Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 910
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Благодаря момичета  Hug
Аз нали ви чета тайно,  Mr. Greenно кали ме фанала и сега трябва да почерпя, но незнам как  doh
 cook beer

# 106
  • Асеновград
Запис  Mr. Green Нищо не съм чела  Hug

# 107
Еск,според мен си задала при издаването на картата само една част от парите по сметката ти да я ползваш чрез картата,а 200лева на гише в банката,затова тези 200 си стоят все там.Друго не може да се е случило.
мама на Радост,честит рожден ден мила!!!
Люска Hug Hug Hug

# 108
  • морето и сините вълни :)
Добро утро
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РАДОСТТИНЧЕТО,да е жива здрава  и вечно млада Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Еск,добрече си нямала докИменти в пОртмонето,че тва е гадното вече.
А относно за купоните,чак се чудя как продават за цял месец newsm78.МИ ако ме няма  примерно  2 седмици в града и следващите 2 съм в града,това означава че няма да вземам кухня за 2-те седмици.Малко тъпо с аго измислили #Crazy #Crazy

Ние сме добре,Влади от вчера сутринта като се разкрещял"Анииииии",Аниииии,и крещи та не спира.
Викам му "да мамо  ,мама се казва АНи"
Започнах да чистя с прахосмукачаката и понеже  Влади от как научи думата тати ,мама въобще не казва и както си чистя  и като се разкрещял  мамоооооо,мамоооо.Ама така хубаво го казва направо спрях да чистя с прахосмуча че да чуя по хубоУ hahaha hahaha

Инъче за спорта вчера пак ме заключи на терасата #Crazy #Crazy
Както беше на джама  ,обърнах се да си изгася фаса и гледам него го няма.Отивам на вратата,"дърво"Действа бързо тва шило.Ама тоз път ме беше заключил качествено,че  на 5-тия шут с крак се отвори вратата.Лошото беше че господинчото се стройл до вратата и като го шибна вратата го хвърли до фурната в седнало състояние,та рев,та сополи,та накрая удар ще получа ooooh! ooooh!

да се похваля,кучешките му почти избили,прозират през венеца,чакам ги тез дни да боцнат и поради таз причина  вчера вечерта беше мноооооого крив

Приятен ден мацки  bouquet

# 109
Ох Ани ,за добрютро ме развесели отново поста ти Hug
Ето за разбуждане по едно кайве за всички
Мен днес ме сюрпризираха от ОДЗто,че това лято ще протече основен ремонт по обновяване на фасада,смяна на дограми и т.н и т.н....ха познайте какво ми поднесоха за подпис,че съм уведомена и съответно да се оправям както зная с малката.А тъкмо си правех за пореден път планове за завръщане на работа #Cussing out,сега ще видя как ще се оправя.Май с майка ми ще се гледат това лято newsm78

# 110
Здравейте скъпи мами и пораснали вече бебчовци.
Аз не съм влизала от толкова отдавна че направо ме е срам. Няколко пъти влизах да чета, но заради голямото ми отсъствие наистина ми беше неудобно да пиша и така си минаваха месеците. Но вече смятам пак да съм редовна, защото с вас ми беше много приятно и ми липсвате.

Не съм чела почти нищо, освен два три поста от където разбрах че си имаме нови блемелинки. Simple Smile Пебс, Хю честито. Да изкарате лека бременост и когато дойде момента да гушкате прекрасни малки бебчета. Ако има още мами бремелинки и не съм разбрала, моля да ме извинят( поздравите са и за тях.)

За нас какво да ви кажа... ние сме добре, като изключим едномесечната кашлица, която продължава. Растем, дивеем. Вики е изключително палав, умора няма...даже в „Пирогов се абонирахме” преди няколко месеца за лепене на веждата и сега си имаме белег.
Много е привързан към мен, защото само аз си го гледам и не иска при никой друг. Изключително злояд. От 7 месеца сме на кухня, но преди два месеца чак започна да яде и то само супата. Нищо готвено вкъщи не иска. Караме си все още на бебешките пюрета понякога и най вече на кърма. И това е големия ни проблем.... Тези дни ми предстои „ насилствено” отбиване и да си призная честно аз си умирам от страх, как ще се справя сама. Той цока по цели нощи и през деня също и вече се сърди че че е малко млякото, но не се отказва. Не знам как ще се приспиваме, защото това е единствения начин и как ще се осмиряваме през нощта.
Ако някоя мама е минала скоро през това и има съвет, моля да ми пише на лс ( да не занимаваме всички). Люси знам че и вие се кърмехте доста ( но не съм чела и не знам как сте сега).
Спирам че пак се улях... но ще ви чета и вече ще пиша.

Целувки на всички!

# 111
Забравих да ви благодаря за поздравленията за рождения ми ден. Много мило ми стана. Прегръщам ви всичките.  : newsm51

И ето няколко снимки да ни видите колко сме пораснали и какъв дългокос момък си отглеждам.

# 112
  • София
Катрин, аз също още кърмя Дани и не смятам скоро да отбивам (т.е. не мисля да отбивам, а когато той си реши), но той не суче толкова активно - преди следобедния сън и преди нощния сън и понякога като е много кисел сам си иска. (Всъщност напоследък често си иска през деня, но аз не давам лесно  Mr. Green.) Но пък с яденето нямаме никакъв проблем, яде колкото батко си, само дето мноооого се цапа. Ти защо искаш да го отбиеш - за да започне да яде твърда храна ли?  Rolling Eyes Не съм сигурна, че ще помогне. Виж в кърмаческия имаше тема на дългокърмещите мами. Hug

Escarina, то вярно при теб зло за добро. Wink

Мама на Радост, честит рожден ден!!!  bouquet  bouquet

Ани, ами как си отключваш като те заключва на терасата? Rolling Eyes Аз по едно време излизах да простирам с тел. в джоба.

Поля, ще се справиш, не го мисли толкова. Simple Smile Първите 2-3 месеца е най-трудно, докато всички се нагодят, дано има тогава някой да ти помага, после вече режимите се оеднаквяват, после пък и в игрите са заедно и правят много бели. Laughing Честито за розовия щъркел Wink, лекинко ти завиждам. Heart Eyes

# 113
  • Варна
Добро утро!
Катрин, много се радвам да те "чуя"!!! Голямо сладурче е Вики Simple Smile  Нешето отбиване мина по-леко от колкото очаквах. Кърмих до 1,2 г. .И при нас това беше единствен начин за заспиване. Но се наложи да ми вадят зъб.Макар, че казах на докторите, че кърмя, предпочетоха да ми сложат обикновена упойка (не за кърмачки) и ми казаха 24 часа да не го кърмя. Не знам зашо го направиха, може би заради възрастта на детето. Стори им се че е достатъчно голямо да преживее 24 часа без кърма. Както и да е - очаквах драми. Оставих тати да го приспива. Хитри маймуни са малките да знаеш - от него не си търси и е спокоен.Така че се приспаха двамата и всичко мина тихо и кротко. После започнах да разреждам - 1 вечер кърмя после 2 пропускам, после разредих още малко и спрях...Така че според нашия опит ще помогне ако имаш помагач, който дапоеме приспиването....Нека и другите дълго кърмили мами да споделят-дано да намериш вашия начин Simple Smile

Аниииии - вие с Влади сте олимпийци по смехотворене Simple Smile Моя пък ме дърпа за крачола и ме бута навън - да изляза на терасата и хлапва след ман - демек "махай са"! Обаче не се е научил да ме заключва още  Grinning

Ески, относно блокираните пари (банкерите да се изкажат  Laughing) освен описаното от Bravy,  ако пазаруваш в интернет, се случва често да блокират сумата двойно. Т.е. блокират дължимата сума преди да дойде самата транзакция, след това като се осчетоводи транзакцията забравят да отблокират. Казано с други думи - сайта от който пазариш праща информация в банката и пита - тази сметка има ли 200 лв. Банката казва - има, ама я да ги блокирам че може се похарчат. След време търговеца вече реално извършва "изтегляне" на дължимата сума, но системата забравя да отблокира заделените пари. Ларедутките са се оплаквали доста от това. Обади се в банката и питай защо ти е блокирана. То късмет в твоя случай де  Grinning  
Неприятна случка си имала, ама дето се казва "по-малкото зло". Документите са голяма неприятност, ако трябва да се обясняваш да ги вадиш отново...

Хубав ден, сладури!!!

# 114
  • София
Катринко, добре си се завърнала при нас  Hug !
Какъв голям сладур е станал Вики, пу-пу  Heart Eyes !
Ти да не се връщаш на работа, че искаш да спираш кърменето? За съжаление, аз не мога да ти помогна със съвет, но момичетата с опит тук със сигурност ще помогнат!
Ще се радвам наистина да те чета по-честичко вече!

Ески, много неприятно наистина, но поне е бил "малкият дявол". Дано лесно и бързо се оправиш с банката.
Прегръдки за теб и Деси  Hug !

Анитке, пак в екшън си се хвърлила с този твой син  #Crazy !
Ама няма ли начин тая врата да не се заключва така?
Моят пък "тати" не иска и не иска да каже. По цял ден само "мамоУ, мамоУУУ", но иначе като го питаш "Къде е тати?" и посочва  hahaha .

Брейви, чудесно кафенце  Hug ! И поздравът беше много хубав!
Дано се успокоите и тази агресия да се тушира в най-скоро време  Praynig !

Илиянка, бебчето е голямо сладурче! И мен ме налегнаха носталгични спомени  Rolling Eyes !

Не можах да изчета всичко, довечера ще наваксвам, че сега трябва да излизам вече!
Хубав и слънчев ден на всички  bouquet!

# 115
  • морето и сините вълни :)
Днес Чери спа има  рожден ден
Честит Празник миличка,да си жива,здрава и винаги усмихната
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мацки другата седмица заминавам на мойто село което е на 250 км,ще седим при баба и дядо  и по цял ден ще дивееем,ще гоним кози,офце,чудя се като си тръгваме дали ще оставим голяма разруха newsm78 #Crazy #Crazy след нас,все едно торнадо минало.Ама нали баба ми модерна има си комопютър че и нет че от там ще се включа.Мисля да прескоча и до родния ми град Г.Оряховица,и там да овършееем и  да ни натирят накрая за Варна hahaha hahaha hahaha hahaha

П.С.Катрин ,страхотен малък младеж си отгледала,пу,пу bowuu bowuu

Относно терасата ни и вратата,ами тя е ПВЦ врата и се затваря дръжката като се натисне надолу,и ВЛади идва и увисва на дръжката и айде хоп ,мама на терасата затворена.Отварям си като  и бия три шута с крак,ама при още 1-2  заключвания и  с шут отваряне може да ми падне вратата барабар с гипскартона #Crazy #Crazy #Crazy

# 116
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug
Първо да честитя на рожденничките ни-вчера на мама на Радост,а днес на Чери Спа
Да сте живи и здрави,момичета,и много щастливи!

Аз само набързо,че трябва да стягам багаж-утре заминаваме за Св.Влас на сватба. Ани заспа и сега ще оправя  нейния багаж,ще я оставим на свеки още тази вечер,защото утре тръгваме рано-рано.
Катрин,много хубаво момченце си имаш  Hug Heart Eyes Да ти е живо и здраво  Hug
Еск,както и другите и ти казваш-всяко зло,за добро.И наистина,добре,че е нямало документи,че тогава е супер гадно  Peace
Ани,ех,този Влади..разбойник голям.Откакто Ани ме заключи на терасата не излизам без телефон,защото колкото и за малко да излезна,те са като светкавици  #Crazy
Целувки на всички и до скоро   bouquet

# 117
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЧЕРИ СПА!  bdbaloni
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА И ВИНАГИ УСМИХНАТА!
newsm51

Катрин, радвам се,че се разписа отново сред нас.  Hug Да нацелуваш сладкия дългокоско. Heart Eyes
За кърменето- още се кърмим.Вече не постоянно, защото е на ясла. Като се върне,веднага ме застъпва за дивана. Сутрин,вечер , през нощта-няма спирачка моето момченце.И на мен ми биха упойка за зъб, но аз го кърмих след 8 часа и след като веднъж се бях изцедила. Просто не можах да го откажа, а и не срещнах помощ от страна на мъжа ми. Ако не ти е наложително, не го отбивай сега. Но ти си знаеш най-добре защо, как и кога. Успех, каквото и да решиш. newsm10

Ех, Ани, много ме развесели твоя пост.  hahaha hahaha hahaha Влади наистина е голям беладжия.  Hug Ама на такива сладурчета как да им се разсърди човек? Приятно изкарване на село. Peace Не се съмнявам ,че ще бъде така. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Красиии, весело изкарване на сватбата и ще чакаме снимки. Peace

Ески, ама вярно ,че при теб правилото "Всяко зло за добро" работи с пълна сила. Дано винаги да е така. Praynig

Аз днес ходих до работа, взех си ключовете, предадоха ми делата и в понеделник се вливам в редиците на работещите майки.  Честно казано , много ми е мъчно и малко страшничко от предстоящото, ама такъв е живота. Thinking

Лек и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 118
  • Бургас
Привет,
Честит рожден ден на Чери Спа! Много здраве, късмет и щастие!  bouquet
Катрин, много е сладък Вики! Hug
Анитка, много е палав Влади! Но пък ти толкова образно разказваш, че човек умира от смях. Желая ти незабравимо изкарване по родния ти край!
Краси, приятно изкарване на сватбата!
Ние ходихме на разходка и разгледахме Флората, но тази година с нищо не ме впечетли. Дори аранжировката на цветята не беше особено ефектна.
Хайде, отивам да чистя

# 119
Люска,успех желая от сега и много здрави и спокойни дечица Hug Hug
Честит рожден ден  на Чери спа  bouquet  bouquet  bouquetМного здраве ти желая!
Катрин,много е сладък Вики Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт