Аз нали ви чета тайно,

.МИ ако ме няма примерно 2 седмици в града и следващите 2 съм в града,това означава че няма да вземам кухня за 2-те седмици.Малко тъпо с аго измислили

,сега ще видя как ще се оправя.Май с майка ми ще се гледат това лято
Пебс, Хю честито. Да изкарате лека бременост и когато дойде момента да гушкате прекрасни малки бебчета. Ако има още мами бремелинки и не съм разбрала, моля да ме извинят( поздравите са и за тях.)

Първите 2-3 месеца е най-трудно, докато всички се нагодят, дано има тогава някой да ти помага, после вече режимите се оеднаквяват, после пък и в игрите са заедно и правят много бели.
, лекинко ти завиждам.
Нешето отбиване мина по-леко от колкото очаквах. Кърмих до 1,2 г. .И при нас това беше единствен начин за заспиване. Но се наложи да ми вадят зъб.Макар, че казах на докторите, че кърмя, предпочетоха да ми сложат обикновена упойка (не за кърмачки) и ми казаха 24 часа да не го кърмя. Не знам зашо го направиха, може би заради възрастта на детето. Стори им се че е достатъчно голямо да преживее 24 часа без кърма. Както и да е - очаквах драми. Оставих тати да го приспива. Хитри маймуни са малките да знаеш - от него не си търси и е спокоен.Така че се приспаха двамата и всичко мина тихо и кротко. После започнах да разреждам - 1 вечер кърмя после 2 пропускам, после разредих още малко и спрях...Така че според нашия опит ще помогне ако имаш помагач, който дапоеме приспиването....Нека и другите дълго кърмили мами да споделят-дано да намериш вашия начин 
Моя пък ме дърпа за крачола и ме бута навън - да изляза на терасата и хлапва след ман - демек "махай са"! Обаче не се е научил да ме заключва още 
!
!
!
!
.
! И поздравът беше много хубав!
!
!

след нас,все едно торнадо минало.Ама нали баба ми модерна има си комопютър че и нет че от там ще се включа.Мисля да прескоча и до родния ми град Г.Оряховица,и там да овършееем и да ни натирят накрая за Варна

Да ти е живо и здраво 

Да нацелуваш сладкия дългокоско. 

Влади наистина е голям беладжия.
Ама на такива сладурчета как да им се разсърди човек? Приятно изкарване на село.
Не се съмнявам ,че ще бъде така.

Препоръчани теми