а и се притеснявам как да подходя към него с тия прояви...

Общи условия

Активация на акаунт